KVK
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-23 16:03:49 | Nuoroda

bent man,tai nepatbirtino ....  ei,kas gyvens 418b???? debreceno g.

Žinutė parašyta: 2010-08-23 16:12:30 | Nuoroda
Lafasas rašė:

is KVK studentu dar niekam nepatvirtino lsp.lt ? lsp kornatore KVK net neatraso :)

deja man taip pat nea:(

Žinutė parašyta: 2010-08-23 16:14:08 | Nuoroda
Lafasas rašė:

is KVK studentu dar niekam nepatvirtino lsp.lt ? lsp kornatore KVK net neatraso :)

nea.. nepatvirtino... gaila...

Žinutė parašyta: 2010-08-23 17:08:31 | Nuoroda

ui letai dirba LSP KVK kornatore :)

Žinutė parašyta: 2010-08-23 18:44:15 | Nuoroda

sveiki kas givens taikos 16? 308 bute?

Žinutė parašyta: 2010-08-23 20:47:06 | Nuoroda

Kas dar gyvens 417b kambary debrecene?

Žinutė parašyta: 2010-08-23 20:55:42 | Nuoroda
LoReTiTa :] rašė:
Lafasas rašė:

Ir be rugsėjo vidurio dar nepatvirtins, nes vis dar vyksta priėmimas ir dar nėra patvirtinti sąrašai. bet nepergyvenkit bus išduotos pazymos ar pazymejimai laikini, su kuriais galėsim važinėti viešuoju transportu su nuolaidom.

Žinutė parašyta: 2010-08-23 21:31:07 | Nuoroda
karolyyyttte rašė:

Sveikuciai,

Ieskau kolegu grozio terapijoje..:D gal yra mano kolegu? :)

Taip yra, as  busiu tavo kolege :)))

Žinutė parašyta: 2010-08-23 23:46:55 | Nuoroda

Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 00:05:37 | Nuoroda
Nelegale rašė:
LoReTiTa :] rašė:
Lafasas rašė:

Ir be rugsėjo vidurio dar nepatvirtins, nes vis dar vyksta priėmimas ir dar nėra patvirtinti sąrašai. bet nepergyvenkit bus išduotos pazymos ar pazymejimai laikini, su kuriais galėsim važinėti viešuoju transportu su nuolaidom.

nusikalbejai, wisos kolegijos ir uniwerai jau senai patvitine :) kuom KVK isskirtine :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 00:06:04 | Nuoroda
Simonna rašė:

Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit :)

galim susipazinti :p

Žinutė parašyta: 2010-08-24 12:15:43 | Nuoroda

Jus nezinote todel uzkart pasakau. NESIDARYKITE NAUJU LSP (siaip esu Kineziterapiautu 1 kurso kuratorius todel jau galite ieskoti mano kontaktu TIK KINEZITERAPIAUTIAI)

dabar del LSP NESAIDARYKITE LSP!!!!!!!!!!!!! LSP sistema siais metais buvo pakeista i nauja, todel labai dauk duomenu reikia perkelti is senos DB i nauja, iki rugsejo pirmos turetu buti viskas sutvarkyta. po rugsejo kai ateisite i kolegija gausite daugiau info apie lsp ir pan. is savo kuratoriu. o patvirtinti niekados greit nepatvirtina. teks gan palaukti, dabar del tu darbu tai tikrai uztruks. bet tikrai gausite visi lsp. be to iki rugsejo 30d. viesajame transporte vistiek bus taikomos nuolaidos ir be lsp (tereikes issiminti pazymejima, kad mokotes kolegijoj) cea jeigu ka....

Žinutė parašyta: 2010-08-24 12:22:37 | Nuoroda

LSP darytis pakentekit bent iki rugsejo men kad nebutu jokiu klaidu. (rugsejo men. dazniausiai per savaite patvirtina, per kita padaro, kartais tenka palaukt ir daugiau laiko.)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 14:05:06 | Nuoroda

Gal kas ieskot kambariokes? Domina ivairus pasiulymai :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 15:42:44 | Nuoroda
>Sines rašė:

Jus nezinote todel uzkart pasakau. NESIDARYKITE NAUJU LSP (siaip esu Kineziterapiautu 1 kurso kuratorius todel jau galite ieskoti mano kontaktu TIK KINEZITERAPIAUTIAI)

dabar del LSP NESAIDARYKITE LSP!!!!!!!!!!!!! LSP sistema siais metais buvo pakeista i nauja, todel labai dauk duomenu reikia perkelti is senos DB i nauja, iki rugsejo pirmos turetu buti viskas sutvarkyta. po rugsejo kai ateisite i kolegija gausite daugiau info apie lsp ir pan. is savo kuratoriu. o patvirtinti niekados greit nepatvirtina. teks gan palaukti, dabar del tu darbu tai tikrai uztruks. bet tikrai gausite visi lsp. be to iki rugsejo 30d. viesajame transporte vistiek bus taikomos nuolaidos ir be lsp (tereikes issiminti pazymejima, kad mokotes kolegijoj) cea jeigu ka....

kadangi tu kuratorius,tai turetum zinot  kokia info del rugsejo pirmos

Žinutė parašyta: 2010-08-24 16:11:36 | Nuoroda

Sveiki. :) Isojau i ikimokyklinio ugdymo pedagogika. Butu malonu susipazinti su kolegom. Taip pat gyvensiu debreceno 25. :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 16:18:12 | Nuoroda
blondee rašė:
>Sines rašė:

kadangi tu kuratorius,tai turetum zinot  kokia info del rugsejo pirmos

IKI rugsejo jus atostogaujate (tvarkotes bendrabucius, o tai nsunku ir uz rankos nemanau, kad reiks laikyt ka nors)
Daugiau jums galvu sukt del nieko ir nereikia. kai jau prasides mokslo metai, tada ir gausite viska ko ir ka jums reikia. jums patariu geriau megautis paskutinem vasaros dienomis....... o be to bendrabuciuose ir internete bus patalpinta kada rugsejo pirmoji ir kur ji bus. o daugiau nieko ir neispesite.

Žinutė parašyta: 2010-08-24 16:36:50 | Nuoroda

noreciau suzinoti o kokie debrecene yra dusai?

Žinutė parašyta: 2010-08-24 16:37:03 | Nuoroda
Simonna rašė:

Sveikut :) turbūt grupiokės būsim :D gal dar barake gyvensi? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 16:37:33 | Nuoroda

Sveiki, skaiciau bendrabucio nuostatus ir man iskylo klausimas, del isankstinio mokescio. Ji reikia moketi i ta pacia KVK saskaita?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą