KVK
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-22 19:36:18 | Nuoroda
jurgyte rašė:
sima;p rašė:

sveiki , tai a daug bus musu gyvenanciu debrecene?

tai patys geriausi  gyvens debrecene :D

visi mazeikiai gyvens tenai :D

Žinutė parašyta: 2010-08-22 19:43:14 | Nuoroda
simona*~ rašė:
jurgyte rašė:
sima;p rašė:

zinosim kur reikes eit ieskot draugu ;D o siaip klaipedoje laaaabai daug mazeikieciu bus :)

Žinutė parašyta: 2010-08-22 20:13:35 | Nuoroda

Patikekit, kas antras zmogus ka cea kas antras apie 80% gyvenanciu debreceno bendrike is mzk xD

Žinutė parašyta: 2010-08-22 20:27:58 | Nuoroda

nu kiek žinau dauguma Mažeikiškiu gyvens jaunystes 1 bendike :P tenai valdytoja sako jog galima bendika pavadint vien ju vardu  :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-22 20:47:51 | Nuoroda

nepergyvenkit zmones,kuriuos kazkur isspyre....man dar linksmiau...as jo net negavau.....

Žinutė parašyta: 2010-08-22 21:09:27 | Nuoroda
Vikinta rašė:
simona*~ rašė:
jurgyte rašė:
sima;p rašė:

zinosim kur reikes eit ieskot draugu ;D o siaip klaipedoje laaaabai daug mazeikieciu bus :)

OOOoo tai smagu

Žinutė parašyta: 2010-08-22 21:19:34 | Nuoroda

nu tai gal ir i pedagogini istojote kas is mazeikiu?

Žinutė parašyta: 2010-08-22 22:18:15 | Nuoroda

Nesididziuokit Debrecene gyvendami ;D

Yra cia kas i bendrosiso praktikos slauga istojusiu? :))  Pora esame jau pazystamos, reikia dar kompanijos :)))

Žinutė parašyta: 2010-08-22 22:21:05 | Nuoroda
Sines rašė:

Esu studentu atstovybej atstovas (buvau kvk sa revizijos pirminikas) esu seniunas... patikekit betvarke ten yra didziule (sveikatos fakultetas) praeitais metais buvo juoko paziba, musu SA viena is prasciausiu, per vienus metus surengem tik viena rengini :D apgailetina....
Tvarkarasciai keitinesis begalo daug ypac pirmam kurse.... pasikeite musu prodekanato dekane i jauna ir nepatyrusia tai begalo daug klaidu daro.... siaip destytojai gan geri (kaikurie) bet pamatysite kas desto (higiena,genetika) jus nieko nebenoresite...
Na nenoriu jusu prigazdinti (cea mokytis tikrai galima) taciau sakau, tikrai jums apsisarvuokite kietais nervais XD ju prireiks

Stengsimes ;)

Žinutė parašyta: 2010-08-22 22:33:29 | Nuoroda
Modesta rašė:

na snd skambinau. sarasai jau yra. cia dabar kai prisiskaciau apie debrecena nors ir girdejusbuvau, tai..... . rasiau kad nor i gulbiu g. bet tegavau i debrecena

gulbese, beveik tegauna tik, tos,kas is slauga. mano klases irgi perkele i  debrecena, nes istojo i burnos higiena, grozio terapija.

Žinutė parašyta: 2010-08-22 23:05:38 | Nuoroda

Prisiskaitet.... tiesiai sviesiai pasakysiu, nieko blogo nenutiks jums :) buvo taip kad isprievartavo keleta panikiu ir pan. bet tik todel, kad vienos pacios vidury nakties bastinejos po klp. o siaip va jeigu vakarais kur maunu (klubus ir pan) tai tik su hebra arba masina ir viskas gerai :) patikekit nieko cea blogo nera :) gyvenu jau gan ilgai ir vasara gyvenu bendrabutyje tai tikrai nieko blogo nematau :) zinoma tusai kaip ir visur buna ir tikrai lauksit krikstynu :D bet patikekit nera jau taip blogai kaip pasakoja kiti :) zinoma visada atsiranda zmoniu kuriems nepatiks bendrabuciai. bet jie iseina po menesio arba dvieju i butus :)

Žinutė parašyta: 2010-08-23 10:55:36 | Nuoroda

zinokit nustebinot, negalvojau akd tiek daug bus mazeikisiu

Žinutė parašyta: 2010-08-23 10:59:38 | Nuoroda

*mazeikiskiu

Žinutė parašyta: 2010-08-23 11:56:26 | Nuoroda
Kriste ; ) rašė:
Modesta rašė:

na snd skambinau. sarasai jau yra. cia dabar kai prisiskaciau apie debrecena nors ir girdejusbuvau, tai..... . rasiau kad nor i gulbiu g. bet tegavau i debrecena

gulbese, beveik tegauna tik, tos,kas is slauga. mano klases irgi perkele i  debrecena, nes istojo i burnos higiena, grozio terapija.

aišku.

Žinutė parašyta: 2010-08-23 12:12:32 | Nuoroda

Jee! :D Gyvensiu Jaunystej...

Žinutė parašyta: 2010-08-23 13:01:20 | Nuoroda

Sveiki. gal galite parasyti bendrabuciu numerius? pameciau ta lapeli

Žinutė parašyta: 2010-08-23 13:01:24 | Nuoroda

Sveiki. gal galite parasyti bendrabuciu numerius? pameciau ta lapeli

Žinutė parašyta: 2010-08-23 13:24:13 | Nuoroda

taigi internete gali rast numerius...

Žinutė parašyta: 2010-08-23 13:51:55 | Nuoroda

kas žinote jau taikos 16 bendrabutyje savo buto numerius? ir kokie jie? 

Žinutė parašyta: 2010-08-23 15:18:48 | Nuoroda

is KVK studentu dar niekam nepatvirtino lsp.lt ? lsp kornatore KVK net neatraso :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą