Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
18:47:53
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
19:44:10
| Nuoroda
Si'Gucia rašė:
Sveiki, skaiciau bendrabucio nuostatus ir man iskylo klausimas, del isankstinio mokescio. Ji reikia moketi i ta pacia KVK saskaita? Taip mokedama nurodyk kad moki uz bendrabuti 09men. savo fakulteta, specialybe ir buitnai kursa. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
19:45:33
| Nuoroda
sveiki kas i krastovaidzio dizaina ar siaip i tech. fakulteta? nesidrovekit Facebook > Daiva Katauskaite. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
20:05:22
| Nuoroda
>Sines rašė:
Si'Gucia rašė:
Sveiki, skaiciau bendrabucio nuostatus ir man iskylo klausimas, del isankstinio mokescio. Ji reikia moketi i ta pacia KVK saskaita? Taip mokedama nurodyk kad moki uz bendrabuti 09men. savo fakulteta, specialybe ir buitnai kursa.
ten uzdaromos tu dusu kabinos.? |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
20:58:02
| Nuoroda
ne. tik uzuolaidos. todel paneles eina su panelem (po penkias) po to bahurai ir t.t. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
21:21:46
| Nuoroda
Sveiki gyvi visi! Skuodas calling ;D Įstojau į sveikatos mokslų fakultetą kineziterapiją |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
22:09:50
| Nuoroda
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
22:11:48
| Nuoroda
DĖMESIO DĖL PIRMAKURSIŲ MEET'O. Pranešam, kad jis vyks rugpjūčio 31 dieną, 15h. Susitinkam prie STUDLENDO (o jis yra Herkaus Manto ir Kosmonautų sankryžoje maždaug) ir visi susirinkę lėksim prie JŪROS. Jei oras pakiš koją sulysim į Katpedėlę (Studlende) ir būsim laimingi. Labai laimingi p.s. Jei troškint žada pasirūpint teks patiem, švediško stalo nesitikėkit ;DD p.s.s jei bus kokie pakitimai (bet, manau, nebus) gausit sms'us, kas pas mane pasižymėję esat ;D Jei nesat.. Duokit man kontaktus. Viskas paprasta. ^^ Išskirtinis (atpažinimo) ženklas žmonės su šypsenom prie pagrindinio įėjimo irrrrrrr.... Ir gal "KVK" plakatu besimaskatuojantys žmogai that's it ! Susimatysim ! (sun) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
23:04:14
| Nuoroda
negalvojantis rašė:
Cia gal kvailokas klausimas, bet ar mokantis socialiniam fakultete bus kuno kultura? Visuose fakultetuose kur mokais yra kuno kultura privaloma, tik kitur maziau pliusu reikia susrinkti per puse metu |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
23:07:01
| Nuoroda
simona*~ rašė:
jurgyte rašė:
sima;p rašė:
sveiki , tai a daug bus musu gyvenanciu debrecene? tai patys geriausi gyvens debrecene visi mazeikiai gyvens tenai ir taip jau tu mazeikiu pilnas bendraubutis |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-24
23:10:04
| Nuoroda
>Sines rašė:
Prisiskaitet.... tiesiai sviesiai pasakysiu, nieko blogo nenutiks jums Visiskai pritariu, as irgi gyvenu debreceno bendrabutyje ir tikrai nesiskundiu, pirmas dienas atrode kad ten negyvensiu, o kai pripranti tai istikruju labai fainai. o tos kalbos ir lieka kalbom jei turesi proto nieko ir neatsitiks. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
00:29:38
| Nuoroda
KVK - Kulturines veiklos vadyba. Sveiki visi! atsiliepkite , busimi kursiokai |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
11:02:13
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu Jap, esu mažeikietė |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
11:02:15
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu Jap, esu mažeikietė |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
14:19:48
| Nuoroda
ei hebryte norejau paklaust kai skambinot del benriku ar ir ant jusu sauke ir tiksliai nieko nepasake? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
14:22:51
| Nuoroda
na ant manes tai tikrai niekas nešauke, aš net išisklausinejau kas kaip, kokie dokumentai kiėk mokėti ir pan. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
14:28:12
| Nuoroda
AgneGudaite rašė:
KVK - Kulturines veiklos vadyba. Sveiki visi! atsiliepkite , busimi kursiokai labas, parašyk asmeniškai;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
17:03:17
| Nuoroda
tau gerai kad spejai kazka paklaust ji man tik pasake antras aukstas ir aiskino jod nesvarbu kad daugiau nei simta kilu vaziuot atvaziuok ir suzinosi daugiau bei sauke jog uzknisa po puse valandos visiems aiskinti ir ji nori valgyt cia tai jega |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
17:45:10
| Nuoroda
o gal kas galite pasakyti, į kokį banką reikia susimokėt už kvk bendrabutį??? ir tos sąsk. nr.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-25
18:03:06
| Nuoroda
raskilar rašė:
o gal kas galite pasakyti, į kokį banką reikia susimokėt už kvk bendrabutį??? ir tos sąsk. nr.. As tai mokejau Swedbanke. Klaipėdos valstybinė kolegija |