KVK
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-24 18:47:53 | Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:

Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit :)

Sveikut :) turbūt grupiokės būsim :D gal dar barake gyvensi? :)

Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste ;) Na, pirmą mėn.susiradau, kitur pagyvent, bet gal vėliau pereisiu į bendrabutį :) Beje iš kur esi? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 19:44:10 | Nuoroda
Si'Gucia rašė:

Sveiki, skaiciau bendrabucio nuostatus ir man iskylo klausimas, del isankstinio mokescio. Ji reikia moketi i ta pacia KVK saskaita?

Taip mokedama nurodyk kad moki uz bendrabuti 09men. savo fakulteta, specialybe ir buitnai kursa.

DEBRECENO DUSAI istikro levi :D sklepe bendri vaikinu ir merginu. taciau pilnai uztenka. Na kiek pragyvenau man problemu nekele jie :) tik kartais eilej uzknisa stovet.
Taciau remonto planuose (per keleta metu) yra suplanuota aukste statyti dusines (taciau ce bus tikrai negreit) kai pakeis visa izoliacija ir t.t.

Siuo metu bendrabutyje taip pat vyksta remontai (Bus perdazomos sienos) keiciamos "bloku" durys.

(cea apie debreceno bendrika tiktais)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 19:45:33 | Nuoroda

sveiki kas i krastovaidzio dizaina ar siaip i tech. fakulteta? nesidrovekit Facebook > Daiva Katauskaite.

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-08-24 20:05:22 | Nuoroda
>Sines rašė:
Si'Gucia rašė:

Sveiki, skaiciau bendrabucio nuostatus ir man iskylo klausimas, del isankstinio mokescio. Ji reikia moketi i ta pacia KVK saskaita?

Taip mokedama nurodyk kad moki uz bendrabuti 09men. savo fakulteta, specialybe ir buitnai kursa.

DEBRECENO DUSAI istikro levi :D sklepe bendri vaikinu ir merginu. taciau pilnai uztenka. Na kiek pragyvenau man problemu nekele jie :) tik kartais eilej uzknisa stovet.
Taciau remonto planuose (per keleta metu) yra suplanuota aukste statyti dusines (taciau ce bus tikrai negreit) kai pakeis visa izoliacija ir t.t.

Siuo metu bendrabutyje taip pat vyksta remontai (Bus perdazomos sienos) keiciamos "bloku" durys.

(cea apie debreceno bendrika tiktais)

ten uzdaromos tu dusu kabinos.?

Žinutė parašyta: 2010-08-24 20:58:02 | Nuoroda

ne. tik uzuolaidos. todel paneles eina su panelem (po penkias) po to bahurai ir t.t. :) siaip duris yra uzrakinamos. na nebent su savo bahuru nori nueiti :D tada laisvai gali ir i vonia isokt xD

Žinutė parašyta: 2010-08-24 21:21:46 | Nuoroda

Sveiki gyvi visi! Skuodas calling ;D Įstojau į sveikatos mokslų fakultetą kineziterapiją :) labai džiaugiuos nes įstojau ten kur norėjau. Labai šaunu būtu kad atsirastu daugiau kineziterapiautų ir daugiau iš sveikatos mokslų fakulteto :) būtu smagu susirašyt ir susibendraut :) beje gavau bendrabutį Debrecono 25 :) 

Žinutė parašyta: 2010-08-24 22:09:50 | Nuoroda
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:

Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit :)

Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste ;) Na, pirmą mėn.susiradau, kitur pagyvent, bet gal vėliau pereisiu į bendrabutį :) Beje iš kur esi? :)

aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu :D tu iš mažeikių turbūt, ar ne? :) tikiuos apsigyvensi bendrabuty :D

Žinutė parašyta: 2010-08-24 22:11:48 | Nuoroda

DĖMESIO DĖL PIRMAKURSIŲ MEET'O.

Pranešam, kad jis vyks rugpjūčio 31 dieną, 15h.

Susitinkam prie STUDLENDO (o jis yra Herkaus Manto ir Kosmonautų sankryžoje maždaug) ir visi susirinkę lėksim prie JŪROS. Jei oras pakiš koją sulysim į Katpedėlę (Studlende) ir būsim laimingi. Labai laimingi :DD Pirmakursius po paranke ir visi marš ten kur pasakyta - bus smagu! :Dp

p.s. Jei troškint žada pasirūpint teks patiem, švediško stalo nesitikėkit ;DD

p.s.s jei bus kokie pakitimai (bet, manau, nebus) gausit sms'us, kas pas mane pasižymėję esat ;D Jei nesat.. Duokit man kontaktus. Viskas paprasta. ^^

Išskirtinis (atpažinimo) ženklas žmonės su šypsenom prie pagrindinio įėjimo irrrrrrr.... Ir gal "KVK" plakatu besimaskatuojantys žmogai :DD

that's it ! Susimatysim ! (sun)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 23:04:14 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

Cia gal kvailokas klausimas, bet ar mokantis socialiniam fakultete bus kuno kultura? :D

Visuose fakultetuose kur mokais yra kuno kultura privaloma, tik kitur maziau pliusu reikia susrinkti per puse metu ;)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 23:07:01 | Nuoroda
simona*~ rašė:
jurgyte rašė:
sima;p rašė:

sveiki , tai a daug bus musu gyvenanciu debrecene?

tai patys geriausi  gyvens debrecene :D

visi mazeikiai gyvens tenai :D

ir taip jau tu mazeikiu pilnas bendraubutis :D

Žinutė parašyta: 2010-08-24 23:10:04 | Nuoroda
>Sines rašė:

Prisiskaitet.... tiesiai sviesiai pasakysiu, nieko blogo nenutiks jums :) buvo taip kad isprievartavo keleta panikiu ir pan. bet tik todel, kad vienos pacios vidury nakties bastinejos po klp. o siaip va jeigu vakarais kur maunu (klubus ir pan) tai tik su hebra arba masina ir viskas gerai :) patikekit nieko cea blogo nera :) gyvenu jau gan ilgai ir vasara gyvenu bendrabutyje tai tikrai nieko blogo nematau :) zinoma tusai kaip ir visur buna ir tikrai lauksit krikstynu :D bet patikekit nera jau taip blogai kaip pasakoja kiti :) zinoma visada atsiranda zmoniu kuriems nepatiks bendrabuciai. bet jie iseina po menesio arba dvieju i butus :)

Visiskai pritariu, as irgi gyvenu debreceno bendrabutyje ir tikrai nesiskundiu, pirmas dienas atrode kad ten negyvensiu, o kai pripranti tai istikruju labai fainai. o tos kalbos ir lieka kalbom jei turesi proto nieko ir neatsitiks.

Žinutė parašyta: 2010-08-25 00:29:38 | Nuoroda

KVK - Kulturines veiklos vadyba. Sveiki visi! atsiliepkite , busimi kursiokai :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-25 11:02:13 | Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:

aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu :D tu iš mažeikių turbūt, ar ne? :) tikiuos apsigyvensi bendrabuty :D

Jap, esu mažeikietė :) O iš tavo miesto, manau, dar tikrai atsiras žmogų :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-25 11:02:15 | Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:

Jap, esu mažeikietė :) O iš tavo miesto, manau, dar tikrai atsiras žmogų :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:19:48 | Nuoroda

ei hebryte norejau paklaust kai skambinot del benriku ar ir ant jusu sauke ir tiksliai nieko nepasake?

• Istorija / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:22:51 | Nuoroda

na ant manes tai tikrai niekas nešauke, aš net išisklausinejau kas kaip, kokie dokumentai kiėk mokėti ir pan.

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:28:12 | Nuoroda
AgneGudaite rašė:

KVK - Kulturines veiklos vadyba. Sveiki visi! atsiliepkite , busimi kursiokai :D 

labas, parašyk asmeniškai;)

Žinutė parašyta: 2010-08-25 17:03:17 | Nuoroda

tau gerai kad spejai kazka paklaust ji man tik pasake antras aukstas ir aiskino jod nesvarbu kad daugiau nei simta kilu vaziuot atvaziuok ir suzinosi daugiau bei sauke jog uzknisa po puse valandos visiems aiskinti ir ji nori valgyt cia tai jega

• Istorija / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-08-25 17:45:10 | Nuoroda

o gal kas galite pasakyti, į kokį banką reikia susimokėt už kvk bendrabutį??? ir tos sąsk. nr..

Žinutė parašyta: 2010-08-25 18:03:06 | Nuoroda
raskilar rašė:

o gal kas galite pasakyti, į kokį banką reikia susimokėt už kvk bendrabutį??? ir tos sąsk. nr..

As tai mokejau Swedbanke. Klaipėdos valstybinė kolegija
A.s. LT477300010074179087
AB bankas "Swedbankas", kodas 73000

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą