Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-06
15:35:24
| Nuoroda
gal zinot kas is studijuojanciu ,jei brandos atesta turi galima stot ir pavasari ar kada? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-04-07
09:52:10
| Nuoroda
fiuf... iskart ramiau.. tai kaip suprantu cia baisiausia yra praeiti terapiaute ir akiu gydytoja.. |
Žinutė parašyta:
2009-04-07
12:44:03
| Nuoroda
vezkis kortele |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-07
18:23:35
| Nuoroda
vežkis visą kortelę. jei ką reikės kopijuoti, vietoje bus galima tai padaryti ir patys gydytojai antspauduos bei patvirtins savo parašu tas kopijas. aišku, už kopijavimą teks mokėti pačiam. regis 20cnt už vieną kopiją |
Žinutė parašyta:
2009-04-08
19:37:44
| Nuoroda
nežinau kaip jau buvusiem CMEK, bet ten nepriima be patvirtintos kortelės kopijos, bent jau šnd nepriėmė mano dviejų draugių. Gal kam ir taip buvo?
|
|
Žinutė parašyta:
2009-04-08
20:47:31
| Nuoroda
aš pati buvau kovo pabaigoje ir balandžio pradžioje. terapeutė pažymėjo puslapius, kurių kopijos jai reikėjo ir ėjau jų kopijuoti. poto ji pati patvirtino tas kopijas savo antspaudu ir parašu. jokių keblumų nekilo |
Žinutė parašyta:
2009-04-08
21:39:54
| Nuoroda
gal kas yra pereja pagal II skirsni CMEK? |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-08
22:00:57
| Nuoroda
norintiems studijuot VISIEMS reikia pagal pirma skirsni atitikt reikalavimus, cia tik dirbant isskiriama sitie skirsniai, kuomet einamas CMEK'as |
Žinutė parašyta:
2009-04-08
22:24:26
| Nuoroda
nezinai ,tai neaiskink |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-09
18:58:26
| Nuoroda
Ar gali prisikabint prie tokio dalyko kaip sirdies uzesys ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-10
17:25:00
| Nuoroda
sveikas įstojęs į nevykelių klubą xD aš turiu širdies ūžesį. poliklinikoje pasakė, kad tai visiškai neturi įtakos mano gyvenimui ir kad galiu sportuoti ir daryti ką tik noriu. žinoma patarė kokių vitaminų gerti ir pan. o vat CMEK aš staiga pavirtau invalide xD kadangi mano atveju kraujotakos sistemai įtakos neturi, tai II ar III srautu praeiti galiu, bet I jau nebe. Mat nežinau ar labai įtikinamai skamba, bet pasak terapeutės aš nesu fiziškai aktyvi ir tegaliu tik prie stalo sėdėti. ir tai dar 12val negalėčiau išdirbti dėl per didelio fizinio krūvio xD tokių pasakų prisiklausiau, kad geriau nė nereikia xD tai vat, išvada tokia, kad tie, kas turit širdies ūžesius per daug ir nesivarginkite su CMEK... |
Žinutė parašyta:
2009-04-10
19:10:00
| Nuoroda
Nežinau, pati pasakiau, kad man širdies užesys yra. Ji pervertė kortelės kopiją, kurioje buvo kardiologo išvados. Terapeutė maloniai paaiškino, kad turiu pasidaryti papildomą tyrimą, ir su "dviračio minimo" rezultatais pasirodyt. Mano nuomone nereikia savęs apgaudinėti- jei širdis nepakankamai pajėgi( ką parodo "dviračio minimo " rezultatai ir tyrimas), reiškia tu ir negali dirbti vidaus reikalų ministerijos įstaigose . Jie juk nėra garantuoti, ar baigęs mokslus sėdėsi tu prie popierių ar ne. Juolab, kad studijuojant fizinio ir karinio rengimo paskaitų bus apstu. Na o apsilankiusiųjų patirtis niekuo nepadės, ir manau mažai ką gali jums, kurie ruošiatės eiti CMEK, padėti. Patarsiu tik susirasti ligų sąrašą, dėl kurių gali jūsų nepraleist, ir ,tiesiog, nusiteigti viskam( ir geriausiam ir blogiausiam). Ir patarsiu: kaip bendrausite jūs su gydytojais, taip jie bendraus ir su jumis. Tad sėkmės. Ir tikrai jei kyla neaiškumų, skambinkit į registratūrą, o neklausykit ką čia rašo prieš 3 metus ėję ar net visai nebuvę CMEK. Iš patirties kalbu, kuria šiadien įsitikinau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-10
19:33:38
| Nuoroda
protingas poziuris. ta proga idesiu nuoroda, cia yra visi reikalavimai: www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdo c_l?p_id=220127 |
Žinutė parašyta:
2009-04-11
12:28:03
| Nuoroda
eina sau, aš taip pat 2009-05-06 uzsiregistravusi eiti CMEK, cia pasiskaicius, baisu darosi, kad galiu stigti.. Ypac pas akiu ta.. Kur dar sunku praeiti einant šia komisiją? |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-11
15:43:43
| Nuoroda
nera sunku pereiti CMEK. tiesiog ziurek pagal save. vienam sunku pas terapeute, kitam pas akiu gydytoja.... kiekvienas is musu esame skirtingi, todel ir pas skirtingus gydytojus uzstringame. siaip tikrai patariu buti labiau skeptiskam ir pasiruosti tiek neigiamam, tiek teigiamam atsakymui... na jei bus neigiamas, tai per daug nereikia nusiminti. juk magistro studijose galesi pereiti i teise ir policijos vekla ar sienos apsauga. tada bus ir mazesni reikalavimai einant CMEK. svarbiausia nepamesti galvos |
Žinutė parašyta:
2009-04-11
15:52:29
| Nuoroda
Sakai magistro.. Palauk, pirmiau į bakalaurą turiu įstot.. Tas man dar per anksti.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-12
00:08:13
| Nuoroda
Tikrina viską tikrai rimtai, jei turi gerą regą ir niekad neturėjai problemų su akimis, nėra ko bijot, iš pradžių seselė patikrina taip kaip ir kai profilaktiškai tikrino( pasakyt raides, ir iš spalvų pamatyt skaičių), o daktaras tik pažiūri vyzdžius( ką turi pamatyt nežinau |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-12
08:33:36
| Nuoroda
Šiaip bėdų neturiu, tik regėjimas.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-13
11:03:13
| Nuoroda
o akinius ar lęšius nešioji? Nes ten tu turi matyt be korekcijos norma, kuri berods yra 0,6 |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-13
11:04:32
| Nuoroda
Beje keista, kad forumas su tema: MRU teise ir policijos veikla arba valstybės sienos apsauga? perėjo į CMEK |