Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-13
16:21:18
| Nuoroda
Sveiki. Norėjau paklausti. Stojant į teisės, teisės ir valdymo, teisės ir muitinės veiklos, viešojo administravimo, socialinio darbo, teisės ir policijos veiklos, teisės ir penitencinės veiklos, teisės ir valstybės sienos apsaugos, reabilitacinės pedagogikos, policijos veiklos studijų programas nereikia matematikos valstybinio egzamino, bet reikia pažymio. O nesvarbu ar mokais A lygiu, ar B lygiu? Nes labai noriu pereiti į matematikos B lygį, bet bijau, kad paskui niekur neįstosiu su savo tuo B lygiu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-13
17:02:50
| Nuoroda
Giedrė nesvarbu, nes vistiek pažiūrėk balų skaičiuoklėse skaičiuoja ir su B lygio pažymiu, tik skiriasi gal kiek balai, aišku reikia atsižvelgt kokį pažymį turėjai A lygio ir kokį B turėsi, jei A mažiau, o B 10 ar 9 tai gal net geriau |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-13
17:05:46
| Nuoroda
Ačiū. Tikrai su B lygio 9 gaunu daugiau balų, nei su A lygio 7. :) Dabar tikiuosi bus lengviau apsispręsti ir mesti matematikos A lygį, kuris man trumpina gyvenimą. |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-13
21:49:17
| Nuoroda
Pabandyk pasiskaičiuoti balų skaičiuoklėj kad ir čia studijos.lt kuri beje jau veikia, ir palygink koks balas su A ir B lygiu ir matysi |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-16
21:18:12
| Nuoroda
Ko tai niekas nebešneka |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-16
21:31:06
| Nuoroda
kažin, su istorijos mokykliniu būtų šansų įstoti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-16
23:08:23
| Nuoroda
bus, jei kiti valstybiniai.. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-04-28
14:52:57
| Nuoroda
As jau buvau nuleides rankas kai pasake daktare poliklinikoj kad pamirsciau sita specialybe, neva tai pas mane yra kazkokios sirdies blokados bet kaip paaiskino kita gydytoja is kliniku taj cia nieko baisaus nes reiskia tai jog kazkuriam is mano tevu auksto spaudimo problemos yra.. tai sake gali ir man taip but kai sulauksi 50 ar 60 metu.. Tai va db vel uzsidegiau ir noriu tikrai ten studijuot. Tai sendien vaziuoju i kauno klinikas pasidarysiu ta kardiograma kur mint dvirati reikia, dar papildomai pasidariau skydliaukes echoskopija ir sirdies.. gerai kad is CMEK neissiregistravau nes ziuriu nekas su vietelem.. tai dabar kaip daryt su ta kortele? |
Žinutė parašyta:
2009-04-28
16:18:17
| Nuoroda
patariu vežtis kortelės kopiją( atšviesk lapus nuo 14 metų amžiaus laikotarpį, ir nunešk patvirtinti vyr gydytojui( užantspauduos)) ir tada jau nuo 7 val pasisteng būti registratūroje CMEK |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-28
16:34:22
| Nuoroda
Vyr gydytojui? taj cia seimos daktarui? jeigu as esu seimos klinikoj.. privati ten man rodos.. |
Žinutė parašyta:
2009-04-28
16:39:59
| Nuoroda
o man dar nelaime atsitiko.. turejau keleta karpu ant padu.. nuejau bliam is issipjoviau ir dar zaizdos pilnai neuzgije.. ka daryt? ziuri ten i padus? Krijurga o tu normaliai viska praejai ten ar dar tik eisi? |
Žinutė parašyta:
2009-04-28
17:05:21
| Nuoroda
dermatologas apžiūri dėl visokių karpų ir taip pat padus patikrina. spėju, kad dėl grybelio. šiaip per daug nesikabinėja(bent jau prie manęs nekibo) tik pasižymėjo, kad apgamų turiu ir tiek. o dėl kortelės, tai aš pasiėmiau originalą ir tai, ko joms reikėjo vietoje atkopinau. |
Žinutė parašyta:
2009-04-28
17:43:55
| Nuoroda
o gal kas galit paaiskinti kaip pereiti ta cmek nuo ko pradeti?cia is kur viska pasiimti ka kaip?ir kiek visa tai kainuoja?iki kada pristatyti riekia i sia spec tas komisijos isvadas? |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-29
17:11:35
| Nuoroda
Turi skype? Paaiskinsiu. Seip visa informacija puikiai pateikta internete, tiek www.mruni.lt , tiek https://cmek.vrm.lt/tvarka.php . |
Žinutė parašyta:
2009-04-29
19:11:46
| Nuoroda
Kadziobai aš va kaip tik šiandien viską perėjau. Kortelės kopiją gali patvirtinti ir tavo daktarė, jei ji turi tinkamus spaudus( antspaudus). Na dėl kortelės vežimosi ir švietimosi ten, pastebėjau, kad būna įvairiai. Žiūrint kokią dieną papulsi, pavyzdžiui, kai ėjau pirmą kart, reikalavo patvirtintų kopijų, o šiandien mačiau registratūroje jaunuolis su kortele tik buvo, bet patariu pasiskambint į registratūra ir ten tau maloniai atsakys į visus tavo klausimus. Dėl karpų ir odos, vėlgi, neaišku pas ką papulsi, man asmeniškai odą "tikrino" vidaus ligų daktarė, bet ten kad žiūrėtų kiekvieną apgamą nebuvo, o ką jau sakyt apie kojinių nusiėmimą |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-30
17:14:09
| Nuoroda
na viskas aisku.. zodziu kazkaip jauciu kad viskas bus gerai.. senai jauciau bet va vistiek reikia pasijaudint.. as irgi manau kad jei zaizdos gyja taj nereiskia kad jau viskas ;]. bliamba as atsisvieciau visa kortele ir nezinau daktaras turbut nepatvirtins nes nebera cia to laiko daba iseigines o po to jau geguzes 6 as busiu vilniuj. o per kiek dienu tu ten susisukai? imanoma per viena diena? gal gali surasyti pas ka ejai? tarkim pirma pas akiu, antra pas odos ir t.t. nes as ne is vilniaus taj ten kol susigaudysiu... nes girdejau kad reikia labai viska susiplanuot kadangi ne visi daktarai vienodom darbo valandom dirba... dviratuka mynei? nes as tai kauno klinikose pramyniau. tipo cmek puslapy parasyta kad rekomenduojama ta veloergometrija ar kaip ji ten atsivest kad greiciau ten viskas vyktu... O tu pati dar tik stoji? ar kam cia eini i ta cmek? jei stoji taj i kur? nepyk kad tiek daug klausimu bet kadangi visa sita praejai taj privalai gal busimam kolegai pagelbeti |
Žinutė parašyta:
2009-04-30
19:55:01
| Nuoroda
Kadziobai pasakyk savo skype ir viską pakalbėsim, o dėl kortelės pažiūrėk pagal datas, kada tau buvo 14 ( jei db 18) ir paimk tuos lapus, juos kamputyje sunumeruok pieštuku dar dėl visa pikta, o patvirtins greitai, pvz man tai sekrtetorė vyr gydytojos sudėjo spaudus, o gydytoja pasirašė, na tai užtruko kokių 20 min, nes dar laukiau kol ateis, tai tikrai spėsi. Šiaip kiek žinau tinka kai patvirtina ir notaras( jei nėra gydytojo) tik va kad jis aišku piningus ima už tai. |
|
Žinutė parašyta:
2009-04-30
20:17:10
| Nuoroda
jo cia gera ideja skype. susirask mane! mano skype name Kadziobas ;] |
Žinutė parašyta:
2009-05-05
18:45:45
| Nuoroda
Sveiki, kažkaip sunerimau, ar bus šiemet stojančių į Teisę ir valstybės sienos apsaugą? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-05
18:49:10
| Nuoroda
Na as 3 arba 4 numeriu rasysiu |