MRU teise ir policine veikla arba valstybes sienos apsauga?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-03-24 20:20:49 | Nuoroda

gali tik reikia israso is santariskiu i vsio kaip tavo draugelis dare,turi skype?placiau paaiskinsiu

Žinutė parašyta: 2009-03-24 20:43:28 | Nuoroda

Tai kad mano draugas irgi lauke puse metu, kol antra karta ejo pereidineti...

Žinutė parašyta: 2009-03-24 20:51:28 | Nuoroda

aj nenori nereikia,dar yra puiki galimybe po sav nueit,bet jei nenori neikalbinesiu

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-03-25 14:02:43 | Nuoroda

po savaites bandysi is naujo eiti?

Žinutė parašyta: 2009-03-25 17:19:21 | Nuoroda

anksciau

Žinutė parašyta: 2009-03-25 19:48:59 | Nuoroda

Gal kas žinot, prieš važiuojant į kokią nors rinktinę prašyti siuntimo studijuoti valst.sienos aps. kokių reikia dokumentų?

Žinutė parašyta: 2009-03-25 20:52:11 | Nuoroda

Reikia tik asmens tapatybės kortelės.

Žinutė parašyta: 2009-03-31 18:26:44 | Nuoroda

O tarkim pereini savaite ir tas israsas,kad perejei galioja tik metus,nes mat taipogi noreciau i policijos veikla stoti,bet pirmenybe teikiu politikos mokslam,jeigu ten neistociau,policija butu puikus viariantas,bet kad dar tiksliai nezinau,kaip eisis istoti.Tad padekit,ar tik metus galioja ar ilgiau?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-03-31 20:20:52 | Nuoroda

cmek pažyma galioja tris mėnesius

Žinutė parašyta: 2009-03-31 22:53:25 | Nuoroda

o i ta nauja-teise ir iki teisminis, CMEK reiketu praeit, ar ne?

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-01 21:05:47 | Nuoroda

tiksliu duomenu niekur neduoda, nebent bandyt reikia skambintis i MRUni.. siaip realiai manau nereikalingas CMEK, juk cia fizinio pasirengimo nereik - popierizmas daugiau turi but

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-02 18:03:09 | Nuoroda

teise ir ikiteisminiai tyrimai- cmek nereikalingas. bet yra kita beda. kas zino ar sias studijas siemet patvirtins?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-03 13:25:43 | Nuoroda

labas visiem. Skaiciau skaiciau cia viska ka jus priraset tai net noras eit i CMEK pradingo.. Uzsiregistravau 2009.05.06 dienai. Jau dabar kaip pamises per daktarus varineju.. tikiuos atsizvelgs i tai kad apsilankiau ir pas akiu gydytoja ir pas odontologa ir kitus.. o dabar gal kas susidurete su dermatologu ar kaip jis ten... odos daktaras vienuzodziu. Man ant koju padu like daug randu nuo karpu.. idomu cia verta man del ju nerimaut? ka tas odos daktaras ten apziurineja gal kas zinot?  aciu. :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-04 21:01:20 | Nuoroda

dermatologas liepia nusirengti iki puses ir apsisukti aplink. siaip jei turi apgamu tai uzraso, kad ju yra ir tiek. o del koju, tai paziuri tik dek grybelio koju pirstus. nieko baisaus nera, bet jau geriau buk pasiruoses atsargini varianta, kur stosi, jei nepereisi cmek

Žinutė parašyta: 2009-04-04 21:22:01 | Nuoroda

Man idomu, kuo zmones dirba baige sita specialybe??

aciu

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-05 18:44:25 | Nuoroda

Na jei tik odos daktaras grybelio iesko taj nieko tada baisaus. O chirurgas? tik stubura ziuri? tai tipo turi but kaip styga? juk tokiu zmoniu reta...

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-05 21:44:59 | Nuoroda

Chirurgas- senas diedukas. nuėjus pas jį tau gali tekti dedulę pažadinti xD viskas, ką reikia pas jį padaryti, tai sėdint pakrlti koją 90laipsniu kampu. taip pat papasakoti apie visas operacijas, kurias esi turėjęs. ir viskas. tu laisvas. stuburo niekas nežiūri, nebent kažkas yra parašyta tavo sveikatos istorijoje, tada vidaus ligų gydytoja(terapeutė) tai pažymi tavo byloje. na dar neurologė kiek pažiūri tavo stubutą, bet tuo viskas ir baigiasi. nieko nekimba

Žinutė parašyta: 2009-04-05 23:17:02 | Nuoroda

Argentum------< o kaip su odos? žiūri ten kiekvieną apgamėlį ir t.t.? O psichologė? Pabaigai geriau pasilikt? :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-06 10:48:58 | Nuoroda

manau ties cia reik man jau ir sustot svajot... buvau sendien atsiimti kraujo tyrimo.. viskas gerai, viskas normos ribose tik kazkokiu liaukocitu perdauk :( ar tai viskas? the end kaip sakoma? kiek girdejau kad liaukocitai rodo kad yra kazkoks uzdegimas.. taj gal cia nieko baisaus turi buti tipo maksimum 45% o pas mane 48.6% gal kas zino kaip juos sumazint? nes daktaras man sako kad neimanoma sako yra kaip yra ir nieko nepakeisi... nesinori tiket.. padek kaipnors ;]

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-04-06 15:12:08 | Nuoroda

pas mane irgi buvo padaugeje leukocitu. terapeute lieps pasikartoti tyrimus, jei tai pasirodys butina. o siaip tai gali buti ramus. viska ka reiks padaryti, tai pasikartoti terapeutei liepus

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą