Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-03-31
14:34:32
| Nuoroda
Na nežinau, aš patvirtinau jau, kad renkuosi literatÅ«ros temÄ…. Knygas aš skaitau, kartais daugiau, kartais mažiau, bet man patinka ir manau bus kÄ… papasakoti, pavyzdžių pateikti, ir iš mokyklos kurso galima kÄ… nors prisiminti. Be to mes nesame mokytojai, mes tik domimÄ—s galbÅ«t literatÅ«ra ir nereikia juk mums ten dÄ—styti literatÅ«ros, o tiesiog išsakyti savo požiÅ«riu tam tikra tema, gal apie kokį mÄ—gstamÄ… rašytojÄ… ar apie knygų populiarumÄ…... Nu nežinau. Tikiuosi žmoniškų potemių. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-01
21:44:30
| Nuoroda
niekurniekada rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
quartiz rašÄ—:
gal ištaisÄ— jum jau ir žinai, kaip pasisekÄ—?
![]() Na, mus vertino pažymiais. Tai mano pažymys 6,4 beveik 7 taip sakant... Paparastai per kontrolinius gaunu nuo 6 iki 9, tai per daug nenusiminiau. Tai 64 surinkai taškus? Mus vertino pažymiais, o ne kaip egzamine. Mano pažymys 6,4. Nebuvo ten 100 taškų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-02
11:39:24
| Nuoroda
aiduuute rašÄ—:
va kelios temos : Ecological and transport problems in Great Britain Importance of clean water Local enviromental protection Peacekeeping missions New emigration wave is situ mes bandom kalbejimus per pamokas. nu ir dar daug kitu Prie ko Äia Great Britain? Bent apie LietuvÄ… bÅ«tų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-02
11:40:56
| Nuoroda
niekurniekada rašÄ—:
Na suprantu, bet surinktus taškus greiÄiausiai konvertavo į pažymį. Juk neskaiÄiavo, kad už vienÄ… ats 0.01 pažymio Ne, vertino pagal kiekį, nežiÅ«rÄ—jo kas geriausiai padarÄ— |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-02
11:43:30
| Nuoroda
niekurniekada rašÄ—:
beje, temą literatūra radau tik 2004 metais Jo. Pas mus tik 4 mokiniai pasiėmė literatūrą, o visi kiti žiniasklaidą. Tai mokytojams įdomiau gal bus tų keturių klausyti |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-03
09:05:20
| Nuoroda
R.V.U. rašÄ—:
KodÄ—l ypaÄ vaikinai? Yra tik vienas kitas, kuriems rÅ«pi mokslai. Stumia ant durniaus ir tiek. Gal per įskaitÄ… ir susiims. Be to per bandomuosius, visada gaudydavo vieni kitų mintis ir maždaug panašiai kalbÄ—davo. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-03
21:07:29
| Nuoroda
aiduuute rašÄ—:
nieko nepadarysi Bet juk tai nesÄ…monÄ—. Prie ko Äia Didžioji Britanija. Esam lietuviai tai ir kalbÄ—kim apie LietuvÄ…... Ne pasaulio pažinimo pamoka. Nepatinka man tokie dalykai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-03
21:10:58
| Nuoroda
šypt rašÄ—:
o kažin ar įmanoma pasirašyti iš ankstoo įžangÄ…?:) Man atrodo, kad dalį tikrai galima. Paskui beliktų pagal potemÄ™ nurodyti pagrindinÄ™ mintį ir viskas. Aš tai nelabai mÄ—gstu ilgas įžangas. 3 - 4 sakinukai ir viskas. Gal įskaitai bÅ«tų geriau ilgesnÄ— įžanga, vis gi ilgiau laiko užtruktų. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-07
15:32:08
| Nuoroda
Labas, jei negaila mestelk ir man Alvyte@gmail.com |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-07
15:34:55
| Nuoroda
Aš jau pradÄ—jau skaitinÄ—ti savo surinktÄ… medžiagÄ…. Dar mokytoja davÄ— atostogoms dviejomis temomis kalbų planus pasirašyti. Lyg ir nesunkiai pasirašiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-08
21:21:45
| Nuoroda
Man atsiuntė, manau ir jums atsiųs |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-09
19:53:19
| Nuoroda
Aš turiu politologijos testų, kuriuos reikia mintinai išmokti. Mokytoja sako, jog tai pagrindas. Politologijos klausimai kartojasi metai iš metų. GalÄ—Äiau irgi pasidalinti. Taip pat turiu lietuvos istorijos testÄ…, bet be atsakymų. Alvyte@gmail.com |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
10:59:44
| Nuoroda
glycerine rašÄ—:
Justina! 2008 m. istorijos VBE pagrindinÄ—s ir pakartotinÄ—s sesijos atsakymus gali rasti Äia: www.egzaminai.lt/92/ Labas, ar nepavyko gauti ankstesnių, t.y 2007 m. istorijos egzaminų atsakymų? Man reikÄ—tų valstybinio egzamino atsakymų. Jei nesunku, atsiųsk Alvyte@gmail.com aÄiÅ« |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
15:12:10
| Nuoroda
Sveiki. Ar yra norinÄių, planuojaÄių rinktis šiÄ… specialybÄ™? Gal easate kÄ… nors gero ar blogo apie jÄ… girdÄ—jÄ™, kokia jÅ«sų nuomonÄ—? PatraukÄ— mintis apie baldų gamybÄ… |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
15:32:14
| Nuoroda
Aš galvoju irgi remtis savo perskaitytomis knygomis ir šiaip apie knygų populiarumÄ…, kas dabar Lietuvoje ir pasaulyje populiariausia, jei prisiminsiu, tai remsiuosi ir mokykliniu kursu ir viskuo, kas tik tiks potemei Galim padaryti mainus |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
20:10:29
| Nuoroda
O žodžių daryba? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
20:16:05
| Nuoroda
editutia rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
glycerine rašÄ—:
Justina! 2008 m. istorijos VBE pagrindinÄ—s ir pakartotinÄ—s sesijos atsakymus gali rasti Äia: www.egzaminai.lt/92/ Labas, ar nepavyko gauti ankstesnių, t.y 2007 m. istorijos egzaminų atsakymų? Man reikÄ—tų valstybinio egzamino atsakymų. Jei nesunku, atsiųsk Alvyte@gmail.com aÄiÅ« Galiu tau pabandyti atskanuoti atsakymus jei dar reikia :) mainais noreciau gauti tuos politologijso testukus Tai berods jau apsimainÄ—m |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
20:23:54
| Nuoroda
Susidaro toks įspÅ«dis, kad reikia bÅ«t labai super pasikausÄius. Man taip neatrodo. Mokytojai tikrai to nesitiki. Skaitau kÄ… noriu, remiuosi tuom, kuom noriu, tuo kÄ… skaiÄiau, net tÄ… patį AlchemikÄ… tikrai galima paminÄ—ti.. Kad jau popsinÄ— knyga, tai netinka? Gal aš girsiu popsinÄ™ literatÅ«rÄ… per įskaitÄ… |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
20:26:34
| Nuoroda
Sanosuke rašÄ—:
Aš pats bandysiu ir jums siÅ«lyÄiau klabÄ—ti nuoširdžiai.Tai, kÄ… jauÄiat.Kiti susirenka ten garsiausių citatų ir prisiskaito kitų žmonių išvedžiojimų, bet tai jauÄiasi, todÄ—l pasisemkit iš kitų patirties, bet kartu galvokit ir sakykit, kas yra jÅ«sų širdyse. NorÄ—jau dar kažkÄ… tokio parašyti. Man irgi atrodo, kad taip reikia kalbÄ—ti. O skaityti straipsnius man patinka, nes tikrai praverÄia, kad ir likus savaitei iki įskaitos. Tikrai atsimint įmanoma kažkÄ…, gal bendrÄ… supratimÄ… praplÄ—sti ar sužinoti kažkÄ… naujÄ…. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-11
01:37:58
| Nuoroda
Hm. Gaila. SkaiÄiau tik Kamiu "Svetimas" |