Vartotojo Saulėgrąža pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-03-31 14:34:32 | Nuoroda

Na nežinau, aš patvirtinau jau, kad renkuosi literatÅ«ros temÄ…. Knygas aš skaitau, kartais daugiau, kartais mažiau, bet man patinka ir manau bus kÄ… papasakoti, pavyzdžių pateikti, ir iš mokyklos kurso galima kÄ… nors prisiminti. Be to mes nesame mokytojai, mes tik domimÄ—s galbÅ«t literatÅ«ra ir nereikia juk mums ten dÄ—styti literatÅ«ros, o tiesiog išsakyti savo požiÅ«riu tam tikra tema, gal apie kokį mÄ—gstamÄ… rašytojÄ… ar apie knygų populiarumÄ…... Nu nežinau. Tikiuosi žmoniškų potemių.

Žinutė parašyta: 2009-04-01 21:44:30 | Nuoroda
niekurniekada rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
quartiz rašÄ—:
gal ištaisÄ— jum jau ir žinai, kaip pasisekÄ—? ;)

Na, mus vertino pažymiais. Tai mano pažymys 6,4 beveik 7 taip sakant... Paparastai per kontrolinius gaunu nuo 6 iki 9, tai per daug nenusiminiau.

Tai 64 surinkai taškus?

Mus vertino pažymiais, o ne kaip egzamine. Mano pažymys 6,4. Nebuvo ten 100 taškų.

Žinutė parašyta: 2009-04-02 11:39:24 | Nuoroda
aiduuute rašÄ—:

va kelios temos :

Ecological and transport problems in Great Britain

Importance of clean water

Local enviromental protection

Peacekeeping missions

New emigration wave

is situ mes bandom kalbejimus per pamokas. nu ir dar daug kitu

Prie ko Äia Great Britain? Bent apie LietuvÄ… bÅ«tų.

Žinutė parašyta: 2009-04-02 11:40:56 | Nuoroda
niekurniekada rašÄ—:

Na suprantu, bet surinktus taškus greiÄiausiai konvertavo į pažymį. Juk neskaiÄiavo, kad už vienÄ… ats 0.01 pažymio :) Tiesiog įdomu, ar Äia pagal visÄ… surinktÄ… kiekį vertino ar pagal daugiausiai surinkusį ir pan ;)

Ne, vertino pagal kiekį, nežiÅ«rÄ—jo kas geriausiai padarÄ—

Žinutė parašyta: 2009-04-02 11:43:30 | Nuoroda
niekurniekada rašÄ—:

beje, temÄ… literatÅ«ra radau tik 2004 metais :) Visais kitais vietoj jos buvo kalba :) Kažin tai gerai ar blogai? Gal mokytojai į mus palankiau žiÅ«rÄ—s vien už tai, kad pasirinkom literatÅ«rÄ…? :)

Jo. Pas mus tik 4 mokiniai pasiÄ—mÄ— literatÅ«rÄ…, o visi kiti žiniasklaidÄ…. Tai mokytojams įdomiau gal bus tų keturių klausyti  nes ir taip aišku, kad visi panašiai kalbÄ—s. YpaÄ vaikinai.. ÄŒia pati mokytoja taip pasakÄ—.

Žinutė parašyta: 2009-04-03 09:05:20 | Nuoroda
R.V.U. rašÄ—:

KodÄ—l ypaÄ vaikinai?

Yra tik vienas kitas, kuriems rÅ«pi mokslai. Stumia ant durniaus ir tiek. Gal per įskaitÄ… ir susiims. Be to per bandomuosius, visada gaudydavo vieni kitų mintis ir maždaug panašiai kalbÄ—davo.

Žinutė parašyta: 2009-04-03 21:07:29 | Nuoroda
aiduuute rašÄ—:

nieko nepadarysi  apie Great Britain iskaitose yra buve. Neaisku kaip bus siemet

Bet juk tai nesÄ…monÄ—. Prie ko Äia Didžioji Britanija. Esam lietuviai tai ir kalbÄ—kim apie LietuvÄ…... Ne pasaulio pažinimo pamoka. Nepatinka man tokie dalykai.

Žinutė parašyta: 2009-04-03 21:10:58 | Nuoroda
šypt rašÄ—:

o kažin ar įmanoma pasirašyti iš ankstoo įžangÄ…?:)

Man atrodo, kad dalį tikrai galima. Paskui beliktų pagal potemÄ™ nurodyti pagrindinÄ™ mintį ir viskas. Aš tai nelabai mÄ—gstu ilgas įžangas. 3 - 4 sakinukai ir viskas. Gal įskaitai bÅ«tų geriau ilgesnÄ— įžanga, vis gi ilgiau laiko užtruktų.

Žinutė parašyta: 2009-04-07 15:32:08 | Nuoroda

Labas, jei negaila mestelk ir man

Žinutė parašyta: 2009-04-07 15:34:55 | Nuoroda

Aš jau pradÄ—jau skaitinÄ—ti savo surinktÄ… medžiagÄ…. Dar mokytoja davÄ— atostogoms dviejomis temomis kalbų planus pasirašyti. Lyg ir nesunkiai pasirašiau.

Žinutė parašyta: 2009-04-08 21:21:45 | Nuoroda

Man atsiuntė, manau ir jums atsiųs

Žinutė parašyta: 2009-04-09 19:53:19 | Nuoroda

Aš turiu politologijos testų, kuriuos reikia mintinai išmokti. Mokytoja sako, jog tai pagrindas. Politologijos klausimai kartojasi metai iš metų. GalÄ—Äiau irgi pasidalinti.  Taip pat turiu lietuvos istorijos testÄ…, bet be atsakymų.

Žinutė parašyta: 2009-04-10 10:59:44 | Nuoroda
glycerine rašÄ—:

Justina! 2008 m. istorijos VBE pagrindinÄ—s ir pakartotinÄ—s sesijos atsakymus gali rasti Äia:

www.egzaminai.lt/92/
www.egzaminai.lt/105/

O dėl anstesnių metų, jei pavyks gauti ir atsiskanuoti tai atsiųsiu tau e-mail'u

Labas, ar nepavyko gauti ankstesnių, t.y 2007 m. istorijos egzaminų atsakymų? Man reikÄ—tų valstybinio egzamino atsakymų. Jei nesunku, atsiųsk aÄiÅ«

Žinutė parašyta: 2009-04-10 15:12:10 | Nuoroda

Sveiki. Ar yra norinÄių, planuojaÄių rinktis šiÄ… specialybÄ™? Gal easate kÄ… nors gero ar blogo apie jÄ… girdÄ—jÄ™, kokia jÅ«sų nuomonÄ—? PatraukÄ— mintis apie baldų gamybÄ… , taÄiau aš nelaikau fizikos egzamino, jÄ… tik mokausi A lygiu. Ä®domu, ar įmanoma įstoti išlaikius kitus egzaminus labai gerai? Ar vilties nÄ—ra?

Žinutė parašyta: 2009-04-10 15:32:14 | Nuoroda

Aš galvoju irgi remtis savo perskaitytomis knygomis ir šiaip apie knygų populiarumÄ…, kas dabar Lietuvoje ir pasaulyje populiariausia, jei prisiminsiu, tai remsiuosi ir mokykliniu kursu ir viskuo, kas tik tiks potemei

Galim padaryti mainus :) Aš galiu atsiųsti savo turimÄ… info, jÅ«s man savo.

Žinutė parašyta: 2009-04-10 20:10:29 | Nuoroda

O žodžių daryba?  Irgi bÅ«na, ar ne?

Žinutė parašyta: 2009-04-10 20:16:05 | Nuoroda
editutia rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
glycerine rašÄ—:

Justina! 2008 m. istorijos VBE pagrindinÄ—s ir pakartotinÄ—s sesijos atsakymus gali rasti Äia:

www.egzaminai.lt/92/
www.egzaminai.lt/105/

O dėl anstesnių metų, jei pavyks gauti ir atsiskanuoti tai atsiųsiu tau e-mail'u

Labas, ar nepavyko gauti ankstesnių, t.y 2007 m. istorijos egzaminų atsakymų? Man reikÄ—tų valstybinio egzamino atsakymų. Jei nesunku, atsiųsk aÄiÅ«

Galiu tau pabandyti atskanuoti atsakymus jei dar reikia :) mainais noreciau gauti tuos politologijso testukus :) 

Tai berods jau apsimainÄ—m  Ar ne tu ten rašei?

Žinutė parašyta: 2009-04-10 20:23:54 | Nuoroda

Susidaro toks įspÅ«dis, kad reikia bÅ«t labai super pasikausÄius. Man taip neatrodo. Mokytojai tikrai to nesitiki. Skaitau kÄ… noriu, remiuosi tuom, kuom noriu, tuo kÄ… skaiÄiau, net tÄ… patį AlchemikÄ… tikrai galima paminÄ—ti.. Kad jau popsinÄ— knyga, tai netinka? Gal aš girsiu popsinÄ™ literatÅ«rÄ… per įskaitÄ… ! Aš atlaidžiau žiÅ«riu į tÄ… įskaitÄ…, niekad nesusilaukiau pastabų iš mokytojos, kad per menka bÅ«tų kalba ir panašiai... Tiesiog bendroj situacijoj gaudaisi ir pomÄ—gį jeigu turi, tai ir galima pakalbÄ—ti.

Žinutė parašyta: 2009-04-10 20:26:34 | Nuoroda
Sanosuke rašÄ—:

Aš pats bandysiu ir jums siÅ«lyÄiau klabÄ—ti nuoširdžiai.Tai, kÄ… jauÄiat.Kiti susirenka ten garsiausių citatų ir prisiskaito kitų žmonių išvedžiojimų, bet tai jauÄiasi, todÄ—l pasisemkit iš kitų patirties, bet kartu galvokit ir sakykit, kas yra jÅ«sų širdyse.

NorÄ—jau dar kažkÄ… tokio parašyti. Man irgi atrodo, kad taip reikia kalbÄ—ti. O skaityti straipsnius man patinka, nes tikrai praverÄia, kad ir likus savaitei iki įskaitos. Tikrai atsimint įmanoma kažkÄ…, gal bendrÄ… supratimÄ… praplÄ—sti ar sužinoti kažkÄ… naujÄ….

Žinutė parašyta: 2009-04-11 01:37:58 | Nuoroda

Hm. Gaila. SkaiÄiau tik Kamiu "Svetimas"  bet gal ir tÄ… bÅ«tų galima kur nors įkišti kalboje