Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-03-17
21:54:00
| Nuoroda
Kokių tikitės potemių? Peržiūrėjau ankstesnių metų temas, tai meno temos neradau |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-17
21:57:30
| Nuoroda
Akviliuxas rašÄ—:
Sveiki DÄ—l žemÄ—lapio tai nelabai žinau, tik mokytoja sakÄ— nujauÄianti, kad gali bÅ«t egzamine dokumentai iš partizaninio laikotarpio |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-18
18:15:07
| Nuoroda
svajotoja_ rašÄ—:
Ir mums ta pati sake Kad partizaninis laikotarpis gali būt? |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-19
20:38:42
| Nuoroda
svajotoja_ rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
svajotoja_ rašÄ—:
Ir mums ta pati sake Kad partizaninis laikotarpis gali būt? taip |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-20
17:45:13
| Nuoroda
mes jau vadovÄ—lius baigÄ—m. Dabar politologijÄ… kartosim kitÄ… pamokÄ… |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-21
11:35:07
| Nuoroda
daisygirls rašÄ—:
gal kas zino kaip pasiruosti tuos saltinius atsakineti? nu man jie koja pakisa Gal reikia daugiau dirbti su šaltiniais. |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-21
11:39:46
| Nuoroda
Dalionsas rašÄ—:
Naudingos info anglų egzaminui pasiruošti rasit www.egzas.lt. (net ir klausymo užduotys) Tai kad egzaminai nuo skaitymo užduoties prasideda. Kur klausymo užduotys? Neradau. Ar ten toliau jos? |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-24
19:03:24
| Nuoroda
Labas. Parašyk man į Alvyte@gmail.com bandysiu pagelbÄ—t, atsiųsiu kÄ… pati turiu. Nežadu šia tema kalbÄ—ti, o tave matos, kad iš bÄ—dos reik traukti |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-24
19:06:16
| Nuoroda
Na, viskas |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-25
19:02:12
| Nuoroda
Zedas_blemba rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
Labas. Parašyk man į Alvyte@gmail.com bandysiu pagelbÄ—t, atsiųsiu kÄ… pati turiu. Nežadu šia tema kalbÄ—ti, o tave matos, kad iš bÄ—dos reik traukti Parašiau, bet atsakymo vis dar nesulaukiau Na, man rodos jau sulaukei |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-25
19:08:02
| Nuoroda
Na mes kÄ… tik visÄ… kursÄ… išÄ—jom ir nieko pamokose nesikartojÄ™ parašÄ—m šiandien bandomÄ…jį. O dabar jau ir politologijos davÄ— testus iškalti ir medžiagos ir pradÄ—sim kartojimÄ…. Nors dabar liepia jau namuose viskÄ… kartoti. Aš jau baigiau savarankiškai perskaityti konspektus visos istorijos. Žinau kÄ… mažiau, kÄ… daugiau moku, tai kÄ… nedaug moku, į tÄ… ir gilinsiuos dabar daugiausiai.
BandomÄ…jam buvo Vienos kongreso ir Vokietijos suvienijimo tema, žemÄ—lapiai, buvo tema apie religijas, dar kolektyvizacija Lietuvoje ir apie LietuvÄ… Rusijos imperijos sudÄ—tyje berods. Nežinau net kaip parašiau, bet į viskÄ… atsakiau beveik. ŽiÅ«rÄ—sim ar teisingai... Testas toks ne koks pasitaikÄ—. |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-26
18:39:35
| Nuoroda
O mÅ«sų anglų k. mokytoja serga ir nebus tris savaites! Ot faina ruoštis egzaminams... |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-29
00:04:08
| Nuoroda
|
||
Žinutė parašyta:
2009-03-29
00:12:49
| Nuoroda
Aš buvau 2 sraute, tai išlaikiau 24/30 |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-29
23:05:10
| Nuoroda
Exxelent rašÄ—:
kur rezultatus suzinojot??? Mokytoja pasakÄ—. |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-29
23:10:01
| Nuoroda
quartiz rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
Na mes kÄ… tik visÄ… kursÄ… išÄ—jom ir nieko pamokose nesikartojÄ™ parašÄ—m šiandien bandomÄ…jį. O dabar jau ir politologijos davÄ— testus iškalti ir medžiagos ir pradÄ—sim kartojimÄ…. Nors dabar liepia jau namuose viskÄ… kartoti. Aš jau baigiau savarankiškai perskaityti konspektus visos istorijos. Žinau kÄ… mažiau, kÄ… daugiau moku, tai kÄ… nedaug moku, į tÄ… ir gilinsiuos dabar daugiausiai.
BandomÄ…jam buvo Vienos kongreso ir Vokietijos suvienijimo tema, žemÄ—lapiai, buvo tema apie religijas, dar kolektyvizacija Lietuvoje ir apie LietuvÄ… Rusijos imperijos sudÄ—tyje berods. Nežinau net kaip parašiau, bet į viskÄ… atsakiau beveik. ŽiÅ«rÄ—sim ar teisingai... Testas toks ne koks pasitaikÄ—. man treÄiadienį bandomasis istorijos, uh, kaip bijau.. AtsipÅ«tus nuÄ—jau, parašiau, išÄ—jau Aš tai dabar laukiu antradienio, kada sužinosiu bandomojo rezultatus. Mokytoja sakÄ— lieps atskirai ant lapelių surašyti kokios temos mums atrodo sunkiausios ir kurias dar norÄ—tume pasigilinti su mokytoja, tada mokytojai bus aišku, kas mums sunku. SakÄ— ir pernai taip darÄ— su buvusiais abiturientais, tai labai gerai jiems pavyko pakartoti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-29
23:11:17
| Nuoroda
fragilee rašÄ—:
as irgi pasirinkau sia tema, pas mus ja pasirinko tik 2asmenys, visi pabijojo, nes mokytoja prigasdino. PAti net nezianu kaip rusotis kokia izanga ir isvada pasiruost Kaip mokytoja gasdino? |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
14:25:32
| Nuoroda
quartiz rašÄ—:
gal ištaisÄ— jum jau ir žinai, kaip pasisekÄ—?
![]() Na, mus vertino pažymiais. Tai mano pažymys 6,4 beveik 7 taip sakant... Paparastai per kontrolinius gaunu nuo 6 iki 9, tai per daug nenusiminiau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
14:29:23
| Nuoroda
R.V.U. rašÄ—:
Nesivaikyk to, kas ateityje reikalinga bus. Rinkis tai, ko nori ir kas labiausiai tave traukia. Gali beveik bet kurioje srityje pasiekti daug, jei tave tai domins ir to sieksi. O kÄ… daryt pavyzdžiui man. Aš gal visada labai troškau studijuoti kÄ… nors susijusio su menais, norÄ—Äiau piešti, gal net bÅ«ti interjero dizainere ar baldų dizainere, gal net mokytojauti mokykloje, gal bÅ«ti aktore... Bet man sekÄ—si mokslai, menų mokyklų jokių nebaigiau, ranka neįgudusi, piešti nemoku. Juk niekur nepavyktų man įstoti |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-31
14:30:45
| Nuoroda
Radau jau ir klausymo užduotis ten, bet man neįdomu vÄ—l daryti tuos egzaminus, nes aš jau juos dariau į lapus |