Vartotojo Saulėgrąža pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-03-17 21:54:00 | Nuoroda

Kokių tikitės potemių? Peržiūrėjau ankstesnių metų temas, tai meno temos neradau

Žinutė parašyta: 2009-03-17 21:57:30 | Nuoroda
Akviliuxas rašÄ—:

Sveiki :) Kaip manote,kokie zemelapiai bus siu metue egzamine? 

DÄ—l žemÄ—lapio tai nelabai žinau, tik mokytoja sakÄ— nujauÄianti, kad gali bÅ«t egzamine dokumentai iš partizaninio laikotarpio  jeigu pasitvirtins, tai nežinau, kÄ… apie jÄ… galvosiu.

Žinutė parašyta: 2009-03-18 18:15:07 | Nuoroda
svajotoja_ rašÄ—:

Ir mums ta pati sake :)

Kad partizaninis laikotarpis gali bÅ«t?

Žinutė parašyta: 2009-03-19 20:38:42 | Nuoroda
svajotoja_ rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:
svajotoja_ rašÄ—:

Ir mums ta pati sake :)

Kad partizaninis laikotarpis gali bÅ«t?

taip :)

reiks šitÄ… kartoti!

Žinutė parašyta: 2009-03-20 17:45:13 | Nuoroda

mes jau vadovÄ—lius baigÄ—m. Dabar politologijÄ… kartosim kitÄ… pamokÄ…  

Žinutė parašyta: 2009-03-21 11:35:07 | Nuoroda
daisygirls rašÄ—:

gal kas zino kaip pasiruosti tuos saltinius atsakineti? nu man jie koja pakisa atrodo tema zinau...o kaip buna saltinis koks nieko negaliu atsakyti

Gal reikia daugiau dirbti su šaltiniais.

Žinutė parašyta: 2009-03-21 11:39:46 | Nuoroda
Dalionsas rašÄ—:

Naudingos info anglų egzaminui pasiruošti rasit www.egzas.lt. (net ir klausymo užduotys)

Tai kad egzaminai nuo skaitymo užduoties prasideda. Kur klausymo užduotys? Neradau. Ar ten toliau jos?

Žinutė parašyta: 2009-03-24 19:03:24 | Nuoroda

Labas. Parašyk man į bandysiu pagelbÄ—t, atsiųsiu kÄ… pati turiu. Nežadu šia tema kalbÄ—ti, o tave matos, kad iš bÄ—dos reik traukti

Žinutė parašyta: 2009-03-24 19:06:16 | Nuoroda

Na, viskas  rytoj ir aš jau bandomÄ…jį rašysiu. Gaila, tik kad neduos mums kažkokio buvusio egzamino, o kažkokį kratinį padarys arba nežinau, nes mokytoja sakÄ— pati sukurs mums bandomÄ…jį. ViskÄ… jau pasikartojau. Sunkiausia Lietuvos istorijos dalis pasirodÄ— nuo KrÄ—vos sutarties iki pat padalijimų. Neįsivaizduoju kaip viskÄ… reikÄ—s išmokti, atrodo, kad pernai visai to nemokÄ—jau.

Žinutė parašyta: 2009-03-25 19:02:12 | Nuoroda
Zedas_blemba rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:

Labas. Parašyk man į bandysiu pagelbÄ—t, atsiųsiu kÄ… pati turiu. Nežadu šia tema kalbÄ—ti, o tave matos, kad iš bÄ—dos reik traukti

Parašiau, bet atsakymo vis dar nesulaukiau :)

Na, man rodos jau sulaukei

Žinutė parašyta: 2009-03-25 19:08:02 | Nuoroda

Na mes kÄ… tik visÄ… kursÄ… išÄ—jom ir nieko pamokose nesikartojÄ™ parašÄ—m šiandien bandomÄ…jį. O dabar jau ir politologijos davÄ— testus iškalti ir medžiagos ir pradÄ—sim kartojimÄ…. Nors dabar liepia jau namuose viskÄ… kartoti. Aš jau baigiau savarankiškai perskaityti konspektus visos istorijos. Žinau kÄ… mažiau, kÄ… daugiau moku, tai kÄ… nedaug moku, į tÄ… ir gilinsiuos dabar daugiausiai.

BandomÄ…jam buvo Vienos kongreso ir Vokietijos suvienijimo tema, žemÄ—lapiai, buvo tema apie religijas, dar kolektyvizacija Lietuvoje ir apie LietuvÄ… Rusijos imperijos sudÄ—tyje berods. Nežinau net kaip parašiau, bet į viskÄ… atsakiau beveik. ŽiÅ«rÄ—sim ar teisingai... Testas toks ne koks pasitaikÄ—.

Žinutė parašyta: 2009-03-26 18:39:35 | Nuoroda

O mÅ«sų anglų k. mokytoja serga ir nebus tris savaites! Ot faina ruoštis egzaminams...  Nežinau net kÄ… ruoštis įskaitai.

Žinutė parašyta: 2009-03-29 00:04:08 | Nuoroda

Hm. Aš galvoju apie šiÄ… temÄ…. 10 klasÄ—je nebuvo sunku paplepÄ—ti apie perskaitytas knygas, išsakyti požiÅ«rį ir atsakyti į lengvus klausimus. O šiemet galvoju, kad reikia neblogai bÅ«t pasikausÄius įskaitai. Bet net nenumanau, kaip šiemet ruoštis, į kÄ… kreipti dÄ—mesį ir ar tikrai rinktis šiÄ… temÄ…...

Žinutė parašyta: 2009-03-29 00:12:49 | Nuoroda

Aš buvau 2 sraute, tai išlaikiau 24/30  bandomoji buvo tikrai lengvesnÄ—, bet buvo ir Äia lengvų klausimų, nors tikrai ne daug  Sveikinu išlaikiusius!

Žinutė parašyta: 2009-03-29 23:05:10 | Nuoroda
Exxelent rašÄ—:

kur rezultatus suzinojot???

Mokytoja pasakÄ—.

Žinutė parašyta: 2009-03-29 23:10:01 | Nuoroda
quartiz rašÄ—:
SaulÄ—grąža rašÄ—:

Na mes kÄ… tik visÄ… kursÄ… išÄ—jom ir nieko pamokose nesikartojÄ™ parašÄ—m šiandien bandomÄ…jį. O dabar jau ir politologijos davÄ— testus iškalti ir medžiagos ir pradÄ—sim kartojimÄ…. Nors dabar liepia jau namuose viskÄ… kartoti. Aš jau baigiau savarankiškai perskaityti konspektus visos istorijos. Žinau kÄ… mažiau, kÄ… daugiau moku, tai kÄ… nedaug moku, į tÄ… ir gilinsiuos dabar daugiausiai.

BandomÄ…jam buvo Vienos kongreso ir Vokietijos suvienijimo tema, žemÄ—lapiai, buvo tema apie religijas, dar kolektyvizacija Lietuvoje ir apie LietuvÄ… Rusijos imperijos sudÄ—tyje berods. Nežinau net kaip parašiau, bet į viskÄ… atsakiau beveik. ŽiÅ«rÄ—sim ar teisingai... Testas toks ne koks pasitaikÄ—.

man treÄiadienį bandomasis istorijos, uh, kaip bijau..

AtsipÅ«tus nuÄ—jau, parašiau, išÄ—jau  Pasikartok viskÄ…, paskaityk konspektus ir nesijaudink, pažiÅ«rÄ—si ko nemoki ir žinosi į kÄ… daugiausia atkreipti dÄ—mesį per šÄ¯ likusį laikÄ… iki egzamino.

Aš tai dabar laukiu antradienio, kada sužinosiu bandomojo rezultatus. Mokytoja sakÄ— lieps atskirai ant lapelių surašyti kokios temos mums atrodo sunkiausios ir kurias dar norÄ—tume pasigilinti su mokytoja, tada mokytojai bus aišku, kas mums sunku. SakÄ— ir pernai taip darÄ— su buvusiais abiturientais, tai labai gerai jiems pavyko pakartoti.

Žinutė parašyta: 2009-03-29 23:11:17 | Nuoroda
fragilee rašÄ—:

as irgi pasirinkau sia tema, pas mus ja pasirinko tik 2asmenys, visi pabijojo, nes mokytoja prigasdino. PAti net nezianu kaip rusotis kokia izanga ir isvada pasiruost bet pakalbeti apie megstamiausia knyga ar autoriu neatrodo labai sudetinga 

Kaip mokytoja gasdino?

Žinutė parašyta: 2009-03-31 14:25:32 | Nuoroda
quartiz rašÄ—:
gal ištaisÄ— jum jau ir žinai, kaip pasisekÄ—? ;)

Na, mus vertino pažymiais. Tai mano pažymys 6,4 beveik 7 taip sakant... Paparastai per kontrolinius gaunu nuo 6 iki 9, tai per daug nenusiminiau.

Žinutė parašyta: 2009-03-31 14:29:23 | Nuoroda
R.V.U. rašÄ—:

Nesivaikyk to, kas ateityje reikalinga bus. Rinkis tai, ko nori ir kas labiausiai tave traukia. Gali beveik bet kurioje srityje pasiekti daug, jei tave tai domins ir to sieksi.

O kÄ… daryt pavyzdžiui man. Aš gal visada labai troškau studijuoti kÄ… nors susijusio su menais, norÄ—Äiau piešti, gal net bÅ«ti interjero dizainere ar baldų dizainere, gal net mokytojauti mokykloje, gal bÅ«ti aktore... Bet man sekÄ—si mokslai, menų mokyklų jokių nebaigiau, ranka neįgudusi, piešti nemoku. Juk niekur nepavyktų man įstoti  Atrodo, tik tokioj vietoj įsivaizduoju save...

Žinutė parašyta: 2009-03-31 14:30:45 | Nuoroda

Radau jau ir klausymo užduotis ten, bet man neįdomu vÄ—l daryti tuos egzaminus, nes aš jau juos dariau į lapus  bet šiaip gera mokymosi svetainÄ—!