Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:28:20
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
sviesuliukas rašė:
mes_nugalesim rašė:
as jauciu 3 val visi kai supuls, tai lama uzlus ir rezus tik rytoj suzinosiu užsiregistruok,kad atsakymus atsiųstų sms žinute ziuriu gerai is matiekos pavarei kaip ir tu ;D man sake,kad neislaikysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:28:50
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Ramiai gyvenu sau, tik ateinu čia, chaosas, visi panikoj, tai ir aš išsigąstu na, jei čia mane turėjai omeny, tai niekas čia šiaip jau neverkia, bet kai tiksliai nežinai, ar įstojai, tai vis tiek yra dar neramu, taip, kad gal pačiam dėmesio trūksta arba įtampos neatlaikai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:29:03
| Nuoroda
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu i kokias spec rasei? biomedicinine diagnostika, kineziterapija, dietika (VK), o VU visuomenes sveikata, slauga as ir kolegijoj tas rasiau.koks tavo kb? 15 mazdaug, na ten dar per kableli ziuriu siemet i kolegijas su aukstesniais nelabai ir stoja |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:30:01
| Nuoroda
mes
ziuriu siemet i kolegijas su aukstesniais nelabai ir stoja tikiuosi pavyks istot.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:30:38
| Nuoroda
sviesuliukas rašė:
mes_nugalesim rašė:
sviesuliukas rašė:
mes_nugalesim rašė:
as jauciu 3 val visi kai supuls, tai lama uzlus ir rezus tik rytoj suzinosiu užsiregistruok,kad atsakymus atsiųstų sms žinute ziuriu gerai is matiekos pavarei kaip ir tu ;D man sake,kad neislaikysiu tai an ir mokytoja grasino, sako jei laikysi egza is matkes neigiama isvesiu, bet kai pasirinkau, sakau ko jus tiek jaudinates, islaikysiu ta egza |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:31:54
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Gal galit be citavimų rašyt?? užknisa kai dėl vieno žodžio atrašomo paima "CITUOTI" kilometrą postų. ziuriu bernam cia pms siandien |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:32:32
| Nuoroda
ji112 rašė:
mes
ziuriu siemet i kolegijas su aukstesniais nelabai ir stoja tikiuosi pavyks istot.. i kolegija tikrai istosi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:32:51
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Deivizs rašė:
Gal galit be citavimų rašyt?? užknisa kai dėl vieno žodžio atrašomo paima "CITUOTI" kilometrą postų. ziuriu bernam cia pms siandien "labai nori dėmesio" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:32:54
| Nuoroda
tai an ir mokytoja grasino, sako jei laikysi egza is matkes neigiama isvesiu, bet kai pasirinkau, sakau ko jus tiek jaudinates, islaikysiu ta egza man 6 isvede,sako neik i egzamina pakelsiu metini |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:32:56
| Nuoroda
Pasikartosiu kaip kazkas jau rase, kad gal be reikalo nediskutuokim dabar cia, gi temos pavadinima matome aiskiai ""kur istojome"", tai iki 15val patylekime visi, neverskim vienas kita nervuotis, o tuomet nuo 15val galesime testi kalbas, dziugauti arba verkslianti cia;)) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:33:37
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes
ziuriu siemet i kolegijas su aukstesniais nelabai ir stoja tikiuosi pavyks istot.. i kolegija tikrai istosi o kur tu ketini stot? i kokia kolegija? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:33:53
| Nuoroda
į kolegijas visada pavyksta įstoti... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:34:45
| Nuoroda
Ji:) rašė:
Pasikartosiu kaip kazkas jau rase, kad gal be reikalo nediskutuokim dabar cia, gi temos pavadinima matome aiskiai ""kur istojome"", tai iki 15val patylekime visi, neverskim vienas kita nervuotis, o tuomet nuo 15val galesime testi kalbas, dziugauti arba verkslianti cia;)) tai tegu pakeicia temos pavadinima ir 15 val nauja tema sukuria |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:35:34
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Ramiai gyvenu sau, tik ateinu čia, chaosas, visi panikoj, tai ir aš išsigąstu Nei mes verkiam, nei mes ka - ispudziais dalinames ir tiek |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:36:23
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
į kolegijas visada pavyksta įstoti... tikiuosi, gerai, kad ir kolegijoj yra mano specialybe, teliks gerai mokytis ir magistra bus galima ir VU baigt tada |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:37:25
| Nuoroda
živilė rašė:
Deivizs rašė:
Ramiai gyvenu sau, tik ateinu čia, chaosas, visi panikoj, tai ir aš išsigąstu Nei mes verkiam, nei mes ka - ispudziais dalinames ir tiek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:37:29
| Nuoroda
ji112 rašė:
KarabinaS rašė:
į kolegijas visada pavyksta įstoti... tikiuosi, gerai, kad ir kolegijoj yra mano specialybe, teliks gerai mokytis ir magistra bus galima ir VU baigt tada Tai žinoma,tik taip... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:38:04
| Nuoroda
Kiek girdejau, kiti jau zino, kur istojo |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:41:01
| Nuoroda
dingusi_siela rašė:
Kiek girdejau, kiti jau zino, kur istojo gal jie į privačias aukštąsias mokyklas stojo,ten viskas vyksta greičiau... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:42:09
| Nuoroda
kaip suprast zino? |