Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:19:42
| Nuoroda
vrumvrum rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija tai va, sako, kad tie, kurie mokosi kolegijose, spėja ir pastudijuot, ir pastudentaut, kad nėra ten tokio baisinio streso, tik vat neaišku, kaip ten po to su darbo vietom... nors sako, kad kaip tik baigę kolegijas dažnai eina iškart dirbt, bet kai nežinau tikslių duomenų, tai visko gali būt, kad bobučių pasakos čia.. žodžiu, papasakokit, kai įstosit, kaip ten iš tikrųjų viskas pagal darbo birza randa darba po kolegijos 98 proc tai manau del darbo labai pranasu ten |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:20:01
| Nuoroda
vrumvrum rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija tai va, sako, kad tie, kurie mokosi kolegijose, spėja ir pastudijuot, ir pastudentaut, kad nėra ten tokio baisinio streso, tik vat neaišku, kaip ten po to su darbo vietom... nors sako, kad kaip tik baigę kolegijas dažnai eina iškart dirbt, bet kai nežinau tikslių duomenų, tai visko gali būt, kad bobučių pasakos čia.. žodžiu, papasakokit, kai įstosit, kaip ten iš tikrųjų viskas siaip kiek turiu draugiu kurio mokosi kolegijose, tai kai yra praktikos po ju pasilieka dirbti ten, o ir kolegija suranda netgi kur ja atlikti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:20:23
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
o koks tavo tas balas ? čia kieno? tavo 20,46 tavo yra 20,46 o pats didziausias koks gali buti balas yra 20,6 tai juk visi netures 20,6 kur inede stoji? tai 20,6 didžiausias galimas, jei gauni visus šimtukus už egzus, bet gi dar yra tie papildomi balai už olimpiadas, praeitais metais į Kauną žmogelis įstojo su 23 su viršum |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:20:26
| Nuoroda
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. Tokius galima greit nuleisti ant žemės.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:20:49
| Nuoroda
na mano egzaminu rezai nera labai prasti, kad i kolegija stociau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:21:23
| Nuoroda
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:21:23
| Nuoroda
vrumvrum rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
o koks tavo tas balas ? čia kieno? visu mano tai 20,46, pasiskelbsiu dar kartelį olimpiados? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:21:42
| Nuoroda
atsiprasau pamirsau laimejimus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:21:48
| Nuoroda
živilė rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
o koks tavo tas balas ? čia kieno? tavo 20,46 tavo yra 20,46 o pats didziausias koks gali buti balas yra 20,6 tai juk visi netures 20,6 Truputi paskleisiu panikos ir pasakysiu, kad 20.6 toli grazu nera pats didziausias balas, mat stoja zmoniu su visokiais laimejimais, uz kuriuos prideda papildomai, tai buna ir su 21.6, ir su 22.6 anokia čia jau ir panika, kaip jau bus, taip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:22:39
| Nuoroda
Johnny B rašė:
vrumvrum rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
Inede rašė:
o koks tavo tas balas ? čia kieno? visu mano tai 20,46, pasiskelbsiu dar kartelį olimpiados? už filologus vieną balą gavau papildomą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:23:10
| Nuoroda
pabandykit uzlenkt lama, pati jus uzlenksiu tada |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:23:33
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:24:15
| Nuoroda
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu i kokias spec rasei? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:24:55
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
as jauciu 3 val visi kai supuls, tai lama uzlus ir rezus tik rytoj suzinosiu užsiregistruok,kad atsakymus atsiųstų sms žinute |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:25:11
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu i kokias spec rasei? biomedicinine diagnostika, kineziterapija, dietika (VK), o VU visuomenes sveikata, slauga |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:26:25
| Nuoroda
Ramiai gyvenu sau, tik ateinu čia, chaosas, visi panikoj, tai ir aš išsigąstu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:26:36
| Nuoroda
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu i kokias spec rasei? biomedicinine diagnostika, kineziterapija, dietika (VK), o VU visuomenes sveikata, slauga as ir kolegijoj tas rasiau.koks tavo kb? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:27:29
| Nuoroda
sviesuliukas rašė:
mes_nugalesim rašė:
as jauciu 3 val visi kai supuls, tai lama uzlus ir rezus tik rytoj suzinosiu užsiregistruok,kad atsakymus atsiųstų sms žinute ziuriu gerai is matiekos pavarei |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:27:40
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone.. maziau imk i galva rasiau ir i vu, gal pasiseks, bet siaip ir i kolegija rasiau taip i VK, man arti tenai vazinet gan butu i kokias spec rasei? biomedicinine diagnostika, kineziterapija, dietika (VK), o VU visuomenes sveikata, slauga as ir kolegijoj tas rasiau.koks tavo kb? 15 mazdaug, na ten dar per kableli |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:28:19
| Nuoroda
Gal galit be citavimų rašyt?? užknisa kai dėl vieno žodžio atrašomo paima "CITUOTI" kilometrą postų. |
|
|