Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-27
00:10:55
| Nuoroda
Aš labai perpykus išėjau iš egzo, kad toks šūdas kažkam svarbus atrodo, po to suvokiau, kad gal išties tai ne taip nereikšminga. Bet vis vien wtf? Antros dalies antras klausimas iš viso tobulas. Tik su dviem teisingais atsakymais. Nuo kada 2 teisingi atsakymai yra normalu? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
09:56:37
| Nuoroda
Po lietuvių apeliacijos dažniausiai rezultatų nekeičia, retkarčiais pakelia, mažina dar rečiau. Gal ir verta rašyti. Aš irgi tikėjausi daugiau taškų, bet jūs pagalvokit, kad visiems viską sugadint turėjo teksto suvokimas. Aš iš jo 9 taškus gavau. Mane rašinys išgelbėjo, o jei dar iš rašinio vidutiniškai gavot, tai ir lieka netenkinantis rezultatas. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
18:35:44
| Nuoroda
Tegul nebūna šūdžiai ir taip ilgai nekankina. Man liepos 12 išleistuvės, tai ką, į atestatą teks žiūrėt, norint sužinot kiek Ch ir Bio gavau? O jei apeliacijas kas nors rašys? Atestatą atims ar kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
21:46:51
| Nuoroda
Taikomoji man visuomet skamba nepatikimai. Jo, praktika gal ir įmanoma, bet rimti pasiekimai vargiai. O šitie du yra per daug skirtingi, kad tarp jų rinktumeis. Ir dar, velniškai aukštas KB į biochemą. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
21:59:49
| Nuoroda
Normalu. Aplenkei 31proc. visų išlaikiusiųjų. Aš praradau 4 taškus, nors tai tėra 2 proc. Negalima taškų su procentai gi lygint, skirtingus dalykus jie pasako. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:13:03
| Nuoroda
Valentas rašė:
Jūs bent patirties ligoninėse įgavę ir supratę, ką reiškia mediku būt? Jei ne, labai patariu.. Bent man tai atkirto norą labai, bet dar neapleidau šitos minties. Teko, po to dar labiau užsidegiau noru dirbt ligoninėj. Beje, tikrai šūdinoj vietoj sėdėjau. Po to supratau, kad medicina be pažinčių, turtingų tėvelių ir sėkmės yra ne tik 10 metų išbraukimas iš gyvenimo, bet ir jokios normalios perspektyvos. O dėkui, senučių gydyt ir klausyt visą likusį gyvenimą nenoriu. Nebeturiu tiek naivumo, kiek dauguma stojančių. Praktika dirbant su žmonėm iš viso yra labai vertinga. Ypač stojant į mediciną.
|
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:38:26
| Nuoroda
Mano klasė irgi visa gamtamoklsiai. Nes tokias formuoja. Ir bent 7 į mediciną stos. Kasmet KB į biomedicinos sritis būna velniškai aukštas. Jei nepatenkat - tai gal nesat tinkamas tam, ko norit? Ir iš viso, neverkit, kai dar viskas prieš akis. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:40:09
| Nuoroda
Ten ne šiaip biochemija. Ten Medicininė ir veterinarinė biochemija. Ką baigus tokią specialybę veikt - net neįsivaizduoju. Nors ir pati šitą nesąmonę parašiau prie stojimų. Ir dar aukštesiu numeriu nei mediciną |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:42:43
| Nuoroda
Apie šitą gi jau visi kalbėjo šimtus kartų. Kažkas minėjo, kad jei nelaikei reikiamo egzo, vf nebegali tikėtis, jei antru turu eini, retai kada lieka vf, tai ir įstoja aukštesniais balais į vnf, kai kurie vf iš viso gal nerašo. Taip ir gaunasi. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:57:01
| Nuoroda
O kam siauras bakalauras? Ką su juo po to veikt? Dirbt laborantu? Tada ok, bet jei norisi karjeros nei siauro, nei plataus bakalauro nepakaks.
Parašiau, nes iš viso jau sukaliau 11 punktų. Beje, medicina yra vos 6-7 vietoj, taip kad net nenoriu ten įstoti. Nors, manau, galimybę turiu nemenką. Tikiuosi gavus chemijos rezus išbraukti 10 punktų net neabejodama. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:59:50
| Nuoroda
P.s. pažįstu nemažai VU biochemijos studentų, visi patenkinti, pažįstu kelis VU chemijos studentus - irgi patenkinti. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
23:00:23
| Nuoroda
Myjaka rašė:
O kas pirmoj vietoj jei ne paslaptis? VU biochemija. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
23:05:10
| Nuoroda
VU biochemijoj vnf yra vos 2, o iš viso net 30 vietų |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
09:48:13
| Nuoroda
2010 priimtų kartoj, kiek girdėjau po pirmo semestro liko ~30 ir visi vf. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
09:56:22
| Nuoroda
Dėl mėnesio juodo darbo - visiška tiesa. Bet jei neįstoji ne dėl keliom šimotsiom per mažo KB, o iš esmės dėl durnumo, medicina tikrai netinka. Aš pati atsisakyti asmeninio gyvenimo, šeimos kūrimo iki trisdešimties ir visiškos laisvės atsisakyti nežadu, dėl to medicina nebedomina. Ir dar labai jau man miglota atrodo ta medikų ateitis. Pasiseka vienetams ir visi tiki, kad jie bus tarp jų. Gražu, bet... ar tikrai? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
09:58:44
| Nuoroda
Mes Forum Palace švęsim. Tiek oficialią, tiek nelabai dalį. Net nelabai žinau, kas ir kaip bus, bet bent jau dauguma dalyvaus, nors kainos ne pačios kukliausios. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
12:43:41
| Nuoroda
Curie rašė:
Be abejo, mokslinis darbas yra viliojantis reikalas, tačiau medicinoje jis taip pat visiškai įmanomas, o geram specui - būtinas. Ne visi stojantys į mediciną siekia dirbti poliklinikoje, gydyti bobutes ir diedukus, nebent yra nenumaldomas pašaukimas būti šeimos gydytoju ar stipri trauka geriatrijai Tas irgi tiesa. Tik tam, kad mokslinį darbą atliktus medicinos srity nebūtinas medicinos pagirstas... yra specialybių leidžiančių atlikti tą pačią doktarantūrą, tik, deja, neleidžia atlikinėti praktikos su ligoniais. Dar nesutikau nei vieno, kuris į mediciną stotų nenorėdamas būti gydytoju. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
12:52:35
| Nuoroda
Valentai, o tu ką, visad toks stereotipų supančiotas? Bakalauras tėra pradžia ir be PhD apie gerą darbą galvot iš viso nėra tikslo. Užmokestis yra svarbus, tačiau čia daugiau perspektyvų matau biochemoj nei medicinoj, nors, dievai žino.
Šeimą susikurti didesnė tikimybė yra biochemiją studijuojant nei mediciną. Nes būdama moteris dar ir vaikus turėsiu gimdyt, o vidury medicinos studijų tai ne itin žavi. Nors, biochemija čia irgi ne geriausia išeitis. Ar daug pirmuose kursuose medikai turi laisvės? TAIP, tik su draugais ne visad spėja susitikt. Nes kala, ne mokosi, o tiesiog kala. Alga už 9-12 metų juodą darbą irgi atrodo šiek tiek j Mokslas nėra sunkesnis būtent dėl tavo paminėtos priežasties. Šiaip šiemet nusprendžiau rinktis studijas, o ne ateities darbą, o po to jau bus matyt. Į užsienį bėgt net nežadu, nes teisingai čia prasisukus galima gerai ir laimingai gyventi. Galbūt, medicina tiesiog ne man, nes altruistinė pagalba žmonės man visiškai nepriimtina. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-03
17:26:28
| Nuoroda
Myjaka rašė:
Nu egza tai dave ir dirbtelejo siais metais.... Dar nei vieno tokio sunkaus nebuvo tikrai. Su tais metalais koks teisingas atsakymas, kur klausia kuriam reaguoant daugiausia H2 issiskirs? Bet juk ir Mg reaguoja su vandeniu ir natris reaguoja su vandeniu... Tai logiskas atsakymas ir natris visai, nes jo molekuline kaip ir maziausia... Nors zinomas jis su vandeniu aktyviau sureaguotu, nei tarkim magnis, o magnio daugiau jau hcl galetu reaguot, bet kazkaip viskas labai jau salyginai skamba Neverkit, nebuvo ten labai baisu. Ir tikrai 2000, 2007 yra sunkesni. Net 2010 buvo gana šūdinai suformuluoti, dėl to gana sunku buvo. Tik magnis ir niekas ten sąlyginai neskamba. Taip ir yra, tik jei imsiu po 1 ar 2g medžiagų, skirtumą bus labai sunku apskaičiuoti. Bet jei po kokį kilogramą, tada gausis. Nors man medžiagų gaila būtų. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
14:01:06
| Nuoroda
Tikrai visi įsitikinę, kad sumaišė? Labai retai taip būna. Aš irgi neįsivaizduoju, kur tokį kalną taškų praradau, bet jei praradau - tai arba vertinimo instrukcija šūdina buvo, arba aš durna. Pirmas variantas man labiau priimtinas. O vertinimo instrukciją po savaitės ir aš pamatysiu. Gavot, kiek gavot. Apeliacijos neturėtų pakelti balų. Ypač, jei vertinat save ir skiriasi 2-3 taškais rezultatas. Neverkit, susiskaičiuokit KB ir stokit. |