Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-30
19:41:13
| Nuoroda
Pats asmeniskai nesu studijaves magistraturos,-kazka bakalaura studijavau molekuline biologija.Turiu pazystamu,kurie studijavo magistraturas.Rimti dedes sedi,- turiu pasakyti,kad turesi ka veikti.Bent su kuriais susiduriau per bakalaura.Jie desto ir magistraturoje. Genetikos,mikrobiologijos ir neurobiologijos magistrus stiprius paruosia nes kitaip neimanoma |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-30
22:20:25
| Nuoroda
sunkiausia buvo genetika,zmogaus ir gyvunu fiziologija,-sunkus ta prasme jog be galo daug medziagos.Sunku ta prasme buvo jog be galo daug medziagos.Zinai ta Prof.Vytauto Rancelio knyga pilku virseliu.Is jos mano kursas mokesi. apie 650 puslapiu,budavo 3 koliokviumai po 1/3 knygos ir egzas ish visos knygos,-3 klausymai ish belekur,tikslaiu bilietaas su 3 klausymais.Geltona jau buvo nuejusi nuo arenos |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-30
22:23:15
| Nuoroda
mano laiku biofizika,mikrobiologija ir genetika buvo specializacijos,kurias galejei pasirinkti istojes i molekulines biologijos studiju krypti. Dabar kiek pamenu jau atskirai yra biofizika,genetika ir mikrobiologija.O kas juose destoma nzn jau nes neaktualu |
||
Žinutė parašyta:
2011-09-03
17:47:13
| Nuoroda
Nagi paklausiau ash pirmos paskaiteles Studlende,toje dideleje auditorijoje.Man asmeniskai grazu.Sutvarkyta.Bet po kurio laiko negera pradejo darytis.Per daug co2 prisikaupia matyt arba prastai ventiliacija veikia.Kaip kitiems VS fakulteto fuksams? ar patiko auditorija? |
||
Žinutė parašyta:
2011-09-04
11:45:38
| Nuoroda
Ryt malunininku 4 8.20 pirmoji genetikos ir biologijos paskaita KU visuomenines sveikatos studentems ir studentams.Ar nebijote? |