Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:28:03
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
Lithuanian LOTTO rašė:
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų O ką dirbsi pabaigus filosofiją? atkursi laidą "Be pykčio"? :D Va čia tikrai geras klausimas, nes filosofu būti tai jau žmogus turi grynai pasinešęs būt ant filosofijos.. Vistiek bakalauras čia tik pagrindai, antra vidurinė mokykla, niekas neliepia magistrą irgi filosofiją stot, o su bakalauru rasti darbą, tai čia daug kam be šansų Arba tiesiog gretutines pasiimi skandinavistiką ir viskas Filosofijos ir skandinavistikos bakalauras - mmm double success |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:53:18
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
saeure rašė:
Nu ką, padaviau apeliaciją P.S. aš vilnietė, tad niekur kraustytis nežadu Pavydžiu, kad nėra problemų su būstu Kodėl nenori barake? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:54:19
| Nuoroda
saeure rašė:
Nu ką, padaviau apeliaciją P.S. aš vilnietė, tad niekur kraustytis nežadu Per kiek dienų turi ištaisyti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
21:29:22
| Nuoroda
*Miau rašė:
Sveiki, Egzaminus išlaikiau labai prastai, nusivyliau savim, bet vis tiek dar noriu stot į psichologiją. Mano balai: matematika 47, lietuvių 62, anglų 55, istorija gal bus 40-60. Kaip manot įmanoma įstot, kad ir į VNF, ar čia tik drambliuko svajonės??
Ačiū. O būtinai VU? MRU žemesnis konkursas šitoj programoj |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
17:54:05
| Nuoroda
debesys rašė:
Edvinas7 rašė:
debesys rašė:
Edvinas7 rašė:
Kažkaip sunku patikėt, kad pernai paskutinio kviesto į anglų filologijos vf vietą KB buvo 15,04 manau, kad kiek kitaip yra, nors aš ir pati iš pradžių taip galvojau. tas 15,04 yra mažiausias į 50 vietų kvotą, sunkoka man paaiškint kas tai yra, nes pati nelabai suprantu, bet ten po visų balų yra paaiškinta O blyn nu va, aš irgi buvau apsidžiaugus, kad čia juokai įstot, jeigu tokie balai Anglų 97, lietuvių 98 ir tikiesi neįstoti? Nejuokink... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
17:58:02
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Dėl prancūzų - ar norint įstot būtinai reikėjo mokytis tą kalbą? aš turėjau pradmenis 11-12 kl., bet kad susikalbėčiau, tikrai negaliu pasakyt :D Dvi grupės daromos - vieniems kurie jau moka ir laikė prancūzų egzą, kitiems - kurie pradės visiškai nuo nulio |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:03:58
| Nuoroda
Aurimas165 rašė:
Sveiki norejau paklausti tokio dalyko. Dabar stojant i universiteta reikia 3 valstybiniu egzaminu. Sakykim as islaikau matematika, istorija, lietuviu. O stoju i KTU automatika ir ten reikia fizikos. Tai as galiu pretenduoti i nemokama vieta jei uzteks matematikos ir lietuviu balo ar dar butinai reikia fizikos, kad galeciau cia stoti?
O reikia : Matemtatika, Lietuviu. Fizika. Man fizikos ims 0, bet jei uztektu balu i nemokama tai as pretenduosiu i ta vieta? Ar svarbu bet kokius 3 ezgzus valstybinius tureti? Tai pasiklausk, koks pernai buvo minimalus balas į vf/vnf vietą toj prog. (jeigu nėra internete) ir tada pasiskaičiuok, koks tavo. Mažiausiai tris valstybinius egzaminus reikia išlaikyti, kad išvis galėtum pretenduoti stot į bet kokį universitetą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:07:21
| Nuoroda
Man sakė užskaito ir trečią užsienio |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:31:49
| Nuoroda
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
Mano KB 20,26, bet dbr pagalvojau kad gali tikrai taip padaryt ir pasiulyt tik mokama Lol... Tau pasiūlys vf ir vnf ir tada rinksies, ką nori studijuot Bet juk gali is tiesu pagalvot va jei vnf parase tai turi pinigu ir pasiulys odontologija vnf
Ko jūs čia jaudinatės yomayo, ten kompiuteriai tas eiles sudarinėja, taip kad nėra kur pasireikšti žmogaus subjektyvumui. Pažįstu kas rašė pirmoj vietoj VU programa X VF ir toliau VU programa X VNF ir abu pakvietė, nors ta pati programa tam pačiam uni. Gali eit atstogaut, su savo KB laisvai įstosi VF |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:35:26
| Nuoroda
damkezz rašė:
sveiki, ar nezinot, ar butu galima kurnors perziureti isspresta egzamina? Galima ten kažkada nurodytu laiku atvykti į NEC ir pasiimti, bet tai būna, kai visiem atestatai jau išduoti, tai niekam ir neberūpi jau tada |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
14:40:02
| Nuoroda
maravilla rašė:
Sveiki. Gal galėtumėt patarti? Pagal savo rezultatus, beveik šimtu procentu esu įsitikinusi, kad į skandinavų kalbas neįstosiu, nors labai labai norėjau ir seniai. Bet ar verta vis tiek prašyme rašyti pirmaisiais numeriais šias kalbas? Aišku verta rašyti pirmu numeriu, jeigu ir neįstosi, tai bent žinosi, kad bandei. O jei nerašysi, tai dar paskui pradėsi graužti save, kai sužinosi, kad tarkim 0,01 už tave žemesniu KB įstojo ;D |