Vartotojo studijos lt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:01:57 | Nuoroda
nicelife rašė:

o kas is to kad vietas pakeisi

as galvoju kad nieko, nebent butu stebuklas, kad iseitu istoti ka perkeitus.. turbut yra mazai sansu kad atsiras vietu antram etape i medicna? ;(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:04:15 | Nuoroda
*Dija* rašė:
studijos lt rašė:
nicelife rašė:

o kas is to kad vietas pakeisi

as galvoju kad nieko, nebent butu stebuklas, kad iseitu istoti ka perkeitus.. turbut yra mazai sansu kad atsiras vietu antram etape i medicna? ;(

pamegink ;} o gal

meginsiu, bet ir pati labai abeoju ar pavyks, o treciam etape isvis neaisku kas beliks , is ko bereiktu rinktis ;( tragedija..

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:24:55 | Nuoroda
Ligituulis rašė:
JustinB rašė:
idomi rašė:
Ligituulis rašė:

Kur skelbs laisvas vietas?

Man ir labai idomu

lamoj nuo 29dienos berots

jūs irgi neįstojot? kokie jūsų kb ir kur stojot?

i medicina vnf  kb 18.36

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:26:33 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:

as nieko nebesuprantu..... su 19.24 neistojau i nei i medicina, nei i odontologija, kineziterapija, ergoterapija ar slauga.... tai kokie tie balai kosminiai.... kaip manot ar imanoma istot per antra etapa bus? nes jau baigiu isverkt visas asaras...

tau kaip ir man taspats, as nesuprantu kokia balai siemet? baigiu isprotet

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:27:22 | Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:

as nieko nebesuprantu..... su 19.24 neistojau i nei i medicina, nei i odontologija, kineziterapija, ergoterapija ar slauga.... tai kokie tie balai kosminiai.... kaip manot ar imanoma istot per antra etapa bus? nes jau baigiu isverkt visas asaras...

tau kaip ir man taspats, as nesuprantu kokia balai siemet? baigiu isprotet

o tu i nemokama stojai?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:30:42 | Nuoroda
Simuliada rašė:

Elementariausias pavyzdys per pirmajį etapą į vf lietuvių filologiją VDU balas 19,32, o jau per 3ąjį etapą tik 16,66

manai kad balai kris? labai tikiuosi... :( kazin o per antra tura ar krenta?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:39:37 | Nuoroda
Ligituulis rašė:
Simuliada rašė:

Na ties kiekvienu etapu krenta, jau net per antrą etapą balai smarkiai krenta..

Tai tada mums yra didesnė galimybė įstoti?

ar cia tikrai balai krenta? suteiket ir man vilties dar.. ;( kazin ar beistociau i LSMU vnf? :(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:42:46 | Nuoroda
Simuliada rašė:

Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:)

pasidalink informacija ir su manim :) gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? :(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:46:08 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:)

pasidalink informacija ir su manim :) gal dar ka suradai? as negaleau patiketi kad su 18,36 neistojau i medicina vnf, pernai maziausias balas vnf buvo 16, 46, o siemet su 18,36 neistojau, tai kas per balai ? :(

man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo

neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:48:24 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo

neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti?

i LSMU medicina

ka per antra etapa bandysi? ten pat stosi? ka dar zadi rasyti?  kaip manai nukris bent kiek balai antram etape?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:50:18 | Nuoroda
Ligituulis rašė:
dzongas rašė:
nicelife rašė:
dzongas rašė:

o per papildoma priemima jau bus galima keisti sarasa pilnai? ta prasme ir finansavimo formas ir kitus univerus ar kolegijas rasyt?

tik eiliskuma

tai net ir per papildoma? tai kas per nesamone? kaip tada kazkur istot jaj negali net saraso pakejst?

galima, mna rodos per papildomą

galima tikrai pakeisti viska, tik labai gaila kad per antra nieko negalima tik eiliskuma:(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:52:37 | Nuoroda

ar imanoma, kad per antra etapa stojant, kris siektiek balai? nes kiti kalba kad gali taip buti

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:55:00 | Nuoroda
Egzustresas7894 rašė:
studijos lt rašė:

ar imanoma, kad per antra etapa stojant, kris siektiek balai? nes kiti kalba kad gali taip buti

tikrai kris

suteikei vilties... nes jau buvau praradusi.. gal zinot kokie mazdaug balai siemet stojant i medicina vnf? butu lb gerai jei suzinociau bent mazdaug

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:58:41 | Nuoroda
Jeepay rašė:
TomasT rašė:
Jeepay rašė:
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

i LSMU medicina

Mistiniai žiūriu balai priimami, tai norint turbūt ir į mokamą pakliūt čia viską šimtukais reikėjo surinkt..

19,3 į LSMU medicina vf -nepatekau, tik į mokamą.  Įdomu, su kokiu balu įstojo į paskutinę LSMU medicinos vf vietą

Kažkur skaičiau čia forume, kad 19,5 jau buvo patekęs į nemokamą

gal zinot kiek mazdaug galetu kristi balas antrame etape stojant i medicina?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:06:00 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

i LSMU medicina

ka per antra etapa bandysi? ten pat stosi? ka dar zadi rasyti?  kaip manai nukris bent kiek balai antram etape?

as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj

as meldziuos kad bent mokamos vietos kas atsisakytu

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:10:13 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

i LSMU medicina

as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj

gerai kad bent tokia rasei, o su mano visom vf vietom prasyme vilciu nebera

tai va kad tik viena tokia vnf terasiau :( buciau zinojus kad keisti nk negales buciau daugiau irasiusi vnf.. o dabar sakes... negalvojau kad ant tiek balai pakils :(

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:12:23 | Nuoroda
alada rašė:

iki kada reikia pildyti antram etapui? nes neina ieiti?:)

bandziau ir as jau n-kartu , uzluzo visai lama

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:13:41 | Nuoroda

kaip manot kiek mazdaug galetu kristi balas i medicina vnf? ar yra dar sansu istoti isvis su 18,36?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:14:52 | Nuoroda
Simuliada rašė:

Bet dabar jus man isaiskinkit, tai per papildoma ta etapa as galesiu visiskai viska keisti? ir profesijas kitas?  o bus galimybe istoti i nemokama ar jau nelabai?

keisti galesi viska, pagal tai kur dar like laisvu vietu bus, ten ir galesi rasyt prasymus. o kada ir kur paskelbs laisvas, likusias vietas 3 etapui?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:19:22 | Nuoroda
TomasT rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:

i LSMU medicina

koks tavo balas?

aš tai su 19,30 neketinu dalyvauti 2 etape

mano 18,36 :( meginsiu dar...