Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-09
13:17:58
| Nuoroda
multipartite rašė:
asnezofilas rašė:
Kokias parašėt savybes, kuriom turi pasižymėt plazmolizei paruošto audinio gabalėlis? net neisivaizdavau ka cia galima rasyt ;D nesijuokit dabar. rasiau, kad lasteles turgorizuotos turi but ir kad augalines kilmes (kad turetu sienele) Aš irgi nelabai supratau, apie ką tiksliai reikėjo parašyti, tai kažką maždaug " ląstelės paimtos iš izotoninės terpės, sveikos ir nepažeistos" parašiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
20:06:19
| Nuoroda
Pride rašė:
Light Arus rašė:
Kaip manot, ar 9kl. 2. užskaitytų, jei parašiau: ,, Jis turi būti nusausintas ir jame esančios ląstelės turgoruotos.'' ? Nenusausintas? O tai raudonasis svogunas yra vandens augalas tada ar kaip? As rimtai klausiu, niekada gyvenime nemaciau raudono svoguno Oi, Pride (geras nickas beje), nematei raudono svogūno? ;/ Mes šūlėj darėm tą pati bandymą su tais pačiais svogūnais... Būk geras, parašyk savo atsakymus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
20:44:08
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
Pride rašė:
kamara rašė:
Kaip manote ar ką gausiu, rašau taip,kaip parašiau į švaraštį. 5 KLAUSIMAS 1 GG, GR, gr,gg 2.GR,gr, gr,gr 3. - 4. F1(Gr,gR), (gr,gr) 5. - manote ka nors uzskaitys?
1. reikejo pagal VIENA FENOTIPO pozymi pvz juodas su baltu 2. reikejo kryzminima perrasyti. GR//gr x gr//gr 3. Dihibridinis kryzminimas. Sitas man isgaravo is galvos ;/ 4. kam i skirtingus skliaustus? Jeigu pries skliaustus parasei, kur paprastos, o kur rekombinantines turetu uzskaityti. 5.Reikejo parasyti, kad GR sukibes su gr. Deja GR sukibes su gr? ar man atrodo ar cia visiska nesamone? pataisykit jei klystu Aš rašiau, kad G sukibęs su R, o g - su r |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
20:47:06
| Nuoroda
kamara rašė:
Kaip atsaket II dalies 6 klausima? kaip atsaket 7 II dalies? 2 klausimo 2.2? 4klausimo 4? 9 klausimo 1,2,3? jei nesunku kas nors parasykite Siūlau pažiūrėti temą nuo kokio 15 psl., buvo visi ats. aptarti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
21:10:52
| Nuoroda
kamara rašė:
9 KLAUSIMAS 1. Svoguno sieneles, plazmolizes 2. Nesugadinto svoguno, svaraus svoguno 3. Svoguno lasteles pasikeitimas po pamerkimo i koncentruota gliukozes sirupa 4. Koncenruotas gliukozes tirpalas 5. Nuo temperaturos, oro salygu 7.Pasikeiete labai akivaizdziai, sieneles tapo balnkios, sumazejo svoguno lasteles 7. Koncentruota avndeni na skelkite, kiek man gali mazdaug + - duotii uz tokius 'saunius' atsakymus?'\\\ Neįsižeisk, bet abejoju, ar išlaikysi, nes tiek šitie, tiek kiti tavo atsakymai tikrai nėra geri. Jei išlaikysi, tai silpnai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
21:52:51
| Nuoroda
Pride rašė:
ievapieva1 rašė:
ju nuomone reikia islikt mokyklos lygyj Kaip turi jaUSTIS respublikines olimpiados dalyvis, kai jis NUpiese rodiklyte ir parase "ponai is NEC'o cia suklydo, tas ir tas cia turejo buti" arba "sita teorija paneige pries 10metu", o tam nece kisa 20 metu senumo maderi ir sako "paziurek cia taip parasyta!" Viskas keiciasi, musu maderiai yra atgyvenos, galetu isversti kokia naujo leidimo knyga, jeigu gerai atsimenu ta pati maderi leido n kartu kas pora metu vis atnaujina info. tad kodel negali issiversti nauju knygu? Tai davai Campbello Biologija visi draugiškai išsiverčiam ir platinam pogrindyje |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-09
22:57:10
| Nuoroda
Offtopic, bet kaip įdomiai, du rimtesni biologai pas mus ir tokiais derančiais vardais |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-10
17:02:09
| Nuoroda
Jūs gal bandėt per čia jungtis? rezultatai.nec.lt/results-web/ ? Duomenis gavot iš mokyklos ar jungėtės kitais būdais? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-10
18:55:44
| Nuoroda
Aha, ir šalia komentaras, kad kitoje knygoje - kryptingoji |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-10
19:02:52
| Nuoroda
amelie rašė:
Frėja rašė:
Norėjau paklausti, ar kas nors bandėte pažiūrėti savo darbą internete? nes mačiau, kad yra sudaryta tokia galimybė, bet aš kai bandžiau prisijungti, tai man nepavyko aš žiūrėjau. O jungeisi su kokiais banko duomenimis ar iš mokyklos gavai prisijungimo duomenis? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
18:52:01
| Nuoroda
Pride rašė:
Monstras rašė:
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : ) Arba davai kartu pabėgam nuo visų ir varom aplink pasaulį? Mielai prie jusu prisijungciau Ne jūs vieni to norit |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
15:40:12
| Nuoroda
Monstras rašė:
Beprotybė rašė:
Mindauge rašė:
Beprotybė rašė:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau nusipirksiu bilietą į gerą muzikinį festivalį. : Gal su klasiokais nesutari ar šiaip kokios priežastys? :D
Monstras ,keliaujam į Indokiniją, arba dedamės pinigus traukinių tripui.Ahhh, ar nors kitai vasarai susikurt maršrutą,kad nereikėtų imt akademinių. Reikia man bendrakeleivių . Uhhh.
Kodėl neisiu? 1) Noriu išsaugoti pagarbų prisiminimą apie mokytojus,o ne prisiminti tik tą vakarą kaip ,matematikas man pasiūlė degtinės ar vienas abiturientas susimušo dėl blogo pažymio kadais. :'D 2) Nesu sentimentali ir nevertinu mokyklos pabaigimo kaip didžiausios ir laukiamiausios PABAIGOS. Nieko nebaigėm,tik dabar turim galimybę kažką pradėt. 3) Nuo aštuntos klasės žinojau du dalykus: 1)Tai,kad nelaikysiu matematikos. 2) Neisiu į išleistuves. 4) Man nereikia specialios dienos,kad galėčiau padėkot mokytojams,pasakyt gerą žodį tėvams, ar padėkot draugams-už būvimą. 5) Tik kartą gyvenime ir neisiu? Taip,kiekviena diena vienintelė. Susimąstot,švenčiat? Sad. 6) Nemėgstu ale sovietinių balių,kai valgoma bendra vakarienė,prisigeriama ir taip "švenčiama". ( Nu taip kartais visai kūūl) 7) Aš baigiau? Mano asmeninė šventė,kurią ir švenčiu taip kaip noriu. Gal klausytis džiazo ar lošt online pokerį man daug mieliau. Galėčiau vardint ir vardint. : )
Ar įmanoma įsimylėti net nematant žmogaus? Aišku, kad įmanoma Išleistuvės-pagertuvės. Paskutinis skambutis daug sentimentalesnė šventė. Per išleistuves visi ir taip jau bus apsipratę su tuo, kad baigė mokyklą |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-16
11:06:33
| Nuoroda
Waja5 rašė:
Dėl užsienio kalbų (anglų ir rusų) valstybinių brandos egzaminų rezultatų skelbimo
Birželio 15 dieną posėdžiavęs Valstybinių brandos egzaminų vertinimo komitetas svarstė ir patvirtino pagrindinės sesijos užsienio kalbos (anglų) ir užsienio kalbos (rusų) valstybinių brandos egzaminų rezultatus. Pagal 2011 m. brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašo 131 punktą konkrečią rezultatų skelbimo datą per 3 dienas po Vertinimo komiteto posėdžio nustato Nacionalinio egzaminų centro direktorius. Nacionalinio egzaminų centro direktoriaus įsakymu nustatyta užsienio kalbos (anglų) ir užsienio kalbos (rusų) valstybinių brandos egzaminų rezultatų skelbimo data yra 2011 m. birželio 17 diena. Apie kitų valstybinių brandos egzaminų rezultatų skelbimo datas informuosime iš anksto. Kitą savaitę rezultatų skelbti neplanuojame. Oficialūs rezultatai mokykloms, kaip jau įprasta, bus pateikiami NEC duomenų perdavimo sistema ir atsiunčiant vertinimo komisijos pirmininko ir Nacionalinio egzaminų centro direktoriaus pasirašytus protokolus. Nacionalinio egzaminų centro testuojamas naujas rezultatų skelbimo būdas sudarys moksleiviams galimybę internetu pamatyti savo užsienio kalbos (anglų) darbo įvertinimo rezultatą, o rusų kalbos – ir darbo įvertinimo rezultatą, ir patį darbą (atsakymų lapą). Prisijungti prie rezultatų skelbimo sistemos bus galima adresu rezultatai.nec.lt per Elektroninės valdžios vartų portalą arba iš duomenų tvarkytojo (mokyklos) gautu kandidato kodu ir vienkartiniu slaptažodžiu (moksleivio asmens kodas), kurį privaloma pasikeisti prisijungus pirmą kartą. Šis būdas yra naudojamas pirmą kartą, testuojamas, tad laukiame Jūsų nuomonių, pastabų dėl galimų trūkumų ar netikslumų. Apie juos prašytume pranešti NEC elektroniniu paštu centras@nec.lt arba telefonu 8-5-2756180. Primename, kad pagal 2011 m. brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašą kandidatai apeliacijas gali pateikti mokyklos direktoriui per tris darbo dienas nuo valstybinio brandos egzamino rezultatų paskelbimo dienos.
Dink iš čia, Ieva P., su savo erezijom. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-16
17:05:19
| Nuoroda
Jėbus rašė:
Užpisa tokie išminčiai Šerlokai, kurie viskuo abejuoja ir kritikuoja, vietoj to, kad džiaugtųsi, jog įkėlė pirminę informaciją anksčiau nei necas. SHAME on YOU! Taip, shame on me, bet šiomis dienomis netikiu niekuo, kol necas nepaskelbia savo svetainėje. Jau pakankamai neteisingų gandų buvo nutekėję. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
13:33:05
| Nuoroda
NachNachas rašė:
bbd ant tų kikilių |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
18:02:50
| Nuoroda
Labas, Aš irgi turiu kuo atsikratyti. Galima derėtis, bet proto ribose, nes kainos ir taip mažos. Kaunas. Jei domina, kaip atrodo pačios knygos, rašykit į email. Rašyti galite PM arba starbeso@gmail.com 1. V. Mockus "Mokyklinės matematikos žinynas", 750 psl. Čia yra daugybė pačių įvairiausių uždavinių sprendimų su paaiškinimais. 30 Lt. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
18:09:52
| Nuoroda
Labas, Aš irgi turiu kuo atsikratyti. Galima derėtis, bet proto ribose, nes kainos ir taip mažos. Kaunas. Jei domina, kaip atrodo pačios knygos, rašykit į email. Rašyti galite PM arba starbeso@gmail.com 1. V. Mockus "Mokyklinės matematikos žinynas", 750 psl. Čia yra daugybė pačių įvairiausių uždavinių sprendimų su paaiškinimais. 30 Lt. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
18:14:47
| Nuoroda
Labas, Turiu daug knygučių, kuriomis norėčiau atsikratyti. Galima derėtis, bet proto ribose, nes kainos ir taip mažos. Kaunas. Jei domina, kaip atrodo pačios knygos, rašykit į email. Rašyti galite PM arba starbeso@gmail.com 1. V. Mockus "Mokyklinės matematikos žinynas", 750 psl. Čia yra daugybė pačių įvairiausių uždavinių sprendimų su paaiškinimais. 30 Lt. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
15:57:01
| Nuoroda
Sveiki, Tai kaip tiksliai reikėjo atsakyti 6 klausimo 1 punktą? Taip pat domina 7 klausimo 1 punktas, su keletu žmonių diskutavom, kokius/ar priims atsakymus be "gamintojai, pirminis vartotojas etc", buvo ir tokių atsakymų kaip "Pirmas lygmuo, antras lygmuo etc" - na lyg logiška, bet..
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:19:14
| Nuoroda
Queen rašė:
ZYWIEC rašė:
Dar norejau [aklaust laukiusiu VBE biologijos ir maciusius vertinimo isntrukcija Ar tikrai 5.2 turejo buti: GRgr X grgr, as aip pats parasiau , bet juk F1 kartos museles, tai tik GRgr, o grgr atsitiktine musele, ar as cia kazka ne taip supratau:D? vat gavau as pilnas ir papildytas vertinimo instrukcijas tai 5.2 turejo buti GrRr x ggrr arba pilko kuno ir raudonu akiu x juodo kuno purpuriniu akiu. Gal nori tom pilnom instrukcijom pasidalinti? |