Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-25
20:02:15
| Nuoroda
Tada tikrai persiprašau : ) kažkaip apie tai net nepagalvojau: ) jeigu jau taip, tai nieko negaliu pasakyti, nežinau balų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
21:37:21
| Nuoroda
Afroditee rašė:
Kad į MRU stosiu tai jau apsisprendus, bet dvejoju tarp teisės ir teisės ir valdymo Teisė per se platesnė sfera, kurią baigus galima kažkur daugiau save realizuoti, nei teisė ir valdymas, kuris labiau orientuotas į valdymo peripetijas. Čia jau kaip kam. : ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
23:54:08
| Nuoroda
just rašė:
Sveiki, o gal kas galetu pasakyt, kaip atrodytu jei panele mokytusi laivu energetiniu irenginiu eksploatacija? Ir kaip su praktika juroje? Gal kas nors ten planuoja mokytis? Ar geriau pasirinkti transporto inzinerija? Į antrą dalį neatsakysiu, bet į pirmą..nu sorry, negaliu susitvardyt su savo chamizmu.. XXIa. visgi.. va: |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
00:33:25
| Nuoroda
O tu dievo mano, jūs dar apie istoriją dikutuojat? Aš po egzo net nebelindau į forumą, nes ir taip nuotaika bloga buvo, tai kam dar gadintis, ieškant reliatyvios Tiesos. Cehas ar dirbtuvės? Man mokytoja sakė, kad tai yra same shit, tikiuos išsprendžiau hamletišką būties klausimą |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
00:52:53
| Nuoroda
Ir apskritai, žmonės, ar turėčiau sakyt - robotai, atsipalaiduokit jūs nors kartą, o nesinervuokit ir ne terorizuokit savųjų neuronų, egzaminai jau parašyti, nieko nebepakeisit, čia tos diskusijos "kieno tiesa/kaip turėtų teisingai atsakymo variantas skambėti" yra grynas reductio ad absurdum, tuoj ir tie rezai ateis, galėsit visi džiaugtis savo optimaliai išnaudotu dešiniuoju/kairiuoju smegenu pusrutuliu arba vice versa. Gi pagaliau - v a s a r a: eikit patūsinkit, į diskoteką nulėkit, pasišokit kaip senovėj jaunimo būtą, mergas/berniokus kibinkit, ežere, upėj ar jūroj išsimaudykit, šašlykų išsikepkit ( su kečupu būtinai, nes tipo kai be kečupo, tai ten jau oi oi oi ), geriausiai tai knygą atsiverskit, o ne Sizifiškai ridenkit akmenį į statų kalną |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
11:10:27
| Nuoroda
Boombling rašė:
Beprotybė rašė:
Boom,ko nemiegi? : D~ Laukiu lietuvių rezultatų,čia kažką sakė, kad trečiadienį paskelbs,tai va kimarinu Gal žinai, iki kada turi būt paskelbti VISI rezultatai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:12:41
| Nuoroda
Davai, papasakok daugiau apie savo specialybę, nes skamba įdomiai. Ir kuo Tave tai traukia? : ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:21:48
| Nuoroda
:DDD kai žiauru |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
17:02:14
| Nuoroda
Vilius02 rašė:
Na bent Sandrittta mane suprato
Aš forumo ( isorijos) neskaičiau tai a priori rėžiau savo humble opiniją : D soriux |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
18:39:22
| Nuoroda
Aš pati renkuosi pirmu numeriu teisę, antru - politiką ( į pastarąją, tarp kitko, mažesnis konkursinis stojimo balas) . Kodėl teisė. Ogi todėl, kad visų pirma mane labiau domina šita sritis, antra, atrodo, kad daug labiau praktiškesnė( ateities perspektyvoj) negu kažkokie politikos mokslai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
18:57:38
| Nuoroda
Na, vis tiek gi turėtum žinot, kur labiau traukia, kur save geriau įsivaizduoji. Pretenduosi Vilniaus universitetus? Ar kur kitur? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
19:13:17
| Nuoroda
Na, VDU mažesnis įstojimo balas nei MRU..Visgi siūlyčiau VU rinktis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
19:37:02
| Nuoroda
nodisco rašė:
ak.fak rašė:
Aš pati renkuosi pirmu numeriu teisę, antru - politiką ( į pastarąją, tarp kitko, mažesnis konkursinis stojimo balas) . Mažesnis? Ne visur. Aš vakar kaip tik nervinaus, susivedus į balų skaičiuoklę savo spėjamus rezultatus, kad pagal praėjusius metus VU įstočiau kur tik patinka vf, tame tarpe ir į teisę, o politikai vos vos pritrūksta. : / Nieko pikto, mane tik truputį sunervina, kai žmonės dar blaškosi, ypač tarp tų specialybių, į kurias ir aš pretenduoju. Bet atsižvelgiant į tai, kiek daug teisininkų prigaminama kiekvienais metais ir kokia jų pasaulyje milžiniška konkurencija, aš jaučiuosi daug saugiau, stodama į politiką. Galiu ir klysti, bet dar to nežinau. (: Negali būt. Aš turėjau žurnalą 2011m. "Kur stoti" ir jame buvo parašyta, kad, tarkim, VU teisė yra didesnis konkursinis balas nei politkos. Gaila, žurnalas pas draugą, galėčiau tiksliai parašyti pereinamuosiu balus. Pė.es - mane taip pat erzina neapsisprendėliai, tie, kurie stoja iš 'durnumo' ar kažkokių kitų 'adekvačių' intencijų, nors visiškai ta sritis jų nuoširdžiai nedomina. Tik laisvą vietą užimą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
23:27:15
| Nuoroda
nodisco rašė:
ak.fak rašė:
nodisco rašė:
ak.fak rašė:
Aš pati renkuosi pirmu numeriu teisę, antru - politiką ( į pastarąją, tarp kitko, mažesnis konkursinis stojimo balas) . Mažesnis? Ne visur. Aš vakar kaip tik nervinaus, susivedus į balų skaičiuoklę savo spėjamus rezultatus, kad pagal praėjusius metus VU įstočiau kur tik patinka vf, tame tarpe ir į teisę, o politikai vos vos pritrūksta. : / Nieko pikto, mane tik truputį sunervina, kai žmonės dar blaškosi, ypač tarp tų specialybių, į kurias ir aš pretenduoju. Bet atsižvelgiant į tai, kiek daug teisininkų prigaminama kiekvienais metais ir kokia jų pasaulyje milžiniška konkurencija, aš jaučiuosi daug saugiau, stodama į politiką. Galiu ir klysti, bet dar to nežinau. (: Negali būt. Aš turėjau žurnalą 2011m. "Kur stoti" ir jame buvo parašyta, kad, tarkim, VU teisė yra didesnis konkursinis balas nei politkos. Gaila, žurnalas pas draugą, galėčiau tiksliai parašyti pereinamuosiu balus. Pė.es - mane taip pat erzina neapsisprendėliai, tie, kurie stoja iš 'durnumo' ar kažkokių kitų 'adekvačių' intencijų, nors visiškai ta sritis jų nuoširdžiai nedomina. Tik laisvą vietą užimą. Nesakiau aš tau 'nestok į teisę', jei ką, o atsakiau į temos klausimą, ką manau. Nežinau, nežinau, VU duomenyse aiškiai parašyta - mažiausias politkos mokslų vf - 19,74, teisės - 19,26. Nu, tik didžiausias balas teisėj aukštesnis. Iš tiesų tai koks skirtumas. : ) Ir ten, ir ten pasitempt reikia. Ne, tai aš Tau tiesiogiai savo replikos ir neadresavau, kalbėjau labai abstrakčiai. Dėl balų nesiginčysiu, gal ir Tavo tiesa, iš tiesų bijau suklyst. Nete tokios informacijos nerandu, o žurnalo neturiu. Gal kažką sumaišiau. Aukšti balai.. kažin, kaip čia bus. Linkiu sėkmės. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
15:31:14
| Nuoroda
bet tai kai įdomiai Tu čia : D Na, jeigu Tau tai patinka, manai, patiks, tai būtinai bandyk, koks skirtumas, kaip tai atrodys! Sėkmės Tau! |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
09:21:33
| Nuoroda
Smalsumo dėlei, įdomu būtų sužinot, kokios stipendijos yra MRU ir VU? Koks šiais metais turėjo būt vidurkis, kad gaut stipendiją? : ) ačiū |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:30:46
| Nuoroda
emmmule rašė:
Gerrda rašė:
ak.fak rašė:
Kaip tai MRU studijos su magistru 5m.?
Negali būt, gi neseniai skaičiau, kad 6m. Iš kur tokios žinios? P.S- aš ir galvojau, kad mažiau stos, nes kažkaip nebėra tas toks prestižas ( dėl ko dauguma stoja) į teisę stot, kaip tik gėda kam pasakyt, kad va bandysiu į teisę stot Studijuoju MRU teisę ir žinau, jog mano bakalauro studijos truks 3,5, o jei stosiu i magistratūra dar 1,5 iš viso 5metai. tai taip išeina,kad bakalaurą baigia žiemą?;] Taip, pasižiūrėjau, kad tikrai 3,5m studijos trunka bakalauro. Man tik klausimas iškilo, VU irgi 3,5 studijos, o tada 1,5 magistras, ar ten 4m studijos ir 1m magistras? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
16:20:01
| Nuoroda
Sraigt rašė:
aš tikiuosi, kad greitai ateis laikiusiųjų papildymas, nes man su atmintim nelabai kas.. : D buvo apibūdintas žurnalas, reikėjo parašyt, koks; buvo apibūdintas žmogus, klausė, keliems metams seimas renkamas, kas skiria ir teikia kultūrines premijas, kokia įstaiga Lietuvoj atsakinga už paveldą.. kas dar.. klausė ir kas laimėjo šįmet euroviziją ;D kokioj valstybėj popiežius įsikūręs, kurio iš pateiktų objektų Lietuvoje negalima aplankyti.. ai, dar buvo klausimas, koks leidinys reitinguoja universitetus Lietuvoje, kur galima rast "kultūros savaitę" (ta prasme, variantai buvo, kad transliuojama per Lietuvos radiją, žinių radiją, bernardinuose.lt ir tt), kas yra švietimo ir mokslo ministras, kitai grupei girdėjau buvo kas yra kultūros ministras.. tiek lyg ir dabar atgaminu.. Klausimai atviri ar pasirinkti teisingą vaiantą? : D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
16:26:45
| Nuoroda
Sraigt rašė:
atviri buvo su tais apibūdinimais žmogaus ir žurnalo (taigi tik du) :> kiti su variantais. Ai, gerai, kad aš nebandžiau stot, nors mama sakė, pabandyt, bet kažkaip nei traukia, nei ką. Kiek daug kultūros aspektų reikia žinot : D O daug žmonių buvo? Ir rašinio tik dvi šitos temos buvo? Tai wow, čia reikia nusimanyt visame kame. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
15:44:41
| Nuoroda
Revel, dėkui už informaciją. Dar norėčiau paklausti, krūvis labai didelis? Girdėjau, kad būsimieji politikai studiju metu nemiega. O teisininkai kaip? : D |