Vartotojo KarabinaS pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-21 14:13:52 | Nuoroda
karmilina rašė:

gal pasiseks ir praeisi dar :) o kur dar rašei prašymus be mru teisės? :)

bukit geros/geri cituokit nes neįmanoma suprasti ka žinutė adresuota..

Žinutė parašyta: 2010-07-21 23:27:29 | Nuoroda
Turka rašė:

man idomu ka as veikciau tame informatikos ziniu patikrinime tiek valandu, kai nebesimokiau info nuo 10kl. (tada irgi nesimokiau, mokytojai sakydavau - moku prisilogint onej ir atsidaryti worda - man pakaks :D ) 

teisingai svarbu onej moki prisiloginti..

Žinutė parašyta: 2010-07-21 23:41:20 | Nuoroda
Ievut rašė:

O dokumentus kada, kokius ir kam pristatyt?

dokus neši į tą univerą į kurį įstojai,ten jau kai pasirašinėsi sutartį dėl stojimo,tau viską paaiškins,kaip ir kada ir kur ką daryti.. viskam savas laikas,žiurint į kokį univerą stosi..kaikuriuose univeru interneto puslapiuose jau yra informacija apie tai..

Žinutė parašyta: 2010-07-22 01:00:44 | Nuoroda

Nieko tokio mergino come down,viskas bus gerai,pas mane asmeniškai tai tik 6 norai stojant,aš visų 12 niekaip negalėjau užpildyti..tad 6 stropos liko tuščios,nes nieku savęs kitur neįsivaizduoju kaip teiseje ir politikoje..

Žinutė parašyta: 2010-07-22 01:02:05 | Nuoroda
BigBigSmile rašė:

ar kas nors gali pasakyti per kiek dienų reikia pasirašyti sutartį su univeru, vieni sako per 3 kiti - per 5... ?Nes jeigu reikia pasirašyt per 3 dienas, tai taip išeina, kad 23diena yra vienintelė diena per kurią reik viską susitvarkyt... niekas gi nedirbs savaitgaliais... visiškai pasimečiau

atvirai pasakius aš ir būtent tos dalies nesuprantu,kur reikės pasirašyti sutartis su univeru,plz help us...

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:01:18 | Nuoroda

Visai ramus esu dėl rytojaus...

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:03:59 | Nuoroda

Priklausomai į kokį univerą įstojai ar kolegiją...

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:15:31 | Nuoroda
lietuvaitė rašė:
KarabinaS rašė:

Priklausomai į kokį univerą įstojai ar kolegiją...

Priklauso dar ir nuo įstaigos ką vežtis :D Nu geras, reiks tada univero psl pažiūrėt...

ka žinau nea taip mane supratai..

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:16:25 | Nuoroda

www.vdu.lt/public/var/files/del_sutarciu_pasirasymo_ns_1.pdf

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:17:22 | Nuoroda

Va viskas parašyta tai galioja visoms aukštosioms mokykloms...

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:18:40 | Nuoroda

Ramus kaip belgas...

Žinutė parašyta: 2010-07-22 14:43:24 | Nuoroda
Monaaa rašė:

Kaip manote, kas geriau - teisė ar verslo anglų kalba...? (think) Jeigu teks rinktis iš šių dviejų spec., tai nežinosiu, ką pasirinkti...

Kas labaiu traukia ir kur save įsivaizduoji po studijų ten ir stok,niekas negali tau pasakyti ir patarti kokia spec rinktis,tu turi pati tai žinoti....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 11:58:05 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Edgaraz rašė:
mes_nugalesim rašė:
Intriga rašė:

jau sugalvojot , ka darysit jei neistosit ? :D

tiesiu taikymu i darbo birza :D

:D :D geras atsakymas. Maximoj reiks kasoj padirbet siek tiek :) 

nu o ka daryt, gi nesedesi kaip grazuole namose nieko neveikdama

Dirbti eisiu...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:05:19 | Nuoroda
vrumvrum rašė:

jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius

su tokias balais sunku suprasti kai save žmogus nuvertina manydamas,kad neįstos i VF..aukščiau galvą..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:07:22 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
KarabinaS rašė:
vrumvrum rašė:

jei neįstosiu į nemokamą, teks stot į mokamą ir labai stipriai reketuot namiškius

su tokias balais sunku suprasti kai save žmogus nuvertina manydamas,kad neįstos i VF..aukščiau galvą..

o kur pats stoji?

Į VDU....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:08:14 | Nuoroda

O kitu atvėju į KK....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:08:55 | Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
KarabinaS rašė:
mes_nugalesim rašė:
KarabinaS rašė:
vrumvrum rašė:

o kur pats stoji?

Į VDU....

kokia spec?

1nr teisė 2 nr politikos mokslai,o KK teisė...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:15:26 | Nuoroda
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:

gaila as tokios galimybes neturiu... tek i VK stot... arba kitu metu laukt

kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai

na tikiuosi, galu gale planuosiu toliau isliginamuju eit i universiteta, jei kazko dar truks.. bet gaila kai visada svajojau i VU..

Nu merginos nenusiminkit,viskas bus gerai...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:16:37 | Nuoroda
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:

kad tos kolegijos tikrai nėra taip baisu, kaip daugeliui atrodo.. kiek turiu pažįstamų, tai mokosi ten ir nesiskundžia, netgi atvirkščiai

va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija

blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus

Kitur blogai nebus,kolegijoje irgi žmonės mokosi ir visai gerai,svarbu ne įstaiga kurioje mokaisi,svarbu žmogaus norai ir siekis tuos norus pasiekti...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:20:26 | Nuoroda
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
ji112 rašė:
mes_nugalesim rašė:
vrumvrum rašė:
ji112 rašė:
vrumvrum rašė:

va butent, as kaip tik labiau irgi noriu i kolegija

blogiausia, kad man visada spaudima dare, kad tik i universiteta istociau, tari kitur labai blogai bus

tai man ir tas pats, juolab kai lygina su sesem ar pan, bet kazkaip dejau as ant viso to spaudimo ir rasiau beeik visas i kolegija

va va as irgi stengiuos nekreipt demesio, bet yra zmoniu, kurie studijuoja universitetuose ir iskart tave nevykeliu skaito, kad kolegijoj mokais, kazkokia nesamone..

Tokius galima greit nuleisti ant žemės..