Vartotojo Partizan pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-05 18:53:05 | Nuoroda
Tadas12 rašė:
Partizan rašė:
Tadas12 rašė:

chebra, siūlaus į kompaniją :D :D :D

Is tavo balu nepanasu, kad pasieksi antra prasyma :D Bet jei pasieksi, tai prasom :) Ka i pirma irasei? Beje rukot kas is jusu?

politiką VU įrašiau :) nerūkau, o tu?

Aaaa, tai tau, jei pataikai i 1 vieta, priklausys Baltupiu bendrabutis berods. Bet manau viskas yra suderinama... As irgi nerukau, ziauriai tabako kvapo nemegstu, todel ir klausiu.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 18:59:32 | Nuoroda

Svarbiausia, kad kambary nerukytu niekas :D O siaip sansu, kad visi istosim ir dar bendrikus gausim yra nelb daug, tai siulau susirasyt visiem ir jeigu tikrai istosim, kad galetume derintis vieni su kitais gyvent. As tik is karto pasakau, kad jei megstat tusus, nemegstat tvarkytis, tai manes galit nekviest kartu gyvent.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:08:32 | Nuoroda
EzoTao rašė:
Partizan rašė:

Svarbiausia, kad kambary nerukytu niekas :D O siaip sansu, kad visi istosim ir dar bendrikus gausim yra nelb daug, tai siulau susirasyt visiem ir jeigu tikrai istosim, kad galetume derintis vieni su kitais gyvent. As tik is karto pasakau, kad jei megstat tusus, nemegstat tvarkytis, tai manes galit nekviest kartu gyvent.

Tvarką žiauriai mėgstu ir nekenčiu, kai daiktai migruoja po kambarį. Kvailai skamba, bet taip yra :D O tūsai turi būt su saiku, aišku, nepersistengt, o tu irgi sausai visų metų negyvensi :)

Šiaip dėl galimybių irgi taip galvoju.

Del tusu tai kas be ko,gyvent bendrike ir nepabaliavot - nuodeme... As tik kalbu apie tokius atvejus, kai kiekviena diena - svente :D Va mano draugas studijuoja KU ir bendrike gavo 3-kursi kambarioka, o tas visa laika naktim grizta, geria, baliavoja, privemia tai tokiu kambarioku as ir bijau :D

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:14:43 | Nuoroda

Jo, geriausia bendrakursiams... Sese su bendrakurse mokes, tai labai viskas buvo OK :D Ir konspektai ir darbai visi atitiko. 

Vietu tai 150, bet stojanciu bus (net neabejoju) 1500-2000 tai is ju turetu but nemazai ir labai aukstu balu. Na tiek to, neistosim cia, tai gal kitur. Svarbu mums susitikt vel po 22 dienos, kai jau zinosim rezultatus ir tada jau galesim viska gana aiskiai susitart.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:17:33 | Nuoroda
saras* rašė:

Beje dar vienas aspektas, VU ir MRU barakai nesulyginami. 

Tai va, geriau nestokit i VU, nes MRU geresni barakai, internetas nemokamas yra :)

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:26:23 | Nuoroda

Idomumo delei.. Stai, kiek jau prisirase i VU teise NL vf:

421 teisė NL vf 244  102  89  64  64  35  42  36  20  13  11  12  6  5  3  2    Is viso: 748

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:28:09 | Nuoroda
saras* rašė:

Sunku kažką prognozuot su tais kašikais, bet manyčiau, jog žmogus su 19.00 socialiniuose jau turėtų gaut, ne skitaip tai ką aš žinau  beje, mano draugė pernai su 19.64 į VU teisę nemokamą neįstojo, nusėdo MRU T ir V . Taip kad manau, iš čia esančių šansų turi tik keletas:)

Bet siemet juk krepseliai dalinami nebe universitetu lygiu, o valstybiniu. Jauciu i teise sustos visi finansuojami....

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:32:23 | Nuoroda

Tie skaiciai vistiek kazka sako... Dabar populiariausi: vadyba, ekonomika, medicina ir teise, tai reikia tiketis, kad protingiausi suleks i vadyba ir ekonomika  

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:38:42 | Nuoroda
saras* rašė:
Mr.Lazy rašė:
saras* rašė:

Tai aišku, jog didžioji dalis teisėj sėdės su finansavimu, bet pvz. krepšelį gaut bus lengviau nei įstot į tą teisę... o dėl tų didelių skaičių norinčiųjų į teisę nereik pergyvent, pvz. mano brolis su 16KB irgi rašė pirmu nr. VU teisę:D 

Nebus su vf didzioji dalis, nes VU ir kiti univerai turi vf limita.

Pernai VU teisę nemokamai studino 357, o mokamam 244 studentai.

Siemet nemokamai 158, mokamai - 342 :(

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:41:56 | Nuoroda
saras* rašė:
Partizan rašė:
saras* rašė:
Mr.Lazy rašė:
saras* rašė:

Tai aišku, jog didžioji dalis teisėj sėdės su finansavimu, bet pvz. krepšelį gaut bus lengviau nei įstot į tą teisę... o dėl tų didelių skaičių norinčiųjų į teisę nereik pergyvent, pvz. mano brolis su 16KB irgi rašė pirmu nr. VU teisę:D 

Nebus su vf didzioji dalis, nes VU ir kiti univerai turi vf limita.

Pernai VU teisę nemokamai studino 357, o mokamam 244 studentai.

Siemet nemokamai 158, mokamai - 342 :(

Iš kur čia tokie skaičiai?

http://www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Priimamu_studentu_sk._i_pagr._studijas.pdf

Žinutė parašyta: 2009-07-05 19:50:30 | Nuoroda

Nu zodziu...Mums vistiek reikia ziuret i siumetinius skaicius. O jie atrodo nekaip.... :(

Žinutė parašyta: 2009-07-05 21:31:02 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:

Ale kokie jūs visi čia geri: mėgstat tvarką, ramiai gyvent ir dar nerūkot kai kurie :D Kažkaip ir manęs nevilioja tas bendikas, bet nėr kur dėtis, nuomotis biški per brangu, ypač jei mokėsiu už studijas.. Nors jei jau su 19,6 žmonės abejoja, ar įstos, man tada patylėt :D

O tu manai kad suda malant imanoma i teise istot? Ir dar VU vf...? :) Aisku norim tvarkos ir ramybes, studijos tai nelengvos, o juk visi zinom kaip su tais bendrabuciais yra... Jei papulsim i gera chebra viskas gerai, bet jei ryte rasim vemalu bala prie savo lovos, tai nk gero :) As asmeniskai irgi mieliau buta nuomociausi, bet bendrikas zymiai pigiau, o jei dar chebra gera, zmones protingi, tikslo siekiantys, manau butu net privalumas gyvent su kursiokais bendrike.
Del balu tai nesinervinkim, siemet daug pasikeitimu, daug isvaziuoja, tikekimes, kad reikalai pasisuks mums naudinga linkme.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 22:51:13 | Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:

Man rodos, varom visi į pedagoginį ir rami galva

Tik neprisikalbėkim, vaikai!

Gal ir juokingai atrodo, bet as tai parasiau paskutiniu VPU ir dar mokama :D Sakau jei jau nebus is manes zmogaus, tai atkentesiu dirbdamas mokkloj :D

Žinutė parašyta: 2009-07-05 22:58:58 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:

Tai tu antroj vietoj VU tesię mokamą parašei? 

Joo, apsidraust norėjos. O dbr matau, kad ne veltui M parašiau..

Tai turetum istot bent i mokama, jei i vf neiseis... Aina sau kokia zavia kursioke tureciau 

Žinutė parašyta: 2009-07-05 23:04:19 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:

negi geriau mokėt po 4000 į metus užuot dykai studijavus MRU? :)

Tai parašiau ir MRU, ir VDU. Visko aš ten prirašiau  Ir po kiekvieno VF eina M

Siaip tai gana prabangiai surasei... As is pradziu rasiau vf, vf, vf, vf,... ir tik po to m, m, m,... Vadinasi istosi pagal prioriteta ten kur labiau nori, neatsizvelgiant ar reiks moket, ar ne.

Žinutė parašyta: 2009-07-05 23:12:54 | Nuoroda

As dabar kai paskaiciuoju tai minimaliom islaidom per metus isleisiu 5000 Lt. Ir cia nemokamame studijuojant... O ka bekalbet apie tuos, kurie mokes uz moksla. Dar gerai, kad pigios studijos teisej. Nors manau, kad nesuklys niekas investaves i moksla. Litukai sugris bumerangu :)

Žinutė parašyta: 2009-07-05 23:18:44 | Nuoroda
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:

Bet esmė lieka ta, kad jei nepatenki į VU vf, tai garantuotai su tokiais balais patenki į VU M ir niekas jau nežiūrės kas pas tave ten žemiau įrašyta, nes prioritetas aukštesnis. Tai kodėl tau geriau mokėt už teisę VU 4000 į metus nei studijuot MRU nemokamai. Nesuprantu.

Aišku, jei čia labai asmeniška, tai gali nepasakot:)) Matyt, čia tik aš toks ūbagas, kad 4000 už galimybę pasitrint VU atrodo daugokai.

Patikek, man 4000 irgi velniski pinigai, bet jei reiketu moket, tai gauciau kokiu nors budu. Ir be to VU teise 4500 berods...

Žinutė parašyta: 2009-07-05 23:22:14 | Nuoroda
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
VDUstudienc rašė:
Kaffeeklatch rašė:
saras* rašė:

Bet esmė lieka ta, kad jei nepatenki į VU vf, tai garantuotai su tokiais balais patenki į VU M ir niekas jau nežiūrės kas pas tave ten žemiau įrašyta, nes prioritetas aukštesnis. Tai kodėl tau geriau mokėt už teisę VU 4000 į metus nei studijuot MRU nemokamai. Nesuprantu.

Aišku, jei čia labai asmeniška, tai gali nepasakot:)) Matyt, čia tik aš toks ūbagas, kad 4000 už galimybę pasitrint VU atrodo daugokai.

Aš sakau, prašymą padaviau nežinojus rezų, taigi nežinojau, ar pateksiu į VF, ar ne. Balų nežinojau - nežinojau ir ar pateksiu į tą patį M..  Nieko asmeniško, jei reiktų per naujo pildyt, nžn ar rašyčiau M. Be to, nelaidoju vilčių į VF patekt, gal apsireikš koks stebuklas

Kiek žinau, prašymai gali būti koreguojami. Gali pakoreguot. Parašyt VU VF, MRU VF ir tik tada VU M ar pan.

Na, čia taip kalbu, nes galvoju, jog netyčia galėjai susipainiot sistemoj. Ir tikrai nemanau, kad vertėtų VU mokėt, kai yra puikios galimybės studijuot MRU už dyką ;-)  Juk viskas priklauso nuo žmogaus, o ne nuo universiteto. Bet kokiu atveju - sėkmės.

Ei, neperkalbekit, as noriu, kad ji butu mano kursioke!!! 

Žinutė parašyta: 2009-07-05 23:24:04 | Nuoroda
tenisasmums rašė:

man atrodo, kad čia visi yra su gerais balais, kurių tikrai pakaktų į vu vf.. jetau, gi ne visa Lietuva 90+ ir ne visa Lietuva siekia vu vf...

Aaaa koks fainas tavo avataras... :D Tai tu irgi pretenduoji i VU teise NL vf? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-05 23:27:35 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Ei, neperkalbekit, as noriu, kad ji butu mano kursioke!!! 

:DDD aš noriu su visais jumis būt kursiokė, nes visi atrodo protingi ir mąstantys žmogėnai :)

As irgi kai pagalvoju, kad gali tekt su jumis visais studijuot, tai dar labiau noriu i ta VU teise :D Visi turintys savo nuomone, mokantys ja reiksti ir apginti, zodziu, visapusiskai protingi :)