Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:03:57
| Nuoroda
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
sandriote rašė:
Mantukas. rašė:
Ganyta rašė:
taip noris greičiau nuvargt ir krist į lovą Aha, galvojau šiandien tempt kiek išeinao rytoj kiek išeina miegot, bet atrodo spegenys jau žino, kad ryt 15h rezultatai ir tikrai neleis man miegot o man rytoj (šiandien) anksti keltis :S ir nervuotis visą dieną reiks, tuolabiau, kad sužinosiu jaučiu tik vakare, na nebent šita sms'u sistema suveiks gerai Nepyk, bet tikrai prasti tavo popieriai man tikrai prastai nesinervuok, aš čia tik erzinuos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:11:16
| Nuoroda
Agnė. rašė:
:D demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybė tau, nes tu visus ramini |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:13:50
| Nuoroda
Trik rašė:
Prisidedu ir as prie bandanciu kuo veliau eiti miegoti savekas, vadinasi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:16:27
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
:D demotyvuoji kitus, kad pačiam būtų lengviau? aha, savotiškas pasitenkinimas. Matyt, aš priešingybė tau, nes tu visus ramini tai yra tokių, kurie apie tai svajoja Va va, skaitai mano mintis, lygiai taip pat įdėjau ir aš MRU teisę, nerods mintyse sukos lygiai tie patys žodžiai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:20:51
| Nuoroda
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:21:36
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Trik rašė:
Ei, zmones, daugiau optimizmo! optimizmas liejasi per kraštus Liejas per kraštus ir susimaišo su pesimizmu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:25:53
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:30:25
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:35:50
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:41:12
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:45:50
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:49:49
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
02:55:31
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( tai ar čia problema? rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:01:23
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( tai ar čia problema? rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmės, nei prasmės jo, bet attrodo, kad mes čia tik dviese susirinkę |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:06:11
| Nuoroda
Trik rašė:
Eikit, vaikai, miegoti, o ne apie susirašinėjimo formas kalbėkit. A, tai vistik ne dviese mes čia ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:09:25
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( tai ar čia problema? rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmės, nei prasmės jo, bet attrodo, kad mes čia tik dviese susirinkę tai gal kitiems baisoka įsiterpt ai, daros bloga, bet, aišku , rašydama vadybą galvojai " ai, px, sueis" |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:10:27
| Nuoroda
Trik rašė:
Aš jus stebiu! žinosim, kad negalim peržengt ribos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:15:18
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( tai ar čia problema? rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmės, nei prasmės jo, bet attrodo, kad mes čia tik dviese susirinkę tai gal kitiems baisoka įsiterpt ai, daros bloga, bet, aišku , rašydama vadybą galvojai " ai, px, sueis" aš nuo pat pradžių tikėjau (tikiu), kad įstosiu į pirmą, todėl visi kiti yra "px,sueis" Tau gerai, aš tikiu, kad į vieną iš trijų irgi įvarysiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:16:53
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Gerda.R rašė:
p.s. necituokite ištisų "paklodžių". tik darko forumo vaizdą.. ką žinau,man atrodo, kad kaip tik formuojam Jau bandom dangstytis ane |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
03:22:12
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
Mantukas. rašė:
Agnė. rašė:
aš rinkausi tarp lt filologijos ir teisės, tai pagalvojau, kad px'iau jau būtų teisė ![]() 1. VU Informologija 2.VGTU Kūrybinės industrijos 3. VU Verslo informacijos vadyba o tu, Mantai? 1. VU viv 2. VU TVM tarptautinio turizmo verslas 3. VU sociologija. Nepyk, bet tikiuos, kad nepateksi į pirmus du, įstosi į trečią, o aš į pirmą demotivation strikes again ne, tiesiog jei neatkreipei dėmesio, tai tokiu atveju kažkas būtų bendrakursiai ;D tai gal dėl to ir sakau, kad demotyvacija? ;DDDD Tu tai vadini demotyvacija? aš tai vadinčiau flirtu :D juokauju šiaip nu turbūt geriau nei one.lt tobulybė mane tai dar nervina tie citavimai, kur žemyn nueini, kol supranti, kur esi, nu tiesiog tobula susirašinėjimui bet būtent čia ir slypi visas susirašinėjimo žavesys jo tiesiog ta mudviejų žinutė/demotyvacija ( tai ar čia problema? rimtai, ima įgauti formas mūsų susirašinėjimas tos progos, kuria mes šitam forume susirinkom, proga nereikia ieškot nei esmės, nei prasmės jo, bet attrodo, kad mes čia tik dviese susirinkę tai gal kitiems baisoka įsiterpt ai, daros bloga, bet, aišku , rašydama vadybą galvojai " ai, px, sueis" aš nuo pat pradžių tikėjau (tikiu), kad įstosiu į pirmą, todėl visi kiti yra "px,sueis" Tau gerai, aš tikiu, kad į vieną iš trijų irgi įvarysiu tikėk tikėk ;D bet va jei mru tiesę įvarysi, tai nebus ko šaukt Baik, su MRU teise tai tu baik, nes bijosiu miegot, nes dabar mintis " px, sueis" visai nesisuka, toli gražu
|