Vartotojo Ziuzelis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-19 22:45:40 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Ziuzelis rašė:

Tu savęs protinguoliu nevadink, nes protingi žmonės kalba protingai.Taip tu gali labai protingai pašnekėti,bet kartais paskaičius net baisu darosi.... Aš, Jūsų ponas, žinai, žinau kokios yra ligos, ir kaip jos gali pasireikšti...beto, tavo teigimas,kad tai psichinė liga taipogi nėra labai jau logiška... Patikėk, visokių žmonių yra, net ir tokių,kurie viską daro,nes tai ''ant bangos'', ir va tokiu atvėju galima sakyti,akd jie turi psichinių problemų, bet ne kad gėjai....Tai nėra liga....

Faktu prasom, argumentu, blogiausiu atveju logika pagristu teoriju arba bent jau taisiklingu ir suvokiamu sakiniu, nes tai ka cia parasiai yra paprasciausias "ant karsto" parasytas jovalas.

Turiu aš draugų homoseksualų ir nė vieno negalėčiau ligoniu pavadinti, nes jie elgiasi,rengiasi ir šiaip yra normalūs.  Tavo pačio teiginiai įrodymų neturi. Ir dar tas pasakymas,kad gamtos dėsnius pažeidžia, kur parašyta, kokie tie dėsniai yra? Juk toj pačioj gamtoj homoseksualų pilna. Tačiau su tavim sutinku dėl pedofilijos ir kitų seksualinių nukrypimų,tai tikrai yra nenormalu,nes va to gamtoje tikrai nepastebėta.

Žinutė parašyta: 2009-07-19 23:06:14 | Nuoroda

Matau taves niekaip neperkalbėsi :) Bet tai nėra blogai,mat kiekvienas turim savo nuomone, tiesiog tau reikia tolerantiškiau priimti kitų.

O tai,jog jie jaučia potraukį savo lyties atstovams kelia tau pavojų? Nes psichinius ligonius gydo dažniausiai tuos,kurie kelia pavojų sau ir aplinkiniams, o kiti integruojasi visuomenėje (teko ir su tokiais bendrauti,yra ir labai mielų žmonių)

Žinutė parašyta: 2009-07-19 23:16:20 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Ziuzelis rašė:

Matau taves niekaip neperkalbėsi :) Bet tai nėra blogai,mat kiekvienas turim savo nuomone, tiesiog tau reikia tolerantiškiau priimti kitų.

O tai,jog jie jaučia potraukį savo lyties atstovams kelia tau pavojų? Nes psichinius ligonius gydo dažniausiai tuos,kurie kelia pavojų sau ir aplinkiniams, o kiti integruojasi visuomenėje (teko ir su tokiais bendrauti,yra ir labai mielų žmonių)

Koki dar pavoju? As tik sakau, kad jeigu jie yra ligoniai(nors ir nepavojingi), tai jiems turetu buti siulomas gydymas(neprivalomas).

Va dabar geriau  Ir nesipiktink taip labai, juk čia visi tik diskutuoja

Žinutė parašyta: 2009-07-23 22:25:23 | Nuoroda

KMU vf  Geriau nebūna

Žinutė parašyta: 2009-07-25 23:26:12 | Nuoroda

Ooo, kiek būsimų kolegų

Dariau aš tą testuką, šiaip tai ne toks ir sunkus, bet vien gramatika, nors buvo ir žodyninins klausimukas man apie sodininką ir ką jis daro,kad dirvožemį praturtinti :)

Jei renkat skype chatą,tai mano skype: Ssenkrad_fo_traeh

Žinutė parašyta: 2009-07-25 23:38:48 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Ziuzelis rašė:

Ooo, kiek būsimų kolegų

Dariau aš tą testuką, šiaip tai ne toks ir sunkus, bet vien gramatika, nors buvo ir žodyninins klausimukas man apie sodininką ir ką jis daro,kad dirvožemį praturtinti :)

Jei renkat skype chatą,tai mano skype: Ssenkrad_fo_traeh

Žiuželi, kolegos mes, tik iš skirtingų universitetų :) Sveikinu! :)

Ir tave sveikinu Kad ir iš skirtngų, gal kada gyvenime susitiksim

Žinutė parašyta: 2009-07-26 14:16:31 | Nuoroda

Aš taipogi ne vietinė, bet Kauno nebijau

Žinutė parašyta: 2009-07-26 14:19:54 | Nuoroda

Nežinau kaip odontologiją,bet kai į mediciną, tai atiadvė atestatą atgal,man rods kopijas pasidarė, dar jie paėmė lamabpo pažymą, kur davė,kai atestato duomenis registravom.