Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
17:09:08
| Nuoroda
Sveiki norejau paklausti tokio dalyko. Dabar stojant i universiteta reikia 3 valstybiniu egzaminu. Sakykim as islaikau matematika, istorija, lietuviu. O stoju i KTU automatika ir ten reikia fizikos. Tai as galiu pretenduoti i nemokama vieta jei uzteks matematikos ir lietuviu balo ar dar butinai reikia fizikos, kad galeciau cia stoti?
O reikia : Matemtatika, Lietuviu. Fizika. Man fizikos ims 0, bet jei uztektu balu i nemokama tai as pretenduosiu i ta vieta? Ar svarbu bet kokius 3 ezgzus valstybinius tureti? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
17:13:29
| Nuoroda
Aurimas165 rašė:
Sveiki norejau paklausti tokio dalyko. Dabar stojant i universiteta reikia 3 valstybiniu egzaminu. Sakykim as islaikau matematika, istorija, lietuviu. O stoju i KTU automatika ir ten reikia fizikos. Tai as galiu pretenduoti i nemokama vieta jei uzteks matematikos ir lietuviu balo ar dar butinai reikia fizikos, kad galeciau cia stoti?
O reikia : Matemtatika, Lietuviu. Fizika. Man fizikos ims 0, bet jei uztektu balu i nemokama tai as pretenduosiu i ta vieta? Ar svarbu bet kokius 3 ezgzus valstybinius tureti? Rasyk i lamapbo informacijos emeila arba tiesiog skaipu, juk ju puslapyje yra informacija. Tau is karto ir tiksliai atskays. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:03:58
| Nuoroda
Aurimas165 rašė:
O reikia : Matemtatika, Lietuviu. Fizika. Man fizikos ims 0, bet jei uztektu balu i nemokama tai as pretenduosiu i ta vieta? Ar svarbu bet kokius 3 ezgzus valstybinius tureti? Tai pasiklausk, koks pernai buvo minimalus balas į vf/vnf vietą toj prog. (jeigu nėra internete) ir tada pasiskaičiuok, koks tavo. Mažiausiai tris valstybinius egzaminus reikia išlaikyti, kad išvis galėtum pretenduoti stot į bet kokį universitetą. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:11:56
| Nuoroda
Jei fizika ne pagringinis dalykas, tai vietoj egzo ims metini pazymy ir pilnai pretenduosi y nemokama vieta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:21:52
| Nuoroda
Sveiki, o iki kada reikes nuvesti i universiteta popierius po liepos 26d? : |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:44:00
| Nuoroda
Gal zinot? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:49:26
| Nuoroda
Aurimas165 rašė:
Gal zinot? per tris dienas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:49:28
| Nuoroda
Aurimas165 rašė:
Sveiki, o iki kada reikes nuvesti i universiteta popierius po liepos 26d? : http://www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/bendrojo-pri%C4%97mimo-datos per tris dienas
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:53:03
| Nuoroda
Iki liepos 29d., bent tokia info lamoj pateikta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
16:24:38
| Nuoroda
nuo liepos 26 iki liepos 29 dienos vyks pirmas et |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
19:48:08
| Nuoroda
Sveiki |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
19:51:13
| Nuoroda
whatever. rašė:
Sveiki tai kur tu bestotum jei nori magistro diplomo tai pirmiausiai turi pabaigt bakalauro studijas 4 metai + 2metai magistro studiju. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
19:52:45
| Nuoroda
whatever. rašė:
Sveiki Tikrrai gaila su tokiais balais stoti į VPU... Patarčiau bet kokiu atveju rinktis VU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
19:59:30
| Nuoroda
nesakyk rašė:
whatever. rašė:
Sveiki tai kur tu bestotum jei nori magistro diplomo tai pirmiausiai turi pabaigt bakalauro studijas 4 metai + 2metai magistro studiju. tai esme tame kad man tai pofik ar magistras ar bakalauras, čia mama nori bakalauro |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
21:45:05
| Nuoroda
Gerai, o jei studijuoju VU soc. darbo bakalaurą ir paskui studijuoju toliau, gaunu magistrą, ar gaunu soc. pedagogo kvalifiaciją? gal kas tiksliai žinot ? nes mano mama sužinojo kad taip yra iš avo bendradarbės, kuri man neatrodo itin protinga ir besigaudanti šitoj situacijoj... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
21:51:55
| Nuoroda
whatever. rašė:
nesakyk rašė:
whatever. rašė:
Sveiki tai kur tu bestotum jei nori magistro diplomo tai pirmiausiai turi pabaigt bakalauro studijas 4 metai + 2metai magistro studiju. tai esme tame kad man tai pofik ar magistras ar bakalauras, čia mama nori bakalauro mama tau nori magistro. bakalauras tai yra pirmi 4 metai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
22:01:00
| Nuoroda
whatever. rašė:
Gerai, o jei studijuoju VU soc. darbo bakalaurą ir paskui studijuoju toliau, gaunu magistrą, ar gaunu soc. pedagogo kvalifiaciją? gal kas tiksliai žinot ? nes mano mama sužinojo kad taip yra iš avo bendradarbės, kuri man neatrodo itin protinga ir besigaudanti šitoj situacijoj... žiūrint ką tu tam magistre studijuoji, kokia ten specialybė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
22:02:48
| Nuoroda
beje gal galima magistrą studijuoti kitame universitete, pvz vpu, ir tada kaip ir gautum pedagogo kvalifikaciją |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
22:30:14
| Nuoroda
Aš norėjau apsidraust,kad tiksliai žinot. Mama visvien ūš iki galo kad stot į VU tai bijau kad nebūtų taip kad studijuosiu šešis metus o pasirodys kad visvien liksiu soc darbuotoja. kai per keturis galejau tapt soc pedagoge.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
23:39:14
| Nuoroda
whatever. rašė:
Aš norėjau apsidraust,kad tiksliai žinot. Mama visvien ūš iki galo kad stot į VU tai bijau kad nebūtų taip kad studijuosiu šešis metus o pasirodys kad visvien liksiu soc darbuotoja. kai per keturis galejau tapt soc pedagoge.
aisku eik i VU,gal kliedi su tokiais gerais balais eit i VPU? nepasigailesi istojusi i VU! |