KVK
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-26 16:51:37 | Nuoroda

pasidaret jau lsp? man raso tipo dar nera informacijos is kvk apie mane.

Žinutė parašyta: 2010-08-26 17:29:18 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

pasidaret jau lsp? man raso tipo dar nera informacijos is kvk apie mane.

ne tau vienam dar nera:)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 18:13:16 | Nuoroda
Monycsa rašė:
raskilar rašė:

nu načiort... o nežinot kaip su taikos 16g. ? kada ten galima jau kraustytis???

bent jau man sake kad 2 dienas pries rugsejo 1 galima kraustytis. beja malonu susipazinti su busima kaimyne ;)

Aaaa... tai tada jeigu jau tau taip sakė, tai tada man neapsimoka vėl skambint :) Man ir malonu :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 18:33:07 | Nuoroda

man sake kad jau ryt visi kraustosi i taikos 16..

Žinutė parašyta: 2010-08-26 19:15:49 | Nuoroda
raskilar rašė:
Monycsa rašė:
raskilar rašė:

nu načiort... o nežinot kaip su taikos 16g. ? kada ten galima jau kraustytis???

bent jau man sake kad 2 dienas pries rugsejo 1 galima kraustytis. beja malonu susipazinti su busima kaimyne ;)

Aaaa... tai tada jeigu jau tau taip sakė, tai tada man neapsimoka vėl skambint :) Man ir malonu :)

kiek su valdytoja kai kalbejau, tai i 16 galima kraustytis kada nori, tik pries kraustantis reikia pas ja uzbekti dar:) as tai tikriausiai 30 varysiu...galvojau rytoj, bet kad nelabai daug ten bus studentu tai neidomu kazkaip:(

Žinutė parašyta: 2010-08-26 20:06:00 | Nuoroda
Si'Gucia rašė:
Merinda ;} rašė:

ar čia iš anksto reikia susimokėti už bendrabuti? :) paskaičiau dabar išsigandau :D

Taip uz rugseji   :)

mano sesuo trečiakurse, tai sako iškur ištrauket kad jau reik moket už bendika??? visada yra mokama menesio gale, už rugseji net galima spalio men sumoket... taigi, pvz, jei bendike gyventum ir tau ten nepatiktu pirmom dienom o jau sumokejes lt butum tai ka tada daryt? va todel visi moka men gale... nu aišku nieko ir neatsitiks kas susimokes ir pradžioj.  :) tik aš lb išsigandau kad reik tiek greit... tfu... beje nepamirškit kad reik atnest dar 2 fotkes i bendika, ten viena iklijuos i kažkokia registrac.knygą, o kita pažymjimui  bendiko :D  nu nežinau ar čia visiem

Žinutė parašyta: 2010-08-26 20:25:50 | Nuoroda

Labukas,istojau i technologiju fakulteta - krastotvarkos dizaina,butu malonu jei atsirastu kolegu :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 20:29:56 | Nuoroda
Sopraniuke rašė:

Labukas,istojau i technologiju fakulteta - krastotvarkos dizaina,butu malonu jei atsirastu kolegu :)

as istojau i krastovaizdzio dizaina...

Žinutė parašyta: 2010-08-26 20:55:44 | Nuoroda

Parasyk savo skype susipiesim :) oho,bent ne viena :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 21:10:32 | Nuoroda
LoReTiTa :] rašė:
Si'Gucia rašė:
Merinda ;} rašė:

ar čia iš anksto reikia susimokėti už bendrabuti? :) paskaičiau dabar išsigandau :D

Taip uz rugseji   :)

mano sesuo trečiakurse, tai sako iškur ištrauket kad jau reik moket už bendika??? visada yra mokama menesio gale, už rugseji net galima spalio men sumoket... taigi, pvz, jei bendike gyventum ir tau ten nepatiktu pirmom dienom o jau sumokejes lt butum tai ka tada daryt? va todel visi moka men gale... nu aišku nieko ir neatsitiks kas susimokes ir pradžioj.  :) tik aš lb išsigandau kad reik tiek greit... tfu... beje nepamirškit kad reik atnest dar 2 fotkes i bendika, ten viena iklijuos i kažkokia registrac.knygą, o kita pažymjimui  bendiko :D  nu nežinau ar čia visiem

"Studentas, prieš pasirašydamas gyvenamosios vietos bendrabutyje sutartį, privalo sumokėti vieno mėnesio bendrabučio įmokos dydžio išankstinį mokestį ir pateikti bendrabučio valdytojui tai įrodantį dokumentą. Tuomet pasirašoma nuomos sutartis ir gaunamas raktas nuo kambario. Ši įmoka bus užskaitomas kaip mokestis už pirmą gyvenimo bendrabutyje mėnesį. Studentui neapsigyvenus bendrabutyje išankstinis mokestis negrąžinamas." - KLAIPĖDOS VALSTYBINĖS KOLEGIJOS STUDENTŲ BENDRABUČIO NUOSTATAI

Žinutė parašyta: 2010-08-26 21:36:15 | Nuoroda
Monycsa rašė:
Sopraniuke rašė:

as istojau i krastovaizdzio dizaina...

Hey ;]  as ir i krastovaizdzio istojau, tikiuos bus linksma mokytis ;] aj beje prasau priminkit kas nors kada qr rugsejo 1 reik but, sake per priemima, bet isgaravo kazkaip

• Informacinės technologijos / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-08-26 21:45:46 | Nuoroda

Labukas,ooo musu gretos plateja :DD Rugsejo pirma 10h buti jaunystes g. 1. Beje parasyk savo skype,butu malonu susipazint :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 21:50:33 | Nuoroda

o kada prie sveikatos fakulteto būt, irgi 10val? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 21:53:19 | Nuoroda

Praeitais metais tiek sveikatos tiek technologiju ir pedagogikos fakuletu studentai turejo rinktis i jaunystes 1. tai turbut ir siemet tas pats :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 22:32:24 | Nuoroda

o kaip neakivaizdiniams ar reikia eiti i ta rugsejo 1?ar kaip?

Žinutė parašyta: 2010-08-26 22:35:47 | Nuoroda

Labai noreciau suzinoti ar nors viena mergina be manes istojo i KVK elektros ir automatikos irenginiai? :DDD

Žinutė parašyta: 2010-08-26 22:37:58 | Nuoroda
Monycsa rašė:

gal yra zmoniu gyvensianciu Taikos 16, 504 kambaryje?

Busiu kaimyne,505 :D

Žinutė parašyta: 2010-08-26 23:56:06 | Nuoroda

Sveiki visi:) prisidedu prie jusiu:)  issitojau i kvk sveikatos  fakulteta kineziterapija:) butu idomu susipazinti su busimais kursiokais :)

Žinutė parašyta: 2010-08-27 00:27:39 | Nuoroda

Del rugsejo pirmos neskubekite. Po 29dienos bus tiksliai zinoma kur ir kaip ta rugsejo pirmoji bus. gal kaip ir praeitais metais. gal ir nea. cea spelioti ir apgaudineti paciam save neapsimoka.

Žinutė parašyta: 2010-08-27 00:44:14 | Nuoroda

sporto ir pramogu vadyba :) mažuma :D Jaunystėj, 502 kambarys ;]] gal kambariokiu atsiras? ;]

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą