Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:52:51
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
- nara - rašė:
Ne žmonės, man atrodo, kad bus dar tų VF vietų, nes žiūrėkit, čia 1 ture daug kam po 2 vietas davė, gal kas atsisakys tos VF vietos... Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:( Nežinau, turbūt ten pat kur ir mūsų VNF vietos... Dabar labiau jų laukiu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:53:59
| Nuoroda
Ray Ray rašė:
RAMINTTA rašė:
- nara - rašė:
Ne žmonės, man atrodo, kad bus dar tų VF vietų, nes žiūrėkit, čia 1 ture daug kam po 2 vietas davė, gal kas atsisakys tos VF vietos... Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:( Tu, Raminta, VF vieta gavai? Gavau KU ir nebenoriu. Pirmu nr. į tokį š parašiau, dabar noriu antram ture į VU anglų filologiją.... Nežinau, jau nėra vilties ką reiks daryt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:54:34
| Nuoroda
Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:(
Nežinau, turbūt ten pat kur ir mūsų VNF vietos... Dabar labiau jų laukiu Žiauru:(:(:( Jaučiu nebelikę, nu bet ir klaidą padariau gyvenime:(:(:( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:56:11
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Ray Ray rašė:
RAMINTTA rašė:
- nara - rašė:
Ne žmonės, man atrodo, kad bus dar tų VF vietų, nes žiūrėkit, čia 1 ture daug kam po 2 vietas davė, gal kas atsisakys tos VF vietos... Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:( Tu, Raminta, VF vieta gavai? Gavau KU ir nebenoriu. Pirmu nr. į tokį š parašiau, dabar noriu antram ture į VU anglų filologiją.... Nežinau, jau nėra vilties ką reiks daryt Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:57:51
| Nuoroda
Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. Žinau kas į tą VU įstojo parašę paskutiniu numeriu, gali liūdint toliau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:58:03
| Nuoroda
jau 11h kaip nera nieko taip nera.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:00:22
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Kur tos diagramos? Jose turi atsispindėti:(:(:(
Nežinau, turbūt ten pat kur ir mūsų VNF vietos... Dabar labiau jų laukiu Žiauru:(:(:( Jaučiu nebelikę, nu bet ir klaidą padariau gyvenime:(:(:( Aš kaip tik norėjau KU žurnalistikos, bet neįšėjo... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:00:37
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. Žinau kas į tą VU įstojo parašę paskutiniu numeriu, gali liūdint toliau Nenori netikėk,bet į VU vietos nesimėto ypač per antrajį turą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:00:50
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Solvita rašė:
RAMINTTA rašė:
AgneM rašė:
rezultati bus tik pirmadieni,. pasiskambinom vienam desytojui, tai jis pasake, kad dabar ten yra tik sekretore, kuri ramina, kad tuoj bus, o is ties tai niekas nieko nedaro. O gal like laisvu vietu??? nors, kaip rašė, išdalinta 100 procentų.... nu blt nuraminai tikrai aš apie VF apie vf tai nzn ... as i vnf |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:00:57
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. Žinau kas į tą VU įstojo parašę paskutiniu numeriu, gali liūdint toliau Tavo balai aukso vertes, kaip tu galejai neistot, kur norejai, nezinau, nebent kvailai viska surasei. As turejau pazistamu, tai jie mane vis apkalbinejo nuo nesamoniu darymo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:02:16
| Nuoroda
Ray Ray rašė:
RAMINTTA rašė:
Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. Žinau kas į tą VU įstojo parašę paskutiniu numeriu, gali liūdint toliau Tavo balai aukso vertes, kaip tu galejai neistot, kur norejai, nezinau, nebent kvailai viska surasei. As turejau pazistamu, tai jie mane vis apkalbinejo nuo nesamoniu darymo. Aš įstojau pirmu numeriu ten, kur noriu, o dabar nenoriu. Va kaip yra..... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:04:07
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Ray Ray rašė:
RAMINTTA rašė:
Į VU kas istoja praktiškai niekas neatsisako,nes ten stoja proto bokštai ir žino ko iš gyvenimo nori,nenoriu liūdinti,bet į VU tau per antrajį priėmimą šansų nėr jokių. Žinau kas į tą VU įstojo parašę paskutiniu numeriu, gali liūdint toliau Tavo balai aukso vertes, kaip tu galejai neistot, kur norejai, nezinau, nebent kvailai viska surasei. As turejau pazistamu, tai jie mane vis apkalbinejo nuo nesamoniu darymo. Aš įstojau pirmu numeriu ten, kur noriu, o dabar nenoriu. Va kaip yra..... kaip būna, kai nežinai ko nori.. džiaukis, kad įstojai. kiti išviso apsiverkę sėdi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:04:10
| Nuoroda
Nenori netikėk,bet į VU vietos nesimėto ypač per antrajį turą. Nu, seneli, žinau aš irgi tą patį, ką ir tu. Bus kaip bus. Tikiuosi apsireikš Marija gal ar kas nors |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:05:17
| Nuoroda
kaip būna, kai nežinai ko nori.. džiaukis, kad įstojai. kiti išviso apsiverkę sėdi Nu va taip ir būna... Aš surašiau 12 vietų ir tipo galvojau pasiūlymus gausiu iš visur... Jooo, kai gavau, tai ir persigalvojau, dabar antru etapu rizikinga, bet nenoriu aš į tą Klaipėdą....Žiauri dilema.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:05:37
| Nuoroda
kas nors dar tiki kad bus vnf sulaukta? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:08:16
| Nuoroda
Pamėginam tikėti.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:08:27
| Nuoroda
jonke rašė:
kas nors dar tiki kad bus vnf sulaukta? tikiu as, vistiek sulauksim... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:10:05
| Nuoroda
Tai kaip gali nebūti , aš nesuprantu. Jie ką, pinigų nenori? Ar prieme tik devyniolika tūkstančių sudentų? Nesąmonė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:10:51
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Nenori netikėk,bet į VU vietos nesimėto ypač per antrajį turą. Nu, seneli, žinau aš irgi tą patį, ką ir tu. Bus kaip bus. Tikiuosi apsireikš Marija gal ar kas nors Na nebent Marija apsireikš,aišku jeigu butum VU parašius iš karto pirmam ture,būtum įstojus su tokiais balais,nesiginčyju,bet dabar tai jau ryškiai pavėlavai į traukinį.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
11:11:43
| Nuoroda
Thotu rašė:
Tai kaip gali nebūti , aš nesuprantu. Jie ką, pinigų nenori? Ar prieme tik devyniolika tūkstančių sudentų? Nesąmonė. Kad bus mokamos vietos paskelbtos,tai faktas,čia tik laiko klausimas... |
|
|