Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:17:35
| Nuoroda
funtom rašė:
Kaip BNS sakė Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) prezidentas Pranas Žiliukas, universitetuose išdalytos visos valstybės finansuojamos vietos, kolegijose jų liko keli šimtai, tačiau šie duomenys dar gali keistis, nes kandidatai gali koreguoti pasirinkimus. „Universitetuose kvietimai kol kas yra šimtu procentų išdalyti. Tam tikra prasme geresnė situacija kolegijų sektoriuje nei pernai - daugiau norinčiųjų. Bet nesinori jokių išvadų daryti, nes šiemet pagrindinis priėmimas yra iš dviejų dalių. Kandidatai turi teisę ne tik kitiems atiduoti krepšelius, bet patys persiskirstyti“, - dėstė P.Žiliukas. tikiuosi kas nors man atiduos vietą VU.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:18:32
| Nuoroda
juokas pro asaras... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:19:13
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Antimaterialistas rašė:
RAMINTTA rašė:
Ple, kodėl aš rašiau tą žurnalistiką pirmu numeriu, dabar turiu eiti į kitą etapą...Ir laukt tų diagramų, jaučiu nebus likę vietų....:(:(:( Su tokiais balais neįstojai į žurnalistiką? Netikiu, nebent nelaikei to testo.... įstojau į KU. Tai todėl ir nebenoriu Aišku. Aš taip pat laukiu tų diegramų, kad sužinočiau kiek pritrūko man įstot bent kur nors
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:21:12
| Nuoroda
LMLMW rašė:
O galima pasimokinus mokamam pereiti i VF jeigu tavo pvz geri pazymiai bus?
jeigu po 2 metu tavo vidurkis bus aukstesnis uz kito zmogaus, kuris yra vf, tada tu busi permestas i nemokama, o jis i mokama
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:21:26
| Nuoroda
Žiauru...........Kam aš rašiau 1nr. ta Klaipėdą, kai galėjau įstoti kitur........Jei nebeliks man vietos, tikrai nusišausiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pasistačiau šautuvą prie kompo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:23:44
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Žiauru...........Kam aš rašiau 1nr. ta Klaipėdą, kai galėjau įstoti kitur........Jei nebeliks man vietos, tikrai nusišausiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pasistačiau šautuvą prie kompo Klaipėdoje bent oras šaltesnis kažkiek. O čia pliusas. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:24:42
| Nuoroda
Klaipėdoje bent oras šaltesnis kažkiek. O čia pliusas. Tai jo, važiuosiu dėl oro |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:25:13
| Nuoroda
Kaip jums dar nervai laiko , nesu prantu . |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:25:27
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Klaipėdoje bent oras šaltesnis kažkiek. O čia pliusas. Tai jo, važiuosiu dėl oro Tai kokio velnio rašyt ten kur nenori ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:25:30
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Žiauru...........Kam aš rašiau 1nr. ta Klaipėdą, kai galėjau įstoti kitur........Jei nebeliks man vietos, tikrai nusišausiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pasistačiau šautuvą prie kompo nejuokauk taip |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:26:25
| Nuoroda
Ple, visus guodžiau, įstosit, kur norėsit, o dabar likau ant ledo pati...Nenoriu į Klaipėdą...Kas per sistema, ple, į pirmą ką parašai, tai ir įstoji, aš 1 parašiau, kitas paskutiniu, abu įstojom, balai irgi skiriasi....Viskas rimtai reikia užtaisyt jau šautuvą. NĖR GYVENIMO. NORIU Į VILNIŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲŲ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:26:47
| Nuoroda
jushdflijannvuias jmb |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:27:32
| Nuoroda
Tai kokio velnio rašyt ten kur nenori ? Taigi aš viską darau ant prikolo. O, jei rimtai, mes visi klystam...12 vietų supyliau, galvojau iš visur gausiu pasiūlymų, primeti? O pasirodo neeeeee. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:27:49
| Nuoroda
RAMINTTA, nesijaudink taip labai. Klaipėdoje labai faina mokintis ir miestas fainas. Nebūtina gi į Vilnių įstot. Mano manymu tau reikėtų priimt pasiūlymą studijuoti klaipėdoje, nebent gyveni Vilniuje ar šiaip toli nuo Klaipėdos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:28:05
| Nuoroda
dar nera i vnf? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:28:08
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Tai kokio velnio rašyt ten kur nenori ? Taigi aš viską darau ant prikolo. O, jei rimtai, mes visi klystam...12 vietų supyliau, galvojau iš visur gausiu pasiūlymų, primeti? O pasirodo neeeeee. Pavarei |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:28:42
| Nuoroda
pas mane nera dar... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:28:56
| Nuoroda
nera |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:29:07
| Nuoroda
Antimaterialistas rašė:
RAMINTTA, nesijaudink taip labai. Klaipėdoje labai faina mokintis ir miestas fainas. Nebūtina gi į Vilnių įstot. Mano manymu tau reikėtų priimt pasiūlymą studijuoti klaipėdoje, nebent gyveni Vilniuje ar šiaip toli nuo Klaipėdos. Ar žinai kur gyvenu? Ogi Alytuje...... Tik 4 valandėlės kelio iki Klaipedėlės.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
10:29:19
| Nuoroda
funtom rašė:
RAMINTTA rašė:
Tai kokio velnio rašyt ten kur nenori ? Taigi aš viską darau ant prikolo. O, jei rimtai, mes visi klystam...12 vietų supyliau, galvojau iš visur gausiu pasiūlymų, primeti? O pasirodo neeeeee. Pavarei varau gerai |
|
|