Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:44:39
| Nuoroda
tai kada cia suzinosim? Gal siandien buciau vaziavus su dokais. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:47:17
| Nuoroda
su draugu kalbejau tai sake kad kodel nebando niekas kalbetis, jau po visu stojimu, daznai po pokalbiu priima, bet tie pokalbiai buna aikis i aki |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:48:17
| Nuoroda
As tai nesuprantu kaip jie taip gali pazeidinet nustatyta tvarka...Juk rastiskai nurodytos datos ir patvirtintos. Cia tas pats kas ateitume i egza ant kitos dienos ir sakytume, sorry, vakar laginau ir siaip luzinejau po pjankes tai siandien parasysiu. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:48:37
| Nuoroda
sunflower rašė:
su draugu kalbejau tai sake kad kodel nebando niekas kalbetis, jau po visu stojimu, daznai po pokalbiu priima, bet tie pokalbiai buna aikis i aki Tiesa yra ta, kad atsibodo kimarint prie kompo ir nieko neveikt... Lauki ir niekaip nesulauki |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:49:07
| Nuoroda
gulgul rašė:
tai kada cia suzinosim? Gal siandien buciau vaziavus su dokais. oj as irgi buvau jau viska suplanavus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:49:27
| Nuoroda
funtom rašė:
As tai nesuprantu kaip jie taip gali pazeidinet nustatyta tvarka...Juk rastiskai nurodytos datos ir patvirtintos. Cia tas pats kas ateitume i egza ant kitos dienos ir sakytume, sorry, vakar laginau ir siaip luzinejau po pjankes tai siandien parasysiu. :D:D:D:D:DJo, beveik tas pats išeina:D:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:49:30
| Nuoroda
Dar siandien nieks nebande i lama skambint? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:49:49
| Nuoroda
funtom rašė:
As tai nesuprantu kaip jie taip gali pazeidinet nustatyta tvarka...Juk rastiskai nurodytos datos ir patvirtintos. Cia tas pats kas ateitume i egza ant kitos dienos ir sakytume, sorry, vakar laginau ir siaip luzinejau po pjankes tai siandien parasysiu. :DDDDDDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:51:46
| Nuoroda
jonke rašė:
Dar siandien nieks nebande i lama skambint? Vienas tel. užimtas, kitas su atsakikliu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:51:47
| Nuoroda
sunflower rašė:
gulgul rašė:
tai kada cia suzinosim? Gal siandien buciau vaziavus su dokais. oj as irgi buvau jau viska suplanavus mama uogienių net pridarė studentei?:D:D:D O mano draugė LAMOJ pažiūrėjo, kad įstojo kur nori, jau išvarė švęst, pyst, pareina SMS, kad niekur neįstojo:D:D Čia žiauriau:D:D Ir dar kartą įrodo, kiek šiemet nuskriaustų būsimų studentų... Jaučiu nori kuo greičiau numarint mus su... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:52:49
| Nuoroda
Kaip diorgina čia tas laukimas.... Gavau pasiūlymą į vf vietą, bet noriu dar sužinot ką vnf man siūlys, ir sėdžiu ir nervuojuosi, nes čia belaukdama dar ir tą vf vietą prarasiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:53:03
| Nuoroda
drauge paprase mano prisijungimo kodo ir gimimo datos, sake patikrins ar istojau, bet pasake, sorry, niestojai... kur cia taip galima suzinot? kur cia ta gimimo data rasos |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:53:42
| Nuoroda
Tai jau greit galesim rasyt prasymus i antra rta,net nezinodami istojom arne va cia tai fiasko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:53:48
| Nuoroda
sunflower rašė:
drauge paprase mano prisijungimo kodo ir gimimo datos, sake patikrins ar istojau, bet pasake, sorry, niestojai... kur cia taip galima suzinot? kur cia ta gimimo data rasos cia trbt bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html bet cia gi tas pats |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:53:52
| Nuoroda
Idomu kiek snd reikes laukti ; jau uzkniso nebegaliu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:54:20
| Nuoroda
jonke rašė:
Tai jau greit galesim rasyt prasymus i antra rta,net nezinodami istojom arne va cia tai fiasko aha o tas isdestymas keitimas prioritetu trbt neatsiras |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:54:49
| Nuoroda
sunflower rašė:
drauge paprase mano prisijungimo kodo ir gimimo datos, sake patikrins ar istojau, bet pasake, sorry, niestojai... kur cia taip galima suzinot? kur cia ta gimimo data rasos Ką čia draugė pasakoja...Dar nepaskelbti jūsų VNF |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:54:50
| Nuoroda
Gera zinia, ta jog jau telefonai nenukelti ir yra geras signalas, taciau jie ju nekelia... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:55:11
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
sunflower rašė:
gulgul rašė:
tai kada cia suzinosim? Gal siandien buciau vaziavus su dokais. oj as irgi buvau jau viska suplanavus mama uogienių net pridarė studentei?:D:D:D O mano draugė LAMOJ pažiūrėjo, kad įstojo kur nori, jau išvarė švęst, pyst, pareina SMS, kad niekur neįstojo:D:D Čia žiauriau:D:D Ir dar kartą įrodo, kiek šiemet nuskriaustų būsimų studentų... Jaučiu nori kuo greičiau numarint mus su... as jiem galesiu padovanot tas uogienes |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
08:55:22
| Nuoroda
Tai aisku neatsiras jai jie miega iki pietu ir zadintuvu neturi |
|
|