VNF
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:44:39 | Nuoroda

tai kada cia suzinosim? Gal siandien buciau vaziavus su dokais.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:47:17 | Nuoroda

su draugu kalbejau tai sake kad kodel nebando niekas kalbetis, jau po visu stojimu, daznai po pokalbiu priima, bet tie pokalbiai buna aikis i aki :D kazi kiek cia tiesos

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:48:17 | Nuoroda

As tai nesuprantu kaip jie taip gali pazeidinet nustatyta tvarka...Juk rastiskai nurodytos datos ir patvirtintos. Cia tas pats kas ateitume i egza ant kitos dienos ir sakytume, sorry, vakar laginau ir siaip luzinejau po pjankes tai siandien parasysiu.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:48:37 | Nuoroda
sunflower rašė:

su draugu kalbejau tai sake kad kodel nebando niekas kalbetis, jau po visu stojimu, daznai po pokalbiu priima, bet tie pokalbiai buna aikis i aki :D kazi kiek cia tiesos

Tiesa yra ta, kad atsibodo kimarint prie kompo ir nieko neveikt... Lauki ir niekaip nesulauki

• Istorija / VBE 76
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:49:07 | Nuoroda
gulgul rašė:

oj as irgi buvau jau viska suplanavus :D mama jau ir uogieniu pridare, sako bus studentei :D tik tokia nuojauta kad studente taip ir netapsiu

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:49:27 | Nuoroda
funtom rašė:

As tai nesuprantu kaip jie taip gali pazeidinet nustatyta tvarka...Juk rastiskai nurodytos datos ir patvirtintos. Cia tas pats kas ateitume i egza ant kitos dienos ir sakytume, sorry, vakar laginau ir siaip luzinejau po pjankes tai siandien parasysiu.

:D:D:D:D:DJo, beveik tas pats išeina:D:D

• Istorija / VBE 76
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:49:30 | Nuoroda

Dar siandien nieks nebande i lama skambint?

• Istorija / VBE 37
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:49:49 | Nuoroda
funtom rašė:

:DDDDDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:51:46 | Nuoroda
jonke rašė:

Dar siandien nieks nebande i lama skambint?

Vienas tel. užimtas, kitas su atsakikliu...

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 80
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:51:47 | Nuoroda
sunflower rašė:
gulgul rašė:

oj as irgi buvau jau viska suplanavus :D mama jau ir uogieniu pridare, sako bus studentei :D tik tokia nuojauta kad studente taip ir netapsiu

mama uogienių net pridarė studentei?:D:D:D  O mano draugė LAMOJ pažiūrėjo, kad įstojo kur nori, jau išvarė švęst, pyst, pareina SMS, kad niekur neįstojo:D:D Čia žiauriau:D:D Ir dar kartą įrodo, kiek šiemet nuskriaustų būsimų studentų... Jaučiu nori kuo greičiau numarint mus su...

• Istorija / VBE 76
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:52:49 | Nuoroda

Kaip diorgina čia tas laukimas.... Gavau pasiūlymą į vf vietą, bet noriu dar sužinot ką vnf man siūlys, ir sėdžiu ir nervuojuosi, nes čia belaukdama dar ir tą vf vietą prarasiu :D Įdomu nuo kada jie šiandien dirbt pradeda, gal susimalonės ir sukels viską....

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:53:03 | Nuoroda

drauge paprase mano prisijungimo kodo ir gimimo datos, sake patikrins ar istojau, bet pasake, sorry, niestojai... kur cia taip galima suzinot? kur cia ta gimimo data rasos

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:53:42 | Nuoroda

Tai jau greit galesim rasyt prasymus i antra rta,net nezinodami istojom arne va cia tai fiasko :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Istorija / VBE 37
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:53:48 | Nuoroda
sunflower rašė:

drauge paprase mano prisijungimo kodo ir gimimo datos, sake patikrins ar istojau, bet pasake, sorry, niestojai... kur cia taip galima suzinot? kur cia ta gimimo data rasos

cia trbt   bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html  bet cia gi tas pats

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:53:52 | Nuoroda

Idomu kiek snd reikes laukti ; jau uzkniso nebegaliu :DDDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:54:20 | Nuoroda
jonke rašė:

Tai jau greit galesim rasyt prasymus i antra rta,net nezinodami istojom arne va cia tai fiasko :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aha o tas isdestymas keitimas prioritetu trbt neatsiras :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:54:49 | Nuoroda
sunflower rašė:

Ką čia draugė pasakoja...Dar nepaskelbti jūsų VNF

• Istorija / VBE 76
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:54:50 | Nuoroda

Gera zinia, ta jog jau telefonai nenukelti ir yra geras signalas, taciau jie ju nekelia...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:55:11 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:
sunflower rašė:
gulgul rašė:

mama uogienių net pridarė studentei?:D:D:D  O mano draugė LAMOJ pažiūrėjo, kad įstojo kur nori, jau išvarė švęst, pyst, pareina SMS, kad niekur neįstojo:D:D Čia žiauriau:D:D Ir dar kartą įrodo, kiek šiemet nuskriaustų būsimų studentų... Jaučiu nori kuo greičiau numarint mus su...

as jiem galesiu padovanot tas uogienes :D tik dar nuodu kokiu pridet reikes :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:55:22 | Nuoroda

Tai aisku neatsiras jai jie miega iki pietu ir zadintuvu neturi :DDDDDDD

• Istorija / VBE 37
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą