Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:29:38
| Nuoroda
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
pernai viko dietetika vf buvo 12, o mano 14.30 pagal pirma prioriteta ir neistojau... tai negi net i mokama neistojau... nesamone kazkokia as su 14,76 neistojau irgi nu tada as patyliu... ka zadi toliau daryt? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:30:39
| Nuoroda
ka jus cia pasakojat istojot/neistojot., taigi pakibus ta lama, rytoj tik viskas bus aisku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:30:52
| Nuoroda
Taigi dar nėr tų rezultatų, ko čia myžčiojat. Ryt tai darysim , jei nieko taip ir nesulauksim. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:31:23
| Nuoroda
chakelina rašė:
ka jus cia pasakojat istojot/neistojot., taigi pakibus ta lama, rytoj tik viskas bus aisku vieni sako jau nepakibus, kiti sako kad pakibus, nzn net kuo tiket... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:31:55
| Nuoroda
bet seip kaskokia nesamone yra mano klasioke istojo i vu filosofija nemokamai su 14.89 balu o as su 15.16 neistojau:D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:32:15
| Nuoroda
ji112 rašė:
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
pernai viko dietetika vf buvo 12, o mano 14.30 pagal pirma prioriteta ir neistojau... tai negi net i mokama neistojau... nesamone kazkokia as su 14,76 neistojau irgi nu tada as patyliu... ka zadi toliau daryt? kaip ir visi laukiu pasiulymu su vnf, bet stebuklais nebetikiu... tai bandysiu koreguot savo pageidavimus, gal net visur rasysiu vnf, nes nezinau ka darysiu jei niekur taip ir neistosiu. o ka tu galvoji? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:32:28
| Nuoroda
lama ir geri veikejia galejo pranesti bent kanors kaip del tu pakibimu ir taip toliau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:33:01
| Nuoroda
o jusu prioritetai nesiskyre? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:33:06
| Nuoroda
negaliu patiket kad butent 7 numeriu istojau ne ten kur idomu, negi esu tiek durna, kad tik i kolegija te pasiule vf, juk egzus gerai laikiau.
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:34:52
| Nuoroda
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
pernai viko dietetika vf buvo 12, o mano 14.30 pagal pirma prioriteta ir neistojau... tai negi net i mokama neistojau... nesamone kazkokia as su 14,76 neistojau irgi nu tada as patyliu... ka zadi toliau daryt? kaip ir visi laukiu pasiulymu su vnf, bet stebuklais nebetikiu... tai bandysiu koreguot savo pageidavimus, gal net visur rasysiu vnf, nes nezinau ka darysiu jei niekur taip ir neistosiu. o ka tu galvoji? kazin ar bus galima keist i vnf.. jei bus visai beviltiska per kitus stojimus, tai mokysiuos visus metus pas korepetitoriu ir vel laikysiu egzus... |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:35:25
| Nuoroda
As asmeniskai nelabai suprantu, kas ten pakibe gali buti. Kazkur 18h gavau SMS, kad įstojau į Istoriją VF, tą patį matau ir LAMOJ. Arba mano paskyra kažkokia, matyt, išskirtinė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:35:32
| Nuoroda
as visai buciau nepykus jei butu normaliai pranese kad rezultatai bus veliau. o dabar turbut miega sau ramiai nesukdami galvos kad daugeliui vel bus ilga ir bemiege naktis |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:36:09
| Nuoroda
sunflower rašė:
as visai buciau nepykus jei butu normaliai pranese kad rezultatai bus veliau. o dabar turbut miega sau ramiai nesukdami galvos kad daugeliui vel bus ilga ir bemiege naktis vat butent |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:36:11
| Nuoroda
sunflower rašė:
as visai buciau nepykus jei butu normaliai pranese kad rezultatai bus veliau. o dabar turbut miega sau ramiai nesukdami galvos kad daugeliui vel bus ilga ir bemiege naktis vat butent |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:37:21
| Nuoroda
Ray Ray rašė:
As asmeniskai nelabai suprantu, kas ten pakibe gali buti. Kazkur 18h gavau SMS, kad įstojau į Istoriją VF, tą patį matau ir LAMOJ. Arba mano paskyra kažkokia, matyt, išskirtinė. Supranti, kad absoliučiai nieks negavo VNF vietų..? Tame ir pakibimo esmė |
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:38:04
| Nuoroda
nu jo keik zianu is savo pazystamu niekas negavo vnf dar |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:38:53
| Nuoroda
ji112 rašė:
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
pernai viko dietetika vf buvo 12, o mano 14.30 pagal pirma prioriteta ir neistojau... tai negi net i mokama neistojau... nesamone kazkokia as su 14,76 neistojau irgi nu tada as patyliu... ka zadi toliau daryt? kaip ir visi laukiu pasiulymu su vnf, bet stebuklais nebetikiu... tai bandysiu koreguot savo pageidavimus, gal net visur rasysiu vnf, nes nezinau ka darysiu jei niekur taip ir neistosiu. o ka tu galvoji? kazin ar bus galima keist i vnf.. jei bus visai beviltiska per kitus stojimus, tai mokysiuos visus metus pas korepetitoriu ir vel laikysiu egzus... manau kad bus galima, komentaruose irgi daug kas taip sako. dar reikes rytoj pasitikslinti. kad ir sunku bet pabukim optimistes, ka cia zinai, gal istojusios juoksimes kaip pergyvenom |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:39:26
| Nuoroda
Bardakas rašė:
Ray Ray rašė:
As asmeniskai nelabai suprantu, kas ten pakibe gali buti. Kazkur 18h gavau SMS, kad įstojau į Istoriją VF, tą patį matau ir LAMOJ. Arba mano paskyra kažkokia, matyt, išskirtinė. Supranti, kad absoliučiai nieks negavo VNF vietų..? Tame ir pakibimo esmė Suprantu, kad pas nieką VNF nėra ir veikiausiai šiandien nebus. Yra tik VF ir nereikia čia šnekėt, kaip kažkas, kad kažkas pakibę. Su VF viskas galutinai aišku. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:40:24
| Nuoroda
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
ji112 rašė:
sunflower rašė:
pernai viko dietetika vf buvo 12, o mano 14.30 pagal pirma prioriteta ir neistojau... tai negi net i mokama neistojau... nesamone kazkokia as su 14,76 neistojau irgi nu tada as patyliu... ka zadi toliau daryt? kaip ir visi laukiu pasiulymu su vnf, bet stebuklais nebetikiu... tai bandysiu koreguot savo pageidavimus, gal net visur rasysiu vnf, nes nezinau ka darysiu jei niekur taip ir neistosiu. o ka tu galvoji? kazin ar bus galima keist i vnf.. jei bus visai beviltiska per kitus stojimus, tai mokysiuos visus metus pas korepetitoriu ir vel laikysiu egzus... manau kad bus galima, komentaruose irgi daug kas taip sako. dar reikes rytoj pasitikslinti. kad ir sunku bet pabukim optimistes, ka cia zinai, gal istojusios juoksimes kaip pergyvenom aha gal VK susitiksim |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
23:40:42
| Nuoroda
tai tipo jau snd nebus? |
|
|