Kur įstojome 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:44:54 | Nuoroda
pringle rašė:
estella rašė:

KU ekonomika vf !!!

Į 1-mą numerį :D

Gal dar yra įstojusių?

Koks KB tavo? 

18.36 :)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:44:56 | Nuoroda

istojau i KTU Ziniasklaidos IT ;Dd NL, VF ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:45:04 | Nuoroda
ji112 rašė:
Sandruti rašė:
berenys rašė:

as tai manau kad dar tiesiog nera viskas sukelta normaliai nes nesamone kad su 18,5 nebuciau istojes nei i kinezetrapija nes i visuomenes sveikata...

panasu i mano situacija....

man irgi keista, kad net i kolegija nepriime... labai tikiuos, kad dar nesukelta nes jei ne neistojom reiskia

Man irgi tokia nesamone ,kad net į kolegija neįstojau :/. Nežinau nei ką galvot ir atrodo specialybės nepopuliarios kurias rinkaus ,o čia dabar...

• Istorija / VBE 55
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 60
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:45:18 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:45:20 | Nuoroda
Minka rašė:

o yra kamnors taip kad kur balas rodytu nulius? mano drauge rase i kolegijas jos rezultatai ne ypac geri, bet balai kiek skaiciavau tikrai negali buti nulis visur... bet raso nulius.. kaip cia taip yra?

tai niekas nezino kodel taip?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:45:46 | Nuoroda
Linksmas22 rašė:

oho jau keturiese stojantys i biomedicina su normaliu kb niekur pakvietimo negavom... 

Aš irgi nelabai suprantu.
Juk kažkas gavo sms, jog pirmuoju etapu niekur nepakliuvo, todėl teks stot antruoju.
Aš negavau nieko. Prašymas tuščias. Netikiu, kad su savo KB niekur nepraėjau! Tebūnie jis ir neblizgantis labai, bet vis tiek...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:45:57 | Nuoroda

jau besint pradeda

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:46:03 | Nuoroda

zmones o jei viskas atsidaro o ten kur stulpelis pakvietimas nieko psoliuciai nera,reiskia isviso niekur neistojau??? ir teliko laukti vnf? 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:46:27 | Nuoroda
Svaja09 rašė:
Linksmas22 rašė:

oho jau keturiese stojantys i biomedicina su normaliu kb niekur pakvietimo negavom... 

Juk kažkas gavo sms, jog pirmuoju etapu niekur nepakliuvo, todėl teks stot antruoju.
Aš negavau nieko. Prašymas tuščias. Netikiu, kad su savo KB niekur nepraėjau! Tebūnie jis ir neblizgantis labai, bet vis tiek...

as irgi negaliu aptiket ir sms negavau, gal kazka blogai uzpildem nzn jau

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:47:05 | Nuoroda

o jum lama atidaro?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:47:08 | Nuoroda
Roberta* rašė:
ji112 rašė:
Sandruti rašė:
berenys rašė:

as tai manau kad dar tiesiog nera viskas sukelta normaliai nes nesamone kad su 18,5 nebuciau istojes nei i kinezetrapija nes i visuomenes sveikata...

man irgi keista, kad net i kolegija nepriime... labai tikiuos, kad dar nesukelta nes jei ne neistojom reiskia

Man irgi tokia nesamone ,kad net į kolegija neįstojau :/. Nežinau nei ką galvot ir atrodo specialybės nepopuliarios kurias rinkaus ,o čia dabar...

man irgi keista pagalvojus kad turėjaus KB 19 ir net visuomen4s sveikata neįstojau :( jau visas akis praverkiau...

• Biologija / VBE 92
  • Chemija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:47:27 | Nuoroda

Nu tikras grūzas :( Visi draugai jau žino, klausia manęs kaip - o aš nieko nžn...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:47:42 | Nuoroda
ji112 rašė:
Svaja09 rašė:
Linksmas22 rašė:

as irgi negaliu aptiket ir sms negavau, gal kazka blogai uzpildem nzn jau

Mano draugė ramina, kad jie vėluoja visų duomenis sukelt kaip ir prieš tai.......
Aš meldžiuos, kad tik taip būtų

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:47:59 | Nuoroda
rupkyte rašė:
Roberta* rašė:
ji112 rašė:
Sandruti rašė:
berenys rašė:

man irgi keista pagalvojus kad turėjaus KB 19 ir net visuomen4s sveikata neįstojau :( jau visas akis praverkiau...

ziauru, nesamone privalejai istot... nejau  tiek buvo puikiai islaikiusiu ir ten stojusiu...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:48:01 | Nuoroda

VDU Energetikos fizika :D WOOOHOO :D

• Fizika / VBE 70
  • Geografija / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 44
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:48:24 | Nuoroda

katik sms gavau kur istojau

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:48:44 | Nuoroda

Pagaliau, VGTU Miestu inzinerija vf

• Istorija / VBE 31
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 54
  • Matematika / VBE 60
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:48:46 | Nuoroda

gal kas zino kur ir kada artimiausiu metu bus galima pamatyt su kokiais maziausiais balais istojo i tam tikra spec. ?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:48:56 | Nuoroda

O kaip patvirtinti priemima?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:49:23 | Nuoroda
zosiuks :P rašė:

zmones o jei viskas atsidaro o ten kur stulpelis pakvietimas nieko psoliuciai nera,reiskia isviso niekur neistojau??? ir teliko laukti vnf? 

man irgi nieko nerodo,tuscia,net i kolegija neprieme

• Istorija / VBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 48
  • Matematika / VBE 3
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 32
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą