Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:14:08
| Nuoroda
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau . O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:20:21
| Nuoroda
R.V.U. rašė:
Turbūt kalbi apie tą 73000? Nerašyk ten nieko. aciu, jau issigandus buvau, bet pavyko viskas |
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:37:45
| Nuoroda
As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:39:19
| Nuoroda
Ramunnia rašė:
As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti? IBAN reiksia kad blogai suvedei saskaitos numeri - patikrink tiksliai skaiciukus visus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:40:49
| Nuoroda
Ramunnia rašė:
As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti? Tarp banko kodo nepalik tarpų. PVZ: LT0254458468115 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:50:56
| Nuoroda
Dekui, pagaliau susitvarkiau |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:05:48
| Nuoroda
kilo ir man keletas neaiskumu pervedant pinigus bankui. 1 - ar reikia ka nors rasyt skiltyj "mokejimo paskirtis"?. 2 - registravimo pazymoj raso, kad reikia ivesti ir imokos gaveja ir gavejo banko pavadinima...o pas mane, kai noriu pervest pinigus yra parasyta tik "vardas ir pavarde/pavadinimas". tai ka ten man rasyt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:10:22
| Nuoroda
skiper rašė:
kilo ir man keletas neaiskumu pervedant pinigus bankui. 1 - ar reikia ka nors rasyt skiltyj "mokejimo paskirtis"?. 2 - registravimo pazymoj raso, kad reikia ivesti ir imokos gaveja ir gavejo banko pavadinima...o pas mane, kai noriu pervest pinigus yra parasyta tik "vardas ir pavarde/pavadinimas". tai ka ten man rasyt? Paskirtis tai cia bus greiciausiai pavadinimas - Stojamoji studiju imoka. Vardas pavarde, tai cia bus KTU (Bendrojo priemimo komisija) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:24:16
| Nuoroda
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:31:14
| Nuoroda
Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:33:13
| Nuoroda
atsiprasau uz klaidas .. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:45:50
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ? As tik parasiau pasto koda, o kur pastas nieko nerasiau =) Ir viskas gerai |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:46:45
| Nuoroda
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:55:47
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau . O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? oj, rimtai 20.26 ![]() |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:56:51
| Nuoroda
Lenocka rašė:
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? fizinis asmuo- zmogus, juridinis asmuo- neegzistuoja kaip zmogus, tai kokia imone, bendrove , sajunga ar pan... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:57:17
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau . O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? oj, rimtai 20.26 ![]() Svarbu ko sirdis geidzia =) O ka kiti sako.. Paklausyk, bet elkis kaip sirdis liepia =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:57:46
| Nuoroda
siestaa rašė:
Lenocka rašė:
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? fizinis asmuo- zmogus, juridinis asmuo- neegzistuoja kaip zmogus, tai kokia imone, bendrove , sajunga ar pan... Bet jeigu vienoj eilutej ten pas ji taip parasyta, tai net nz.. =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
14:07:24
| Nuoroda
Lenocka rašė:
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? per snora moku. asmens koda reikia kitoj vietoj rasyt - "Moketojo informacija"...tas koda reikia ivest prie "Gavejo informacija", o registravimo pazymoj vienintelis likes skaicius yra gavejo banko kodas - 73000...jei kas pildet per snora, tj apsvieskit kaip ten daryt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
15:59:03
| Nuoroda
blemba, neissiunciau tik del to, kad neradau kur savo asm koda rasyt. Siunciu per hanza.net, ir nera tokios skilties kaip "moketojo informacija". ka daryt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
16:14:01
| Nuoroda
siestaa rašė:
oj, rimtai 20.26
![]() Ei, yra dar taip sakančių? Nežinau kokie žmonės taip sako, bet, matyt, nėra susidūrę su farmacija kaip specialybe |