Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
00:48:29
| Nuoroda
man irgi taip nervus tampo.. per pirma niekur neistojau bet jokio laisko negavau . galetu ir greiciau tie rezultatai buti |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
01:03:36
| Nuoroda
Lerija rašė:
nepavojinga rašė:
diosa922 rašė:
ne tave viena kazin kiek zmoniu vis dar naktineja manau, kad nemazai ;D prisijungiu prie naktinejanciu |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
12:34:14
| Nuoroda
as ir nieko negavau dar .. o i kokia specelialybe stojot ir koks balas pas neistojusius ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
12:44:00
| Nuoroda
endy16 rašė:
verslo vadyba istojau kazin cia kas gero is to iseis?:D o kur stojai ? ir koks balas buwo ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
12:53:47
| Nuoroda
Sapior rašė:
"Mielas (-a) stojantysis (-čioji), as net ir tokio negaunu . |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
14:35:52
| Nuoroda
sveiki, gal kas yra istoje i vilnaius kolegija turizmo vadyba ? idomu suzinoti pereinama bala, nes nei per pirma nesitojau nei per antra |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
14:48:15
| Nuoroda
vitern rašė:
1 VU medicina vnf NL Konkurse nedalyvavote
esu pasirases vf sutarti (4 pageidavime), gal kas gali paaiskinti? o vat kaip cia suprasti ta kad konkurse nedalyvavote ? nes pas mane visos vietos parasytos konkurse nedalyvavote
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-08
22:54:27
| Nuoroda
trikssi rašė:
Barcos fanas rašė:
Ar tiesa kad reikia istojus reikia atsinest notaro patvirtinta brandos atestata? man irgi toks klausimas kilo, nes lb suprantu kaip ten kas reikia tureti brandos atestato kopijia nueini pas notara ir jis ten patvirtina ir tada vezi priduoti priduoti tos kopijos su notaro patvirtinimu
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-08
22:59:28
| Nuoroda
StreetSpirit rašė:
Nu zmones kaip jauciates?:) man tai visokios mintys galvoj sukas,kad tik uzmigt eitu mintys visokios kyla, ir viltis lyg yra kazkokia kad sianakty sulauksim rezultatu |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-08
23:01:05
| Nuoroda
StreetSpirit rašė:
egjutea rašė:
trikssi rašė:
Barcos fanas rašė:
Ar tiesa kad reikia istojus reikia atsinest notaro patvirtinta brandos atestata? man irgi toks klausimas kilo, nes lb suprantu kaip ten kas reikia tureti brandos atestato kopijia nueini pas notara ir jis ten patvirtina ir tada vezi priduoti priduoti tos kopijos su notaro patvirtinimu
O kam to notaro reikia? nu as kiek suprantu kad nepadirbta ten kopija ir panasiai, nes viska jis sutikrina bent kiek sake man |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
00:12:20
| Nuoroda
Demitap rašė:
na niekas dar nesulauket jokiu ziniu? :s ne
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
00:30:38
| Nuoroda
enga rašė:
Demitap rašė:
enga rašė:
egjutea rašė:
Demitap rašė:
man ir ne, jaučiu kad bus tik ryte kaip tu su tokiais rezultatai neistojai? pirmam etape niekur, matyt didelė konkurencija, gi socialiniai mokslai visgi, o ir rašiau ten viešą adm, finansai. as ir i socialinius mokslus rasiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
00:38:19
| Nuoroda
enga rašė:
egjutea rašė:
enga rašė:
Demitap rašė:
enga rašė:
egjutea rašė:
Demitap rašė:
man ir ne, jaučiu kad bus tik ryte kaip tu su tokiais rezultatai neistojai? pirmam etape niekur, matyt didelė konkurencija, gi socialiniai mokslai visgi, o ir rašiau ten viešą adm, finansai. as ir i socialinius mokslus rasiau ktu apskaita, ktu finansai as tai palikau pirma vieta vis tiek tokia pat nes noriu lb ten istot |