Vartotojo egjutea pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-01 00:48:29 | Nuoroda

man irgi taip nervus tampo.. per pirma niekur neistojau bet jokio laisko negavau . galetu ir greiciau tie rezultatai buti

Žinutė parašyta: 2011-08-01 01:03:36 | Nuoroda
Lerija rašė:
nepavojinga rašė:
diosa922 rašė:

ne tave viena :)

kazin kiek zmoniu vis dar naktineja :D

manau, kad nemazai ;D 

prisijungiu prie naktinejanciu :D

Žinutė parašyta: 2011-08-01 12:34:14 | Nuoroda

as ir nieko negavau dar .. o i kokia specelialybe stojot ir koks balas pas neistojusius ? 

Žinutė parašyta: 2011-08-01 12:44:00 | Nuoroda
endy16 rašė:

verslo vadyba istojau kazin cia kas gero is to iseis?:D

o kur stojai ? ir koks balas buwo ?

Žinutė parašyta: 2011-08-01 12:53:47 | Nuoroda
Sapior rašė:

"Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad baigėsi antrasis pagrindinio bendrojo priėmimo etapas. Studijuoti aukštojoje mokykloje Jūs nepakviestas (-a)"

Ech

as net ir tokio negaunu .

Žinutė parašyta: 2011-08-01 14:35:52 | Nuoroda

sveiki, gal kas yra istoje i vilnaius kolegija turizmo vadyba ? idomu suzinoti pereinama bala, nes nei per pirma nesitojau nei per antra

Žinutė parašyta: 2011-08-01 14:48:15 | Nuoroda
vitern rašė:

1 VU medicina vnf NL Konkurse nedalyvavote

esu pasirases vf sutarti (4 pageidavime), gal kas gali paaiskinti?

o vat kaip cia suprasti ta kad konkurse nedalyvavote ? nes pas mane visos vietos parasytos konkurse nedalyvavote

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:54:27 | Nuoroda
trikssi rašė:
Barcos fanas rašė:

Ar tiesa kad reikia istojus reikia atsinest notaro patvirtinta brandos atestata?

man irgi toks klausimas kilo, nes lb suprantu kaip ten kas

reikia tureti  brandos atestato kopijia nueini pas notara ir jis ten patvirtina ir tada vezi priduoti priduoti tos kopijos su notaro patvirtinimu :)

Žinutė parašyta: 2011-08-08 22:59:28 | Nuoroda
StreetSpirit rašė:

Nu zmones kaip jauciates?:) man tai visokios mintys galvoj sukas,kad tik uzmigt eitu :/

mintys visokios kyla, ir viltis lyg yra kazkokia kad sianakty sulauksim rezultatu :D

Žinutė parašyta: 2011-08-08 23:01:05 | Nuoroda
StreetSpirit rašė:
egjutea rašė:
trikssi rašė:
Barcos fanas rašė:

Ar tiesa kad reikia istojus reikia atsinest notaro patvirtinta brandos atestata?

man irgi toks klausimas kilo, nes lb suprantu kaip ten kas

reikia tureti  brandos atestato kopijia nueini pas notara ir jis ten patvirtina ir tada vezi priduoti priduoti tos kopijos su notaro patvirtinimu :)

O kam to notaro reikia?

nu as kiek suprantu kad nepadirbta ten kopija ir panasiai, nes viska jis sutikrina bent kiek sake man :)

Žinutė parašyta: 2011-08-09 00:12:20 | Nuoroda
Demitap rašė:

na niekas dar nesulauket jokiu ziniu? :s 

ne

Žinutė parašyta: 2011-08-09 00:30:38 | Nuoroda
enga rašė:
Demitap rašė:
enga rašė:
egjutea rašė:
Demitap rašė:

ne

man ir ne, jaučiu kad bus tik ryte

kaip tu su tokiais rezultatai neistojai? :)

pirmam etape niekur, matyt didelė konkurencija, gi socialiniai mokslai visgi, o ir rašiau ten viešą adm, finansai. :D juolab dar dvi rašiau į  kurias nieks nesusirinko.
antram etape gavau anglų filologiją, bet atsisakiau, (diagramos suklaidino biski mane, pamačiau kad visos vietos kur noriu užimtos ir nugrūdau į galą) et...
o va dabar laukiu stebūklo :D

as ir i socialinius mokslus rasiau :D ka pirmoje vietoj ? 

Žinutė parašyta: 2011-08-09 00:38:19 | Nuoroda
enga rašė:
egjutea rašė:
enga rašė:
Demitap rašė:
enga rašė:
egjutea rašė:
Demitap rašė:

ne

man ir ne, jaučiu kad bus tik ryte

kaip tu su tokiais rezultatai neistojai? :)

pirmam etape niekur, matyt didelė konkurencija, gi socialiniai mokslai visgi, o ir rašiau ten viešą adm, finansai. :D juolab dar dvi rašiau į  kurias nieks nesusirinko.
antram etape gavau anglų filologiją, bet atsisakiau, (diagramos suklaidino biski mane, pamačiau kad visos vietos kur noriu užimtos ir nugrūdau į galą) et...
o va dabar laukiu stebūklo :D

as ir i socialinius mokslus rasiau :D ka pirmoje vietoj ? 

ktu apskaita, ktu finansai :D o kad čia balas toks milžinas buvo, per daug tikėjaus ir nusvylau :/ o kur tu? dabar biskeli pasimokiau ir įdėjau lievesnes spec :D

as tai palikau pirma vieta vis tiek tokia pat nes noriu lb ten istot :D vk turizmo vadyba tai as  ir laukiu stebuklo :D o po to jau ir lievesnes tokios specialybes prisirankiojau :D