Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
22:40:54
| Nuoroda
Gal kas žinote koks buvo pernai paskutiniojo pakviesto i VPU anglų filologijos vf vieta KB? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
11:02:31
| Nuoroda
Peloponesietis rašė:
RolyPoly rašė:
Gal kas žinote koks buvo pernai paskutiniojo pakviesto i VPU anglų filologijos vf vieta KB? 14,00 Toks žemas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
14:14:10
| Nuoroda
Peloponesietis rašė:
RolyPoly rašė:
Peloponesietis rašė:
RolyPoly rašė:
Gal kas žinote koks buvo pernai paskutiniojo pakviesto i VPU anglų filologijos vf vieta KB? 14,00 Toks žemas? Manau, kad su, bet tik manau, nežinau. Šaltinis - Kur stoti 2011, ten visi konkursiniai balai, ir taip rašo. Ačiū. dar parašiau ir į VPU, tai jei ką nors domins ir jei gausiu atsakymą parašysiu jį čia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:57:12
| Nuoroda
Kaip manot ar įmanoma įstoti į anglų filologiją su 16,1kb(čia su motyvacinio testo balais)? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
19:06:57
| Nuoroda
RolyPoly rašė:
Kaip manot ar įmanoma įstoti į anglų filologiją su 16,1kb(čia su motyvacinio testo balais)? vf |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:19:06
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
RolyPoly rašė:
RolyPoly rašė:
Kaip manot ar įmanoma įstoti į anglų filologiją su 16,1kb(čia su motyvacinio testo balais)? vf as tai orientuojuos pagal praeitus metus,pasiziurek koks buvo praeitais metais balas i tavo filologija. Jo, čia patikimiausias būdas Gal ir patikimiausias, bet VPU atskirai neskelbia stojusių per pirmą, antrą, trečią etapus KB.. O į KurStoti 2011 įdėti bendro priėmimo KB. Dėl to remtis tuo, jog paskutiniojo pakviesto i vf KB buvo 14, šiek tiek baisu Žodžiu man jau prasidėjo paranoja... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:39:47
| Nuoroda
Miau rašė:
RolyPoly rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
RolyPoly rašė:
RolyPoly rašė:
Kaip manot ar įmanoma įstoti į anglų filologiją su 16,1kb(čia su motyvacinio testo balais)? vf as tai orientuojuos pagal praeitus metus,pasiziurek koks buvo praeitais metais balas i tavo filologija. Jo, čia patikimiausias būdas Gal ir patikimiausias, bet VPU atskirai neskelbia stojusių per pirmą, antrą, trečią etapus KB.. O į KurStoti 2011 įdėti bendro priėmimo KB. Dėl to remtis tuo, jog paskutiniojo pakviesto i vf KB buvo 14, šiek tiek baisu Žodžiu man jau prasidėjo paranoja... eik jau,istosi i vf ir bus viskas zeba Tikiuosi ;DD Jie mane jau turi priimt vien dėl to, kad šitą nesamoningą motyvacinį testą laikiau(Vertintojai net įpylė vandens atsigert, nes labai bijojau, o paskui visą laiką prasijuokė)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:23:38
| Nuoroda
Miau rašė:
RolyPoly rašė:
Miau rašė:
RolyPoly rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
RolyPoly rašė:
RolyPoly rašė:
Kaip manot ar įmanoma įstoti į anglų filologiją su 16,1kb(čia su motyvacinio testo balais)? vf as tai orientuojuos pagal praeitus metus,pasiziurek koks buvo praeitais metais balas i tavo filologija. Jo, čia patikimiausias būdas Gal ir patikimiausias, bet VPU atskirai neskelbia stojusių per pirmą, antrą, trečią etapus KB.. O į KurStoti 2011 įdėti bendro priėmimo KB. Dėl to remtis tuo, jog paskutiniojo pakviesto i vf KB buvo 14, šiek tiek baisu Žodžiu man jau prasidėjo paranoja... eik jau,istosi i vf ir bus viskas zeba Tikiuosi ;DD Jie mane jau turi priimt vien dėl to, kad šitą nesamoningą motyvacinį testą laikiau(Vertintojai net įpylė vandens atsigert, nes labai bijojau, o paskui visą laiką prasijuokė)
o jetau ir kiek gavai? na nemanau,kad visus turi priimt kas tik laike,nes laike ir tokie kurie net nenori stot,siaip taip sakant paprikolu.pati tokiu pazistu. ;D tai va manau jie atsizvelgia. Bet tu istosi! Ištiesų nežinau kaip, bet gavau 2..;D Per visą motyvacinį lydėjo nesėkmės..Pirmiausia abu tušinukai sugedo ir neberašė, ir net nepasibaigė, bet tiesiog neberašė, tai teko prašyti prižiūrėtojų, kad paskolintų. Vėliau palikau rankinę auditorijoje. O galiausiai prasidėjus pokalbiui taip nervinausi, kad vos tik pradėjusi šnekėti užsikirtau tiesiog(tada įpylė vandens ir liepė vis atsigerti prieš pradedant šnekėti). Kai jau viskas atrodė pusė bėdos pokalbis baigėsi. Ir aš aišku gi nepraleidau progos pasidaryti dar daugiau gėdos ;D Kai pasakė, kad pokalbis baigtas, su išraiška veide *išgyvenau* dramatiškai atsidusau. Tada vertintojai pradėjo juoktis ir sakė, kad išėjusi iš auditorijos išgasdinsiu net ir tuos kurie dar nebijojo ;D Žinau, kad neturi visų priimt, bet už kančias ir pastangas mane privalo ;DDD O visur pokalbiai vyko apie 4 ar 5 minutes, nes aš įsivaizdavau, kad mus ten po 15min laikys. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
21:44:58
| Nuoroda
Roberta Aurėja -> Būtų buvę gal ir man linksma tada, bet čiut neapsiverkus važiavau į namus, nes galvojau, kad už tokį pokalbį gausiu 0. Plius galvojau, kad labai matėsi kurios istorijos buvo kurtos, o kur pasakojau nuoširdžiai Miau -> patikėk čia net puse tiek kiek nervinuosi nesimato |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
17:43:18
| Nuoroda
Aš rašysiu 1nr, bet nesitikiu gauti pakvietimą į vf |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
17:43:50
| Nuoroda
RolyPoly rašė:
Aš rašysiu 1nr, bet nesitikiu gauti pakvietimą į vf * pakvietimo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
17:57:48
| Nuoroda
Gintera rašė:
RolyPoly, kodėl nesitiki ? gal gausi aš tai laaabai noriu įstot į vf, bet nežinau ar pavyks ;/ Anglų filologiją sugalvojau studijuoti tada, kai jau nebegalėjau pasirinkti mokytis antrosios užsienio kalbos. ;( Dar ir egzaminuose susimoviau.:/ Todėl KB maždaug tik 16,1 (su motyvacinio balais). |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:01:52
| Nuoroda
Gintera rašė:
tavo KB didesnis už mano emm, aš ir pati neturiu kitos kalbos.. betj uk ir be jos glima įstot man atrodo, metinį žiūri gimtosios arba kitos užsienio kalbos kadan gi kitos nesimokiau, tai tikiuosi gimtosios žiūrės... Į gimtosios kalbos metinį žiūri tada, kai tavo gimtoji nėra lietuvių. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
21:28:23
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Miau rašė:
Žalia arbata. rašė:
Na va, laikiau 30 d. VPU, gavau 2 balus. Kitaip ir būti negalėjo i kokia spec? Anglų filologija. O tu turi antrosios kalbos metinį?:) Čia aš bandau nusiteikti iki galo jog nepateksiu į vf ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
00:01:47
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
RolyPoly rašė:
Žalia arbata. rašė:
Miau rašė:
Žalia arbata. rašė:
Na va, laikiau 30 d. VPU, gavau 2 balus. Kitaip ir būti negalėjo i kokia spec? Anglų filologija. O tu turi antrosios kalbos metinį?:) Čia aš bandau nusiteikti iki galo jog nepateksiu į vf ;D Neturiu, bet naiviai tikiuosi papulti į vf Likimo sesė ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
20:01:53
| Nuoroda
VitK123 rašė:
Sveiki. Gal kas žinot, ar įmanoma įstoti į pedagoginį nelaikius motyvacinio testo? Įmanoma, tačiau tik į vnf. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:22:54
| Nuoroda
turek_beda rašė:
Bet truputi nesupratau. As su 18.08 net i siaulius VF negavau pakvietimo ? Aš į ViKo su 18,00 negavau ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:24:04
| Nuoroda
Toks jausmas, kad ryte paaiskės, kad įvyko klaida ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:40:26
| Nuoroda
Daina rašė:
istojau anglu filologija VF :)))))))))))))))))))))))) irgi tikiuos,kad neklaida:D Aš ir į anglų filologija vf, bet bijau pradėt džiaugtis ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:43:11
| Nuoroda
Daina rašė:
.Ligita rašė:
Daina rašė:
istojau anglu filologija VF :)))))))))))))))))))))))) irgi tikiuos,kad neklaida:D Aš ir į anglų filologija vf, bet bijau pradėt džiaugtis ;DD duok skype ligita_3 |