Vartotojo Melane pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-29 15:06:52 | Nuoroda
Haslem rašė:

palauk tu gal tokia mergina kuri prieš paskelbiant testo rezultatus per visą koridorių garsiai aiškino kaip moka matieką, bet nežada studijuot ekonomikos ir stos į leidybą?? :D

Čia gal apie mane kalbi ;DDD

Žinutė parašyta: 2011-06-29 15:17:55 | Nuoroda

Ne, neišlaikiau aš, bet nieko keisto ;D. Jau kai atėjau prie patalpos laikyti testui, supratau, kad nebenoriu žurnalistikos :)

Žinutė parašyta: 2011-06-29 18:50:02 | Nuoroda
Sraigt rašė:

nuuu, kaip jūs galit prisimint iš rūbų, nesuprantu ;D aš žmones prisimenu iš plaukų. vyrukus prisimenu du - vieną juodais, ilgesniais garbanotais (pavydžiu juodai), o kitą trumpais, šviesesniais ir su akiniais. ;D

Aš irgi tik šiuos du pamenu . O va, panelių kiek daug.... Tai net apsidžiaugiau, kai neišlaikiau :D . Noriu vaikinų kolektyve, ne vien čiolų ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-29 19:01:01 | Nuoroda
Haslem rašė:

aš šiaip buvau toks piktas vyrukas su petnešom kuris praktiškai visą laiką vaikščiojo po koridorių pirmyn atgal.

Žinai, gal ir pamenu tave :). Kur sėdėjai auditorijoj? ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 07:55:08 | Nuoroda
magnatas rašė:
Melane rašė:

Ne, neišlaikiau aš, bet nieko keisto ;D. Jau kai atėjau prie patalpos laikyti testui, supratau, kad nebenoriu žurnalistikos :)

Dabar stosi į leidybą? :)

Tikriausiai, arba į ekonomiką... ;D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 07:57:35 | Nuoroda
Haslem rašė:

aš auditorijoj sėdėjau pačiam viršuj, dešinėj pusėj... nu gal dar biški aukščiau toks 'ryžas' sėdėjo.

Žinau tave tuomet ;)