Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-29
15:06:52
| Nuoroda
Haslem rašė:
palauk tu gal tokia mergina kuri prieš paskelbiant testo rezultatus per visą koridorių garsiai aiškino kaip moka matieką, bet nežada studijuot ekonomikos ir stos į leidybą?? Čia gal apie mane kalbi ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
15:17:55
| Nuoroda
Ne, neišlaikiau aš, bet nieko keisto ;D. Jau kai atėjau prie patalpos laikyti testui, supratau, kad nebenoriu žurnalistikos |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
18:50:02
| Nuoroda
Sraigt rašė:
nuuu, kaip jūs galit prisimint iš rūbų, nesuprantu ;D aš žmones prisimenu iš plaukų. vyrukus prisimenu du - vieną juodais, ilgesniais garbanotais (pavydžiu juodai), o kitą trumpais, šviesesniais ir su akiniais. ;D Aš irgi tik šiuos du pamenu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
19:01:01
| Nuoroda
Haslem rašė:
aš šiaip buvau toks piktas vyrukas su petnešom kuris praktiškai visą laiką vaikščiojo po koridorių pirmyn atgal. Žinai, gal ir pamenu tave |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
07:55:08
| Nuoroda
magnatas rašė:
Melane rašė:
Ne, neišlaikiau aš, bet nieko keisto ;D. Jau kai atėjau prie patalpos laikyti testui, supratau, kad nebenoriu žurnalistikos Dabar stosi į leidybą? Tikriausiai, arba į ekonomiką... ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
07:57:35
| Nuoroda
Haslem rašė:
aš auditorijoj sėdėjau pačiam viršuj, dešinėj pusėj... nu gal dar biški aukščiau toks 'ryžas' sėdėjo. Žinau tave tuomet |