Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-03
13:49:40
| Nuoroda
Nesinori garantuoti, bet manau daug kas antroje programoje Klaidas gavot. Aišku kaltas žioplumas ir aklas žiūrėjimas bei pasitikėjimas užduoties pateiktimi. Esmė tame, kad duomenų pavyzdyje šokėju porų skaičius N parašytas 5, o šokėjų yra 3 poros. Manau tai jau šioks toks klaidinimas ir egzamino sudarinėtojų neatidumas, kuris neturėtų būti paprastai atleistas. Pavyzdžiui aš, darau viską nuosekliai, o kaip su nuskaitymu buvo problemos ieškojau klaidos ir ilgai, beveik tiek ilgai, kiek užtektų programą parašyt . Aišku mano bėdos, kad nedariau kitų procedūrų ir funkcijų. (tik likus 10min sugalvojau pradėt rašyt bent rikiavimo procedūrą). Toks jausmas, kad nelabai jie(vertintojai) ir atsižvelgs į tai. o tas TAI tikrai didelis, nes manau daug mokinių gavus klaidą jos ieško, o ne aklai skuba į priekį daryt, o padarius išvis klaidų labirinte išėjimo ieško neįmanomo. Taip kad visą laiką buvau nepatenkintas informatikos egzamino sudarinėtojais(tuo, kad testo dalis be programavimo beveik visiškai neparodo informatikos žinių) o šįkart, bum, padarė dar didesnę staigmeną.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-04
11:50:53
| Nuoroda
Mane irgi guodė, kad daug kas gal neišsprendė tos programos, bet klausimas keliose mokyklose žmonės nežinojo, kad ten klaida, nes kažkaip įtartinai mažai nusiskundimų ta tema čia. + kažkas rašė čia, kad ne tik pasakė pasiūlymus(duomenų pavyzdžius, kaip supratau, 2 praktinės dalies), bet dar ir 20min laiko pridėjo prie egzamino. Dar, vienus paleidžia vėliau, kitus, Alinos atžvilgiu, vėliau. Atrodo, kad tas Informatikos egzaminas nebūtų svarbus nei patiems sudarinėtojams, nei ten sėdintiems vykdytojams. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-04
13:26:54
| Nuoroda
Programer rašė:
Jokios klaidos praktinėse užduotyse nebuvo, duomenis reikėjo nuskaityti su while not eof(failas) funkcija. Pirmiausia reikia atidžiai skaityti sąlygą ir pagalvoti ar negalėtų taip būti kad vienas žmogus gali keliose porose dalyvauti (kas realiame gyvenime nebūna) tada tik klykti apie klaidą. Sėkmės, kas pagalvojo kad tokio lygio įvykyje galėjo būti daromos klaidos! Tai tada irgi gerai - egzaminas, kuris iš esmės turėtų patikrinti logiką, pateikia nelogišką sąlygą. Tuo labiau, paaiškink tada, kur tu panaudojai tada tą šokėjų skaičių N - 5? Kam kišt nereikalingą informaciją į pavyzdį? Vėlgi šioks toks klaidinimas ir blaškymas. |