Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-23
23:46:55
| Nuoroda
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-24
18:47:53
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-24
18:56:10
| Nuoroda
Sveiki |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-25
11:02:13
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu Jap, esu mažeikietė |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-25
11:02:15
| Nuoroda
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Justukas rašė:
Simonna rašė:
Sveiki:) Prisidedu prie įstojusių į logistikos vadybą. Artėja rugsėjo 1-oji, todėl būtų faina susirasti bendrakursių ir naujų draugų. Tai, kas norėtų susipažinti, parašykit Sveikut Kaip fainai, kad atsiliepei, Juste aš čia vienintelė šiaulietė jei nelkystu Jap, esu mažeikietė |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-27
13:57:12
| Nuoroda
KVK minėjo, kad duos laikinus pažymėjimus, o tikruosius gausim tik rugsėjo vid. ar gale. |