Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:06:54
| Nuoroda
EvilRez rašė:
Malonu ,malonu labas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:14:13
| Nuoroda
rožinė pasiūlymų diagrama (stulpelinė) rodo pakviestųjų skaičių, o žalios diagramos - pasirašiusių sutartį skaičių. Visgi keista, kad kai kur iš kelių šimtų žmonių pakviesta 1-2, nors laisvų vietų turėtų būti kelios dešimtys. Kaip žinia, pasiūlymus mums teikė kompiuteriai, tai ką ten gali žinoti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:16:33
| Nuoroda
toje didesnėje diagramoje žalias rutuliukas yra tavo konkursinio balo vieta tarp visų davusių prašymus į tą specialybę. Rodyklė rodo paskutinio pakviestojo konkursinio balo vietą. Žalias brūkšnys - tavo gauto kvietimo vieta tarp visų pakviestųjų. Na bent jau aš taip suprantu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:23:14
| Nuoroda
Aurushca rašė:
Sveiki,žiūrėkit gal ir jums taip atsitiko?Pagal diagramas,kurios atsirado šiandien aš turėjo įstoti net į keturias vietas,bet nei iš vieno negavau pakvietimo.Ką toliau daryti?Skambinau į lamą visur užimta... Taip atsitiko todėl, kad tau siūlė tavo prioritetus. Jei, pavyzdžiui, tu pagal diagramas galėjai įstoti į kažkokią specialybę, bet ją parašei kokiu 10 numeriu, tau siūlė realią galimybę įstoti kuo aukštesniu prioriteto numeriu ir pasiūlė aukštesnę vietą, tarkim antrą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:24:30
| Nuoroda
kusta rašė:
O tose diagramose i kuria linija ziuret ar ta su rodyklike ar ta paprasta rodyklytė rodo paskutinio pakviestojo konkursinio balo vietą. Tavo konkursinį balą žymi žalias rutuliukas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:28:27
| Nuoroda
Uncle_Sam rašė:
Pirma kreivė man aiški. Kalbu apie antrą diagramą, ir jos legendą. "Pasirašė sutartis" - wtf? Beje, taipogi nesuprantu kodėl tik vienetai žmonių pakviesti į tam tikras specialybes Kai kurie žmonės spėjo pasirašyti sutartis šeštadienį arba šiandien ryte. Jei žalios diagramos nerodo, reiškia dar niekas toje specialybėje sutarčių nepasirašė. O dėl tų vienetų pakviestųjų, tai gali, manau, vėl būti sistemos klaida (nebūtų LAMA) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:33:47
| Nuoroda
bezabrazija čia su ta LAMA. Nebesuprantu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:37:23
| Nuoroda
žalia diagrama būna įkomponuota į rožinę, bet jei jos nėra, reiškia, kad arba dar niekas nespėjo pasirašyti sutačių, arba univeras neperdavė Lamai duomenų apie pasirašiusių sutartis skaičių. Čia mano versija |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:46:43
| Nuoroda
na pas mane rodo kmu į visuomenės sveikatą pakviestas vf 1, nors univero puslapy parasšyta, kad yra skirtos 42 vf vietos. Ergoterapija pakviesti 2 į vf, nors yra 15 vietų. Tai gal dar paliko šansų antram etapui? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:47:26
| Nuoroda
Himalaya rašė:
Ką reiškia tas žalias brūkšnys su numeriuku? rodo kur tu pakviesta ir kokiu numeriu buvo tavo prašymas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:20:12
| Nuoroda
Vis delto ir as pasirasiau sutarti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
14:36:24
| Nuoroda
simulyte rašė:
ar kam nors yra taip kad kur "balas geriausiuju eileje" yra tuscia? ar jeigu balo nebera reiksiasi nerbera laisvu vietu i ta specialybe? Kaip suprantu, jei tuscia, tai nereikalingas minimalus balas (ar kaip ten), dazniausiai taip rodo i vnf stojant. Drauge gavo pasiulyma, nors "balas geriausiuju eileje" buvo tuscia. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-30
23:07:52
| Nuoroda
Ten pirmojo etapo programu pasirenkamuma rodo. Paziurek i atnaujinimo data |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-31
22:05:47
| Nuoroda
tai numeskit link'a |