Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:31:48
| Nuoroda
ir aš čia įstojau : ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:05:34
| Nuoroda
Vergissmeinnicht rašė:
Herzlich willkommen! Na, ar patenkintos? Pirmu numeriu rašėt? aš tai antru rašiau. na, bet šiaip tai patenkinta. :} o kaip jūs? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:32:23
| Nuoroda
Vergissmeinnicht rašė:
O kas pirmoj buvo? Aš dvejojau kurį laiką, bet likus maždaug 2 savaitėms visiškai apsisprendžiau ir dabar esu įsitikinusi,jog esu ten,kur ir turiu būti. psichologiją pirmoj rašiau, bet deja, su matematika nedraugauju, tai va taip ir gavosi :} na, pasimokysim ir pamatysim, kaip ten kas.. tikiuosi, patiks mokytis tokį dalyką ;o o kaip šiaip jums su vokiečių kalba? labai jau pažengę į priekį? pagal tą Europinį lygį, maždaug koks? gal turit Sprach'ą? : ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:38:24
| Nuoroda
oho kiek mūsų daug jau! kiek žiūrėjau, tai visoj grupėj tik 18 žmonių turėtų būti..biški mažokai ;obeje,jūs iš Vilniaus ar atvažiuosit tik čia studijuot? nes jei vietinės, tai būtų galima gal kokį mini susitikimą kur suorganizuoti pirmai pažinčiai.. na, kad rugsėjį drąsiau būtų : )) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
20:15:30
| Nuoroda
žiūrėkit, mes jau turim savo tvarkaraštį >> www.flf.vu.lt/assets/files/TVARK_2010autumnus/VOKFIL_VOKUZS_1k._2010autumnus.pdf
o šiaip, į kurią pamainą stovykloj planuojat važiuot? ar 20-22 ar 22-24? būtų smagu, jeigu visos į vieną važiuotumėm ir ten susitiktumėm : ) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
22:17:13
| Nuoroda
man irgi biški atrodo, jog per mažai dalykų mokysimės;kažkaip nuobodokai tas tvarkaraštis atrodo..na, bet žiūrėsim,kaip ten bus : ) o dėl stovyklos - rytoj arba poryt nešiu dokumentus tvarkyt, tai pasiklausinėsiu daugiau apie ją. jeigu ką naujo sužinosiu, pranešiu! o dėl datos - man irgi jokio skirtumo, bet kada galiu. tai derinsimės prie kitų : ) beje, gal turi facebook'ą? būtų paprasčiau bendraut |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-15
19:45:36
| Nuoroda
Vergissmeinnicht rašė:
Sveikos, na, tai ar važiuosit į fuksų stovyklą? Į kurią pamainą patekot? važiuosiu. į pirmą. kiek žinau, į antrą iš mūsų grupės niekas nevažiuoja |