Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:36:38
| Nuoroda
Abiems Jums issiunciau zinutes. As ziniasklaidos IT parasiau 2 nr, bet dar nekrauna man lamos puslapio. Su kokiu Jus balu istojot? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:51:40
| Nuoroda
Pas mane pirmoj vietoj ziniasklaidos inzinerija. Man arba neatidaro to lama puslapio arba rodo tuscia. Sms kuria buvau uzsisakius neateina.. Nezinau net ka galvot, reikia laukti.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:05:48
| Nuoroda
Sveiki, gal yra istojusiu i KTU ziniasklaidos inzinerija? Jei taip, su kokiu balu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:07:42
| Nuoroda
Sveiki, gal yra istojusiu i KTU ziniasklaidos inzinerija? Jei taip, su kokiu balu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:27:26
| Nuoroda
Jau antra pakeli siemku suvalgiau sededama prie pc, tam, kad suzinociau kur istojau ir nieko.. Labai "saunus" penktadienis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:31:50
| Nuoroda
Tuoj paskambinsiu i lama ir iskoliosiu visais zinomais keiksmazodziais |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:34:08
| Nuoroda
tillary rašė:
Andress rašė:
Tuoj paskambinsiu i lama ir iskoliosiu visais zinomais keiksmazodziais as ir norejau, bet paskui pagalvojau, kad jie mano tel tai zinos, nes ten parasiau, tai paskui negausiu net mokamos vietos Tuoj susirasiu is ko paskambint ir desiu nuo sirdies |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:36:33
| Nuoroda
Tika skambinau i lama, tai kaip ir kazkas cia sake - uzimta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:38:15
| Nuoroda
tillary rašė:
Andress rašė:
tillary rašė:
Andress rašė:
Tuoj paskambinsiu i lama ir iskoliosiu visais zinomais keiksmazodziais as ir norejau, bet paskui pagalvojau, kad jie mano tel tai zinos, nes ten parasiau, tai paskui negausiu net mokamos vietos Tuoj susirasiu is ko paskambint ir desiu nuo sirdies taip ir padaryk, mes tau nupirksim sampes kai varysim visi i Londona dirbti Tai galesim kartu ir kalt ta sampe, nes kiek matau, tai jau ir man reiks cimodanus krautis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:39:14
| Nuoroda
cacalele rašė:
Andress rašė:
Tuoj paskambinsiu i lama ir iskoliosiu visais zinomais keiksmazodziais nekoliok:D paklausk ka reiskia tuscia grafa:D Kad jie lodoriai, net ragelio pakelt nesiruosia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:39:15
| Nuoroda
cacalele rašė:
Andress rašė:
Tuoj paskambinsiu i lama ir iskoliosiu visais zinomais keiksmazodziais nekoliok:D paklausk ka reiskia tuscia grafa:D Kad jie lodoriai, net ragelio pakelt nesiruosia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:40:39
| Nuoroda
ujujuj rašė:
Labai džiaugiuosi įstojusi į KMU odontologiją vf Sveikinu, bet pagyrunai cia nelaukiami. Matai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:43:18
| Nuoroda
cacalele rašė:
tillary rašė:
Andress rašė:
tillary rašė:
Andress rašė:
Tuoj paskambinsiu i lama ir iskoliosiu visais zinomais keiksmazodziais as ir norejau, bet paskui pagalvojau, kad jie mano tel tai zinos, nes ten parasiau, tai paskui negausiu net mokamos vietos Tuoj susirasiu is ko paskambint ir desiu nuo sirdies taip ir padaryk, mes tau nupirksim sampes kai varysim visi i Londona dirbti p.s as ir apie emgiracija uzsigalvojau:D nafik daugiau gauciau seniams siknas valydama nei cia:d neuzteko nei bio 86, nei lt 72.. na ir chemijos:D aina jie naaaa:d gal darom masines isvazytuves?:d Gal ir nebloga mintis. Nauju draugu susirasiu, bent draugai amziams liks |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:48:05
| Nuoroda
Man atrodo as apsirengiu ir lekiu i parduotuve, nusipirksiu kokio sampano ar vyno, tai bent bus linksmiau prie pc sedet su savo likimo draugais |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:50:41
| Nuoroda
Man toks vaizdas, kad visi stoja tik i medicina, odontologijas ir pan. Apie savo KTU specialybe isvis nieko negirdejau, suprask kaip nori |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:52:54
| Nuoroda
Jenny rašė:
Andress rašė:
Man atrodo as apsirengiu ir lekiu i parduotuve, nusipirksiu kokio sampano ar vyno, tai bent bus linksmiau prie pc sedet su savo likimo draugais as laukiu kol draugas grys tikrai kalsiu vyno ir snd lys kaip niekad Tai aisku ko cia varzytis, penktadienis yra, kodel mes cia turim nervuotis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:54:26
| Nuoroda
auksinė rašė:
Sveiki. Ar galiu tikėtis įstoti į vnf jei mano konkursinis balas 14,9 ? Mazute, jei mes tai zinotume, tikrai cia nesdetume ir laiko negaistume. Cia bananu salis, niekada negali zinoti kas kaip ir kada |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:55:54
| Nuoroda
Jenny rašė:
Andress rašė:
Jenny rašė:
Andress rašė:
Man atrodo as apsirengiu ir lekiu i parduotuve, nusipirksiu kokio sampano ar vyno, tai bent bus linksmiau prie pc sedet su savo likimo draugais as laukiu kol draugas grys tikrai kalsiu vyno ir snd lys kaip niekad Tai aisku ko cia varzytis, penktadienis yra, kodel mes cia turim nervuotis tikrai bet turiu tokia vilty kad rytoj rodys ka kita Tiesa pasakius ir as dar tikiuosi, todel nepuolu i asaras. Bet jei suzinosiu,kad tikrai niekur neistojau, tai va tada nezinau nezinau.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:58:22
| Nuoroda
Ieinu vis, o ten tuscia.. Cia tas pats kas per Kaledas po eglute nerasti nei vienos dovaneles.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:03:21
| Nuoroda
As jau praradau vilti.. |