Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:05:15
| Nuoroda
Bet ale negi LAMA negali normalių servų nusipirkti? Košmaras kažkoks. Juk žino, kad visi supuls tikrint.....!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:12:35
| Nuoroda
Gal yra istojusiuju i VTDK? (Interaktyvas arba fotografija) Kažkaip man galvelė neišneša, kad aš su savo visai padoriu balu neįstojau.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:20:09
| Nuoroda
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:29:40
| Nuoroda
kaip žiauru..atvariau į vilnių vien tam, kad stojimą susitvarkyt, o čia toks š*das gaunasi. maniau šiandien viską pasirašysiu ir ryt jau galėsiu atgal prie ežeriuko nert...bet neeeeeeeeeeeeeeee..kur tau.... reikia lydytis prie kompo ir laukt dangiškosios manos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:32:53
| Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. kur stojai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:39:29
| Nuoroda
Smalsu - gal yra kas jau įtojo į VU azijos studijas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:42:41
| Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. kur stojai? Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti.... ...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:57:21
| Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. kur stojai? Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti.... ...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna... Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien manau mano juoko protrūkį išgirdo ir kaimynai. interjero apželdinimas žinoma yra įdomi mintis....bet nemanau, kad VTDK tai propaguoja
ar esi tikra, kad ji netyčia nepasirinko aplinkos inžinerijos VGTU? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:26:32
| Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. kur stojai? Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti.... ...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna... Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien manau mano juoko protrūkį išgirdo ir kaimynai. interjero apželdinimas žinoma yra įdomi mintis....bet nemanau, kad VTDK tai propaguoja
ar esi tikra, kad ji netyčia nepasirinko aplinkos inžinerijos VGTU? issiaiskinau. viskas gerai pas ja, tiesiog zmogus risliai sneket nemoka. 17.00, interaktyvus dizainas (7nr), fotografija (9nr). 1-6 prioritetu prirašiau VU specialybių bet prioritetai nieko labai neduoda ar ne? jie tik "sau", o tai ar įstosi ar ne - balo reikalas (nebent būtų keli žmonės su tokiais pat balais)...ar ne? :S |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:30:42
| Nuoroda
kiek skaitau tai kolegijose dar 1000 vf vietų liko.....ir ką tai reiškia? ar jos bus atiduotos per antrą turą ar taip ir liks kaip pernai - atgal į biudžetą?? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:18:41
| Nuoroda
turiu teoriją, kad visi vf balai dirbtinai sukelti, tam, kad žmonės pirma į vnf sulystų... dabar visiem pasiūlys vnf vietas, o per antrą turą matysim žmogelius ir su prastesniais balais į vf įstojančius. kiaulizmas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:47:25
| Nuoroda
M̧̟̫͓̜͇̲ͣ͋ͥà̙̖̹̹̼̟̪ͤ̚r̸i͟j̷͈a̡̼͙͇̘ͪ̒̊̈́͂̈ rašė:
As su 18.5 istojau i tuscius langelius. Kam nervai nelaiko tai prisiminkit kas buvo praeitais metais. Niekam jus, busimi studentai, neidomus. Nedramatizuokit. apšviesk, brangioji, kas buvo praeitais metais? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:19:40
| Nuoroda
Rullis rašė:
Na man nera jokio skirtumo,sedekite cia kad ir visa nakti.Stebuklas cia neivyks.Gero vakaro ir iki. Jeigu prisistatytum kaip žmogus ir paaiškintum iš kur tavo info tada gal kas į tave ir rimčiau pažiūrėtų, o kai vaidini "kietą" 14-ikmetį tai ir gauni spyrį į kiaušus... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:32:52
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:35:51
| Nuoroda
gulgul rašė:
Linksmas22 rašė:
Inede rašė:
Johnny B rašė:
Miglė21 rašė:
gulgul rašė:
nu va, gavau sms, kad neistojau. Nesamone, mano balas 20,84 i kur bandei stot? su tokiu balu visur įstoji be problemų... cia nesamone, cia pats auksciausias balas , klaida kazkokia nu bl jus pamastykit koks zmogus su KB 20,80 stotu i kometologija.... nu nihuja netikiu kad pas ji/ja toks balas... arba kai pilde savo prasymus prizimejo kad 15 olipiadu pirmas vietas pajame 10 kartu europos cempionas , dar plius koks invalidas ir naslaitis ir dar visokiu veju .... vaikuti, pas mane bevaik visi 10 nesuprantu kodėl piktinates - jeigu žmogui tai įdomu tegu sau stoja juk kosmetologijos pramonė dabar yra oj oj kokia pakilusi. nebūtina dirbti kosmetologe - galima kosmetiką KURTI! ^_^ |