Vartotojo Shamane pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:05:15 | Nuoroda

Bet ale negi LAMA negali normalių servų nusipirkti? Košmaras kažkoks. Juk žino, kad visi supuls tikrint.....!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:12:35 | Nuoroda

Gal yra istojusiuju i VTDK? (Interaktyvas arba fotografija)

Kažkaip man galvelė neišneša, kad aš su savo visai padoriu balu neįstojau....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:20:09 | Nuoroda

Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:29:40 | Nuoroda

kaip žiauru..atvariau į vilnių vien tam, kad stojimą susitvarkyt, o čia toks š*das gaunasi. maniau šiandien viską pasirašysiu ir ryt jau galėsiu atgal prie ežeriuko nert...bet neeeeeeeeeeeeeeee..kur tau.... reikia lydytis prie kompo ir laukt dangiškosios manos 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:32:53 | Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:

Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! 

mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. ;)

kur stojai? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:39:29 | Nuoroda

Smalsu - gal yra kas jau įtojo į VU azijos studijas? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:42:41 | Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:

Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. :D o as nieko su dar aukstesniais balais negavau :(

kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti....

...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:57:21 | Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:

Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. :D o as nieko su dar aukstesniais balais negavau :(

kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti....

Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien :D Paskambino ir staugt pradejo, kad i kazkoki "apzeldinima" gavo pakvietima studijuot VF, idomu ar is vis tokios studijos yra VTDK? Sitas kvietimas yra parasytas prie interjero dizaino.  Lietuvoje ir toliau veikia absurdo politika. :D

manau mano juoko protrūkį išgirdo ir kaimynai.

interjero apželdinimas žinoma yra įdomi mintis....bet nemanau, kad VTDK tai propaguoja :)

ar esi tikra, kad ji netyčia nepasirinko aplinkos inžinerijos VGTU? 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:26:32 | Nuoroda
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:

Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien :D Paskambino ir staugt pradejo, kad i kazkoki "apzeldinima" gavo pakvietima studijuot VF, idomu ar is vis tokios studijos yra VTDK? Sitas kvietimas yra parasytas prie interjero dizaino.  Lietuvoje ir toliau veikia absurdo politika. :D

manau mano juoko protrūkį išgirdo ir kaimynai.

interjero apželdinimas žinoma yra įdomi mintis....bet nemanau, kad VTDK tai propaguoja :)

ar esi tikra, kad ji netyčia nepasirinko aplinkos inžinerijos VGTU? 

issiaiskinau. viskas gerai pas ja, tiesiog zmogus risliai sneket nemoka. 
O koks tavo balas ir kur stojai?

17.00, interaktyvus dizainas (7nr), fotografija (9nr). 1-6 prioritetu prirašiau VU specialybių

bet prioritetai nieko labai neduoda ar ne? jie tik "sau", o tai ar įstosi ar ne -  balo reikalas (nebent būtų keli žmonės su tokiais pat balais)...ar ne? :S

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:30:42 | Nuoroda

kiek skaitau tai kolegijose dar 1000 vf vietų liko.....ir ką tai reiškia? ar jos bus atiduotos per antrą turą ar taip ir liks kaip pernai - atgal į biudžetą??

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:18:41 | Nuoroda

turiu teoriją, kad visi vf balai dirbtinai sukelti, tam, kad žmonės pirma į vnf sulystų...

dabar visiem pasiūlys vnf vietas, o per antrą turą matysim žmogelius ir su prastesniais balais į vf įstojančius. kiaulizmas.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:47:25 | Nuoroda
M̧̟̫͓̜͇̲ͣ͋ͥà̙̖̹̹̼̟̪ͤ̚r̸i͟j̷͈a̡̼͙͇̘ͪ̒̊̈́͂̈ rašė:

As su 18.5 istojau i tuscius langelius. Kam nervai nelaiko tai prisiminkit kas buvo praeitais metais. Niekam jus, busimi studentai, neidomus. Nedramatizuokit.  

apšviesk, brangioji, kas buvo praeitais metais?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:19:40 | Nuoroda
Rullis rašė:

Na man nera jokio skirtumo,sedekite cia kad ir visa nakti.Stebuklas cia neivyks.Gero vakaro ir iki.

Jeigu prisistatytum kaip žmogus ir paaiškintum iš kur tavo info tada gal kas į tave ir rimčiau pažiūrėtų, o kai vaidini "kietą" 14-ikmetį tai ir gauni spyrį į kiaušus...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:32:52 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:35:51 | Nuoroda
gulgul rašė:
Linksmas22 rašė:
Inede rašė:
Johnny B rašė:
Miglė21 rašė:
gulgul rašė:

nu va, gavau sms, kad neistojau. Nesamone, mano balas 20,84

i kur bandei stot?

su tokiu balu visur įstoji be problemų...

cia nesamone, cia pats auksciausias balas , klaida kazkokia

nu bl jus pamastykit koks zmogus su KB 20,80 stotu i kometologija.... nu nihuja netikiu kad pas ji/ja toks balas... arba kai pilde savo prasymus prizimejo kad 15 olipiadu pirmas vietas pajame 10 kartu europos cempionas , dar plius koks invalidas ir naslaitis ir dar visokiu veju ....

vaikuti, pas mane bevaik visi 10

nesuprantu kodėl piktinates - jeigu žmogui tai įdomu tegu sau stoja :)

juk kosmetologijos pramonė dabar yra oj oj kokia pakilusi. nebūtina dirbti kosmetologe - galima kosmetiką KURTI! ^_^