Vartotojo Marcius03 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:37:55 | Nuoroda

ISM Ekonomika db reik viska suzinot kokiu dokumentu reik ir t.t.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 21:59:30 | Nuoroda

Sveiki

Pasidžiaukim kam pavyko čia istoti (analogiškos temos neradau)

P.S. būčiau labai dėkingas jei paprotintumėte kokių dokumentų reikia važiuojant pasirašyti sutarties (tiesiog nuo informacijos gausos galva apsisuko). Taip pat įdomu kaip darysit su bendriku ar taip nuomositės kambarį? Iš anksto dėkoju.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 08:56:15 | Nuoroda

Taip pat pirmu balas tai palyginus žemas su jūsų 19,57... bet vistiek vf gavau speju buvau paskutinis gavęs vf lb norečiau į žygį, tikiuosi prisijungti

Žinutė parašyta: 2010-07-25 15:06:14 | Nuoroda

Rimtai? Na tikėjausi, kad mažiau bet ka padarysi Kitur geriau nerasi vertinant kokybę...

Ir gal vis dėlto kas galėt paaiškint kaip ten su bendriku... (Draugė truputį nupasakojo, kad ISM bendriko neturi ir galima nuomuotis Saulėtekį, na pasirašyt komercinę sutartį) Bet gal galėtumėte papasakot plačiau na kokiu dokų gali prireikt ir t.t.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 20:15:16 | Nuoroda

Na mes kalbam apie metų kainą Na metine studiju kaina 9800Lt. atimam tuos 3800 ir lieka tie 6000Lt gali dalint jei nori pusiau, juk jokio skirtumo... Ar ne?

O tai dokumentų reikia kaip ir visur jei nori gaut tą vieta gyvent?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:41:07 | Nuoroda

Ir aš svarsčiau ar studijuot (nes kaina privertė pamąstyt), bet pastaruoju metu ir taip sakiau, kad man reikia iššūkio. Na štai ir gavau jį Jei gyvenimas jį suteikia nesinori atmesti, nes kitą kartą gali taip nepasisekti... Tai va aš jau irgi studentas!

P.S. Susitiksim Fuxu Stovykloj

Žinutė parašyta: 2010-07-30 16:04:41 | Nuoroda

Sąskaitą jau gavau...

Laukiu Fuxų žygio Rugsėjo ne tiek

Aš labai norėčiau pasimokyt prancūzų... Nes mokykloj iki 11kl. mokiaus tai norėtusi tobulint žinias kol visai neišsitrynė iš galvos Bet ir kiti dalykai pakankamai įdomūs atrodo

Žinutė parašyta: 2010-08-02 13:49:28 | Nuoroda
LyKke rašė:

Aš ir prancūzų pirmu numeriu.. Teks pažaliuot, jeigu dar dėstys anglų kalba.. :)

Tokiu atveju ne tik žaliuočiau, bet ir visas vaivorykštės spalvas pereičiau Belieka tikėtis kad taip nebus... Bet gal ten tiks intrukcija buvo anglu klb

Žinutė parašyta: 2010-08-02 13:52:18 | Nuoroda
LyKke rašė:

Dėl tų pasirenkamųjų dalykų. Ten, tarkim Prancūzų kalba I ir Prancūzų kalba III, tai čia kaip suprantu, tas trys, tai kažkiek jau pažengusiems, ne visiškai žaliems? 

Taip anotacijas paskaityk, ten akivaizdžiai matosi mokymo lygių skirtumas Tik klausimas ar lb toli pažengusiems...