Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
17:05:34
| Nuoroda
Sveiki |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
17:29:25
| Nuoroda
Man tai įdomiausia,kiek iš tų ~11tūkst. yra rimtai pasiruošusių,nes ten yra tokių kaip po "laikau,kad neturiu ko laikyt" |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
08:42:02
| Nuoroda
O ką jūs rašėt II dalies 8 klausime.Nes vieni rašė 5,kiti 2,o aš parašiau 7 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
08:45:06
| Nuoroda
Aš labiausiai bijau,kad tik neįdėtų kokio žiauraus mitybos tinklo,net iš kokių n organizmų...Šiaip labai nemėgstu ekologijos...siaube,siaube |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
09:59:06
| Nuoroda
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
10:02:01
| Nuoroda
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:09:48
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:13:02
| Nuoroda
judita rašė:
sveikos, norejau pasiteiraut jusu kaip manote surinkus 75 taskus kiek tai gali atitikti konvertuojant i procentus? Neaišku,koks lygis visoj Respublikoj,nors eina suprast,kad visiems nekas.Tokiu atveju už 75 taškus gali gaut ir virš 80%,bet kaip sakiau,priklauso,kiek yra tų,kurie labai gerai parašė |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:16:10
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
17:21:11
| Nuoroda
Lialius' rašė:
Zodziu, jei liepos 7d per zinias nepranes, kad del chemijos egzamino pasikore abituriente, tai zinokit, kad gavau 50 ar daugiau procentu Ne,nu,pavarot |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:34:04
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? Pas mane analogiška situaciją. Aga,atostogos...Visus metus jų laukiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:34:05
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? Pas mane analogiška situaciją. Aga,atostogos...Visus metus jų laukiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:40:53
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau ūpo bėra kažką mokytis.Atrodo,tą chemiją tiek skaičiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
17:05:45
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? Pas mane analogiška situaciją. Aga,atostogos...Visus metus jų laukiau Dabar jau net nebezinau, kur noriu. Tai manau,dabar daug kas stos,kur gali,o ne kur nori |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
17:10:15
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau ūpo bėra kažką mokytis.Atrodo,tą chemiją tiek skaičiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip man irgi motyvacijos nebera. aga |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
15:16:34
| Nuoroda
TriusisTaxi rašė:
Sėkmės šiandien mokantis ir iki susitikimo ryt egzamine Sėkmės ir tau! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:10:34
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
krosingoveryje dalyvauja tik neseserines chromatides. todel viena chromosomu pora turi 4 variantus. kadangi tris ju poros tai ir gaunas 4*3=12 Teisingai Vytai,aš irgi už 12 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:12:15
| Nuoroda
Sveiki |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:13:56
| Nuoroda
LadyBug rašė:
Polikondensacija rašė:
Vytaaas rašė:
krosingoveryje dalyvauja tik neseserines chromatides. todel viena chromosomu pora turi 4 variantus. kadangi tris ju poros tai ir gaunas 4*3=12 Teisingai Vytai,aš irgi už 12 as irgi pritariu Tikrai,kad B |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:17:36
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Polikondensacija rašė:
Sveiki aš apie mejozę, o kaip atskirt, kur spermatozoidas, kur kiaušialąstė susidarė? nesuprantu, vienodi tie rutuliukai man, tik vieni sumažinti;D spermatoziodai visada vienodi susidaro,o kiaušialastės trys mažesnės(redukciniai kūneliai) ir viena didelė(kiaušinėlis) |