Vartotojo sariinana pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:10:40 | Nuoroda

Blem kas per nesamone, jei zmogus stojantis i ta pacia specialybe su mazesniais balais gavo kvietima, o pas mane tuscia ir is vis vos prisijungt leidzia! Nervai mano nebelaiko!

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:21:06 | Nuoroda
Shamane rašė:

Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! 

mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:39:03 | Nuoroda
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:

Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! 

kur stojai? :)

Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. :D o as nieko su dar aukstesniais balais negavau :(

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:48:17 | Nuoroda
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:

Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. :D o as nieko su dar aukstesniais balais negavau :(

kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti....

...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna...

Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien :D Paskambino ir staugt pradejo, kad i kazkoki "apzeldinima" gavo pakvietima studijuot VF, idomu ar is vis tokios studijos yra VTDK? Sitas kvietimas yra parasytas prie interjero dizaino.  Lietuvoje ir toliau veikia absurdo politika. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:04:10 | Nuoroda
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:

kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti....

...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna...

Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien :D Paskambino ir staugt pradejo, kad i kazkoki "apzeldinima" gavo pakvietima studijuot VF, idomu ar is vis tokios studijos yra VTDK? Sitas kvietimas yra parasytas prie interjero dizaino.  Lietuvoje ir toliau veikia absurdo politika. :D

manau mano juoko protrūkį išgirdo ir kaimynai.

interjero apželdinimas žinoma yra įdomi mintis....bet nemanau, kad VTDK tai propaguoja :)

ar esi tikra, kad ji netyčia nepasirinko aplinkos inžinerijos VGTU? 

issiaiskinau. viskas gerai pas ja, tiesiog zmogus risliai sneket nemoka. 
O koks tavo balas ir kur stojai?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:43:54 | Nuoroda
Shamane rašė:

kiek skaitau tai kolegijose dar 1000 vf vietų liko.....ir ką tai reiškia? ar jos bus atiduotos per antrą turą ar taip ir liks kaip pernai - atgal į biudžetą??

paskaityk privacia zinute ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:48:00 | Nuoroda
ji112 rašė:
Svaja09 rašė:
Ray Ray rašė:

Gavau is LAMA patvirtinima. Visi einat per bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html ir žiūrit, ar gavot VF vietas. Viskas sutvarkyta. Tik VNF bus 20-21h.

Neleidžia net prisijungti. Ir netikiu, kad viskas į VF jau sutvarkyta

man jau atidaro ir vietos liko tuscios..

O man neatidaro.
Idomu ar yra kokios vilties gauti pakvietima i VF?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:03:42 | Nuoroda

Nusivyliau sita "svietejiska" sistema jau po lietuviu egzamino, o siandien teko nusivilti dar karta. ABSURDO POLITIKA.
Rytoj eisiu lagaminu krautis. Rimtai.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:00:51 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:
cantslowdown rašė:

o buvo tokiu, kaip as, kur visur rase nemokamus ir niekus neistojo? :)

mano drauges 2

ir as :D
Tai ka dabar daryti? ar  antrame etape as pretenduoju ir i mokamas vietas? Ar tik i nemokamas, jei pas mane taip nustatyta... Man truksta 1 balo, tai nemanau, kad i nemokama istosiu.