Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:10:40
| Nuoroda
Blem kas per nesamone, jei zmogus stojantis i ta pacia specialybe su mazesniais balais gavo kvietima, o pas mane tuscia ir is vis vos prisijungt leidzia! Nervai mano nebelaiko! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:21:06
| Nuoroda
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:39:03
| Nuoroda
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. kur stojai? Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:48:17
| Nuoroda
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. kur stojai? Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti.... ...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna... Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:04:10
| Nuoroda
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
sariinana rašė:
Shamane rašė:
Mano balas VTDK daugiau kaip 1.00 balu aukštesnis už praeitų metų vf - ir NIEKO. jokio pakvietimo...nu negi taip balai šiemet pakilo? Žiauruuuuuuuuuuuuuuuu!! mano balas visais 2.5 aukstesnis. Irgi nieko negavau. kur stojai? Interjero dizaina. As nezinau gal rimtai taip balai sokineja? Va mano drauge su 17.11 gavo kvietima is VTDKo, bet studijuot ne interjero dizaina, o kazkokia kita specialybe i VF,kurios net nesirinko. Nebent ji dura ir kazko nesuprato. kaip galima gauti pakvietimą į tai, ko nesirinkai? o.O nebent asmeniškai e-mailą jai parašė, bet sistemoje ji to negalėjo rasti.... ...įtariu, kad LAMA grybą pjauna...oj kaip pjauna... Jinai biski isterike ar as su ja sunkiai susisnekejau siandien manau mano juoko protrūkį išgirdo ir kaimynai. interjero apželdinimas žinoma yra įdomi mintis....bet nemanau, kad VTDK tai propaguoja
ar esi tikra, kad ji netyčia nepasirinko aplinkos inžinerijos VGTU? issiaiskinau. viskas gerai pas ja, tiesiog zmogus risliai sneket nemoka. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:43:54
| Nuoroda
Shamane rašė:
kiek skaitau tai kolegijose dar 1000 vf vietų liko.....ir ką tai reiškia? ar jos bus atiduotos per antrą turą ar taip ir liks kaip pernai - atgal į biudžetą?? paskaityk privacia zinute |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:48:00
| Nuoroda
ji112 rašė:
Svaja09 rašė:
Ray Ray rašė:
Gavau is LAMA patvirtinima. Visi einat per bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html ir žiūrit, ar gavot VF vietas. Viskas sutvarkyta. Tik VNF bus 20-21h. Neleidžia net prisijungti. Ir netikiu, kad viskas į VF jau sutvarkyta man jau atidaro ir vietos liko tuscios.. O man neatidaro. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:03:42
| Nuoroda
Nusivyliau sita "svietejiska" sistema jau po lietuviu egzamino, o siandien teko nusivilti dar karta. ABSURDO POLITIKA. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
13:00:51
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
cantslowdown rašė:
o buvo tokiu, kaip as, kur visur rase nemokamus ir niekus neistojo? mano drauges 2 ir as |